Mimica nakon razgovora s Füleom: Kraj lipnja je i kraj pregovora
6600 do proboja 70 kn, a 5100 do proboja 77,88.. sad ćemo vidjet u kakvima su rukama ostale dionice.. 🙂
btw. bravo Mcinha.. tako se to otprilike i treba raditi.. 🙂 hvatat tih 5-10% na korekciji..
Eto nitko en zeli prodati ispod 74 o tome sam pricao…jednostavno ljudi znaju koliko vrjedi i nedaju dionicu u bescjenje i zaluda tu sve TA kada ljudi jednostavno nece prodati…..A kupnja se boji jer svi cekaju taj neki pad ispod 70 od kojega cini se nista nece biti….Sad malo stagnacije dok kupnja ne skupi hrabrosti pa onda idemo dalje……
Eto nitko en zeli prodati ispod 74 o tome sam pricao…jednostavno ljudi znaju koliko vrjedi i nedaju dionicu u bescjenje i zaluda tu sve TA kada ljudi jednostavno nece prodati…..A kupnja se boji jer svi cekaju taj neki pad ispod 70 od kojega cini se nista nece biti….Sad malo stagnacije dok kupnja ne skupi hrabrosti pa onda idemo dalje……
istina, al sumnjam ja da je još to u čvrstim rukama.. nalog je na našto više od 70 kn i sad sačekuša.. 🙂
ništa nije u čvrstim rukama dok je zadovoljstava u 10-20% rasta cijene i daytradera. dakle, cijena će polako ići prema višim razinama sa malim korekcijama. bitan je trend
http://www.vecernji.hr/vijesti/mimica-nakon-razgovora-f-leom-kraj-lipnja-je-kraj-pregovora-clanak-287046
Mimica nakon razgovora s Füleom: Kraj lipnja je i kraj pregovora
Pervan i Antimon su potvrdili ulazak u EU i najvili feštu koja se priprema .
čini se da ipak i nije toliko čvrstih ruku kad su danas sve transakcije išle po bidu.. 😉
čini se da ipak i nije toliko čvrstih ruku kad su danas sve transakcije išle po bidu.. 😉
Nema to veze s čvrstim rukama, već s labilnim razumom. NE želim nikoga vrijeđati, no s ovom dionicom u ovo vrijeme udarati po bidu definitivno nije dobro rješenje… ovo daytraderi izlaze vani jer nisu uspjeli zaraditi u kratkom vremenu neku svotu koju su si zamislili… neka se malo pročisti od daytradera, ionako su samo gušili dionicu…
Sada smo oko 9,5 posto smo od vrha, prošli pad 62,40-55 je bio oko 13,45 posto, stoga ništa strano!
Ali neće moći svi koji su izašli, ući po minimalnoj cijeni, već najbrži prst!
Ovo nije nagovor na kupnju i prodaju dionica, autor ima dionice korf……
Na korfu sve ocekivano..nego..ako je netko pratio ova transakcija od 2000+komada pres kraj je isla po bidu il po asku?
Inace X na seekerov post
Na korfu sve ocekivano..nego..ako je netko pratio ova transakcija od 2000+komada pres kraj je isla po bidu il po asku?
Inace X na seekerov post
I meni je ta pobjegla, nisam skuzio kak je prosla, to ona od 72kn?