Jotun 100tka ko neboder vrlo dobra analiza ove dionice !!!
Iako osobno smatram da ovdje postoji više od 1 velikog kupca (koji je ipak nedvojbeno najveci)..
Iduci tjedan idem u SKDD po par CDa pa cu biti mnogo pametniji tada , a preporucam svima koji zele saznati nesto vise o strukturi dionicara da naprave isto i uloze tih 123kn za te iznimno vrjedne informacije
meni nije jasno zašto se to mora plaćat umjesto da je sve dostupno na internetu kao USA, pa tamo day traderi mogu vidjeti i tko kupuje i prodaje odmah barem sam tako pročitao u nekoj knjizi o day tradingu.
Jotun 100tka ko neboder vrlo dobra analiza ove dionice !!!
Iako osobno smatram da ovdje postoji više od 1 velikog kupca (koji je ipak nedvojbeno najveci)..
Iduci tjedan idem u SKDD po par CDa pa cu biti mnogo pametniji tada , a preporucam svima koji zele saznati nesto vise o strukturi dionicara da naprave isto i uloze tih 123kn za te iznimno vrjedne informacije
Ima li taj CD na sebi oznaku tajnosti ?
Hrvatska se uključuje u projekt TUI INSIDE
DUBROVNIK, 11.5.2011.
Promotivno-edukacijska akcija TUI INSIDE prvi se put provodi u Hrvatskoj, a iskustva drugih mediteranskih zemalja, u kojima je već provedena, pokazuju da je pridonijela povećanju turističkog prometa iz Njemačke i do 30 posto te dugoročnim učincima boljeg pozicioniranja pojedinih turističkih odredišta, istaknuto je danas u Dubrovniku na konferenciji za novinare u povodu uključivanja Hrvatske u taj projekt. Projekt dovodi 900 agenata u Dubrovnik i jedan je od dvaju najvećih turističkih događaja ove godine u Hrvatskoj, prvi je dakle TUI INSIDE koji se provodi u Dubrovniku u predsezoni, a drugi je konferencija svjetskih turističkih novinara koji će se organizirati u Zagrebu u posezoni, istaknuo je ministar turizma Damir Bajs.
http://www.mint.hr/default.aspx?id=6944
[/quote]
Čestitke Gulliveru!
HaoRen, jotun, 100% za komentare.
Nenzam sto pod tim smatras, ali knjigu dionicara moze kupiti svaki dionicar (dakle dovoljno da imas samo 1 dionicu) , platis 123kn i dobijes knjigu dionicara na dan akda ga kupujes, a mozes zatraziti i za neki drugi povjesni datum (mislim da placas 123kn po danu, nisam siguran=…Medjutim nesmijes objaviti taj CD tu na forumu ili negdje javno….
U Srbiji su te stvarni javno dostupne na internetu , a kod nas samo birokratski teske za dobiti (koji je problem kupiti 1 dionicu nekog d.d-a prickeat 3dana, platit 123kn i dobit knjigu dionicara.
Postoji i jeftinija verzija, da dodes u SKDD i tamo gledas to isto na njihovom kompu, ali se moras unaprjed najaviti i onako glupe procedure su u igri…
naravno..zato svakoga tko ga pročita dežurni u SKDD odmah likvidira…nadam se da ga još nisi pogledala?
DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 170.619 2,28 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 135.877 1,82 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 95.625 1,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.271 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA