KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na korfu sve ocekivano..nego..ako je netko pratio ova transakcija od 2000+komada pres kraj je isla po bidu il po asku?

Inace X na seekerov post

Po asku,i nije bila dogovorena,stajala je tamo malo duže vrijeme,mogao se poslužiti tko god da je htio.Čak se i bid povukao.

"Only dead fish swim with the stream"

DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 171.419 2,30 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA+800
5. PBZ D.D. 132.529 1,77 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA-3927 pametno izlaženje a kasnije kada cijena padne dokup
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 95.625 1,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.271 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,21

Taj dan promet od 27.768 dionice, prosječna cijena 75,10 Kn

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Hvala na infou..i mislio sam si da je po asku (da je netko poklopio "potporu" onda bi poklopio 2000 ne 2190 komada) no bas me zanimalo jesam li u pravu…Dogovorena transakcija sigurno nije jer nije ovo HT pa da tu fondovi igraju, niti je 2000dionica KORFa neka lova da se tu nesto dogovara..TO da proleti 10-15000 odjednom to je onda druga prica….

Ugodan vikend svim imateljima KORFa—Po mogucnosti ga provedite na moru, u kakvom hotelu 😉

...

Ipak sam poklekao i izašao, čini se i ja prerano, no vidjet ćemo [embarass]

Bravo ja, kratkoročno [thumbsup]
[/quote]

Evo slucajno sam naletio na vas post na drugom djelu forumu i moram prokomentirati da se nadam da niste te novce (barem ne puno) ulozili u KSST danas….To bi bio skolski primjer kako ne raditi na burzi

Sretno vam sa staklenicima (mislim da ce vam srece itekako trebati)…

...

Odlična vijest, extra popunjenost

Valamar domaćin 900 najboljih putničkih agenata TUI-a

by: Nike Labaš

Fri, May 13, 2011

Dubrovnik

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik ove je godine od 7. do 25. svibnja domaćin najboljim putničkim agentima TUI-a, jednog od najvećih svjetskih organizatora putovanja.

TUI Inside predstavlja vrhunski program tečaja, prodaje i doživljaja tvrtke TUI, koji se sastoji od četiri stupnja, a u kojem mogu sudjelovati sve TUI agencije. Posljednja etapa programa je nagradno putovanje za 900 najboljih putničkih agenata, koji tako ove godine borave u Dubrovniku.

TUI i Valamar veže dugoročno, uspješno i povjerljivo partnerstvo. Glavni cilj TUI Inside-a je promicanje identiteta i ugleda hrvatskog turizma te bolje pozicioniranje Hrvatske kao turističkog odredišta u Njemačkoj. Valamarovi hoteli zadovoljavaju visoke standarde kvalitete hotelskih usluga koje klijenti TUI-a zahtijevaju, a to je jedan od glavnih razloga zašto je upravo Valamar odabran za glavnog partnera ovogodišnjeg, jubilarnog desetog TUI Inside-a.

Kako se radi o ciljnoj grupi s vrlo visokim profesionalnim i iskustvom u putovanjima, ali i vrlo visokim zahtjevima, velik je izazov i čast za sve zaposlenike Valamara u Dubrovniku pokazati se u najboljem svjetlu te ponuđenom kvalitetom usluga i do u detalje isplaniranim boravkom nadmašiti očekivanja svih sudionika TUI Inside programa.

Za sve sudionike, u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik, bit će organiziran poseban event pod nazivom Valamar ADRIALin Pur čija je glavna tema more i zabava na Jadranu s brojnim iznenađenjima.

http://blog.valamar.com/dubrovnik/valamar-domacin-900-najboljih-putnickih-agenata-tui-a/

5.PBZ D.D.132.529 1,77 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -3927 pametno izlaženje a kasnije kada cijena padne dokup

Po vama nije uopće loše kad netko iz TOP 10 proda oko 4 tisuće komada, nego naprotiv, to je "pametno izlaženje jer slijedi dokup kad cijena padne"? Jel to možda imate stanje od idućeg tjedna pa ste sigurni u dokup? [huh]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Jel to možda imate stanje od idućeg tjedna pa ste sigurni u dokup? [huh]

Analitika odlična stvar

Jel to možda imate stanje od idućeg tjedna pa ste sigurni u dokup? [huh]

Analitika odlična stvar
[/quote]
Informiranost o vlasniku tog skrbničkog računa bi bila još bolja stvar!

Informiranost o vlasniku tog skrbničkog računa bi bila još bolja stvar!

Upravo to ti je ta analitika, mogu pretpostaviti čiji je to skrbnički račun, i kakve efekte hoće da izazove tom prodajom(čitaj još jači pad cijene), ja bih radio tako kada bi se rješavao margina, i prebacivao na svoj regularni račun bez margina! A kada padne cijena uz pomoć margina dokupim još dionica, i to je to
Tako rade uspješni!

Ali o tome drugom pričom, važna je ona gore vijest na vrhu teme! Da je skoro 20 dana 900 agenata u Dubrovniku i domaćin je Babin Kuk(u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik)

Autor posjeduje dionice ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju!!!!!!!!!!!

važna je ona gore vijest na vrhu teme! Da je skoro 20 dana 900 agenata u Dubrovniku i domaćin je Babin Kuk(u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik)

Svaka 3 dana dolazi njih 150 a 150 odlazi, u 6 navrata se izmjenjuju, to je ukupno oko 900 agenata.
Slažem se da je to odlična vijest za cijelu Hrvatsku, ne samo za grad i Valamar.
Još jednom moje čestitke Gulliveru!

@BigBoss
uz dužno forumsko poštovanje prema vama i ostalima… dali Vi uopće sami znate i kužite što imate, pišete i prodajete?

ZZtop,

I ja sam među ostalima , ali ne kužim što treba kužiti kod ove dionice .

New Report

Close