Sad sam i ja malo bacio oko na trgovinu, i stigao baš na najnepetije scene! Čestitke sretnom kupcu! 😉
Eh…, ti Ameri…, čuda rade ovome Svijetu, puno lipih stvari kako bi rekli. Malo se zacrvene jedan dan, i odmah sutra na račun toga na drugom kraju svijeta u situaciji koja s njima nema nikakve veze, otvore ljudima prilike kao što se ovome sretniku zalomilo! 🙂
Lynx sretnici su kupovali ovo po 30 kn i sada prodaju. Ovi što kupuju nemaju velikih razloga za veselje po ovim cijenama.
Lynx sretnici su kupovali ovo po 30 kn i sada prodaju. Ovi što kupuju nemaju velikih razloga za veselje po ovim cijenama.
[/quote]
Je, slažem se, ja ne bih više uložio u gubitaša, najveća vrijednost su im dionice končara koje imaju
Ma cher Odette,
Presudni su trenuci ovi sljedeći dani. Hoćemo li i dalje rasti ili ćemo lagano dolje, zajedno s indeksom Burze? Jer vrlo je ozbiljno ovo što se (ponovno) događa u États-Unis. Ljudi ne žele ponovno biti nasamareni.
Još sam in. Trebat će se malo jače potruditi kako bi me otjerali.
Avec amour,
Sad sam i ja malo bacio oko na trgovinu, i stigao baš na najnepetije scene! Čestitke sretnom kupcu! 😉
Eh…, ti Ameri…, čuda rade ovome Svijetu, puno lipih stvari kako bi rekli. Malo se zacrvene jedan dan, i odmah sutra na račun toga na drugom kraju svijeta u situaciji koja s njima nema nikakve veze, otvore ljudima prilike kao što se ovome sretniku zalomilo! 🙂
[/quote]
slažem se s Antišom, dosta je pogledati prodaju kako pada sve niže i niže pa da shvatiš koliko je sati [bye]
Previše navlačite prema dolje, trenutno je takav sentiment cijele burze, i to će proći…….
Tehnički gledano, zrelo za korekciju, a sad hoće li kupci uzeti malo vremena pa DA se to i odradi teško!
Nekako stičem dojam da bi dosadašnji jaki kupci jako htjeli postat i prodavatelji al kad pogledam kupnju ispod 90 strah me otvoriti nalog na kupnju i na TEHnički 83 kn
[cool]
Ima li hrabrih kupca dovoljno!?
[bye]
[/quote]
slažem se s Antišom, dosta je pogledati prodaju kako pada sve niže i niže pa da shvatiš koliko je sati [bye]
[/quote]
Ma neće ovo sada roknit na 50 kn kao što neki misle, ali s dionicama koje brzo rastu treba biti oprezan.
Postoji izraz "aktivno vođenje porfelja" koji može opisati želju prodavača za kapitalizacijom dobiti i na nižim cijenama od današnje.
A opet sve je moguće…
Izgleda da se neko prekrcaval u drugu dionicu pa je u 2 navrata iskrcal što je zbunilo dioničare, ali solidno se vrača, po meni sutra iznad 90.
Zanimljiva je komnikacija među nalozima….
tuklo se 95 % po bidu…..do 85 kn, nalozi na prodaji 87 – 88 – 90 u tisućicama, kad je prodavatelj stao prodavati počeli se gomilati nalozi na kupnji po 100 ,150 komada sve do 86 – 87….a nalozi na prodaji se maknu potpuno gotovo do 90 kn, da bi trgovanje bilo zanimljivije udari se po asku 6 komada do 89,39 i gle odjednom se pojavi tisućica na prodaji 88,50…. prodavatelju jednako odgovara da proda po visokoj cijeni a koliko vidi i kupcu se isplati kupovati na ovim razinama…
E da se ne bih iskrcao … Patience, people, patience …
slažem se kolega, treba strpljivo sačekati da prodaja dođe na 80 kn pa početi kupovati, a ne se sada gurati kao topovsko meso [embarass]