KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BTW ovaj na 90 je imal nalog na 88 i kad mu se primakla kupnja pobjegal je mislim da će tako izmaknuti i na 90, valjda čovijek dokupljuje pa stišće prema dolje.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

BTW ovaj na 90 je imal nalog na 88 i kad mu se primakla kupnja pobjegal je mislim da će tako izmaknuti i na 90, valjda čovijek dokupljuje pa stišće prema dolje.

Mislim uzaludno mu je to kad nitko ne prodaje, on se nada.

kolega gekko, ne znam dal ste zamijetili, ali pričate i debatirate sami sa sobom [undecid]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Hvala današnjim prodavateljima.
Ima se još nešto novčića i za sutra.

Hvala današnjim prodavateljima.
Ima se još nešto novčića i za sutra.

Ja sam isto dokupil, hvala im 🙂

Crobex lagano prema gore.

E da se ne bih iskrcao … Patience, people, patience …

slažem se kolega, treba strpljivo sačekati da prodaja dođe na 80 kn pa početi kupovati, a ne se sada gurati kao topovsko meso [embarass]
[/quote]
Ja se već nakupovao puno niže od 80 (iako sam mogao i niže), teško da ću više kupovati, samo čekam da sloj vrhnja bude što deblji …

Uostalom, pogledajte graf: to je već dosadna predvidljivost: tri-četiri stepenice gore, pa jedna dolje – mali odmor – opet 3-4 stepenice gore, pa jedna dolje – pa mali odmor … Ljubim sliku KORF-ovu!

Gekko, tvoj nedostatak mašte i kulture davno je prestao biti simpatičan (nakon tvojih otprilike 5 postova). Hajde se lijepo ugasi ili se prebaci na neki forum zabranjen starijima od 9 godina. Tamo možda dobiješ žvaku ili naljepnicu Ben 10.

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Gekko, tvoj nedostatak mašte i kulture davno je prestao biti simpatičan (nakon tvojih otprilike 5 postova). Hajde se lijepo ugasi ili se prebaci na neki forum zabranjen starijima od 9 godina. Tamo možda dobiješ žvaku ili naljepnicu Ben 10.

Kolega zar nesmijem podijeliti sreću sa vama što sam ušal na 85, znam da ste ljuti jer ste prodali 🙂

Gekko nikadea ne gubi, upamtite to kolege 🙂 Amerika u zelenom !

Ne bih ulazio u vašu svađu, nego bih o nečem drugom: uzeti ovdje nadimak Gekko, pa još i sliku … Kako "maštovito"! BTW, greed is bad!

New Report

Close