KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HaoRen iznenadio bi se jučer su prodavali i neki koji su je imali tamo od 40-50 kuna (skoro 75% do 100% zarade, a takvih bi u narednom periodu moglo biti dosta).

da bi se stabilizirala na ovim razinama ne smije završiti ispod 70 kuna (vjerojatno će paziti s izlaskom da je previše ne sruše, a sad tko će biti u pravo pokazati će vrijeme).

Ceha slazem se s tobom da je sada super za izlazak onima koji su ulazili na 40-50 iako ja znam dosta njih koji planiraju ovo drzati kao ja jos dosta dugo i ne dira ih sadasnja cjena previse…

Sve u svemu vjerujem da ovi koji misle izac sada na ovim razinama nisu ludi da sada pocnu pucati po bidu ko blesavi i rusiti cjenu sami sebi nego ce izlaziti malo po malo…Eto vidis da se i ovaj mangup sa 8000komada naglo povukao sa 77kn 🙂

Nitko ne ocekuje da ce sada u roku mjesec dana cjena skocit za 100%..nakon rasta u ovom tjednu OK je i da se godinu dana drzi na ovim cjenama…..30% u tjedan dana, a skoro 100% u 3mjeseca pa na kojoj se to jos dionici moglo osim INAe?

Osobno smatram da rast cjene vise lezi u tome da je dionica bila debelo podcjenjena nego u tome da je "reklamirana" jer ta "reklama" traje jos od razina 4x kn , a sada kada je odjednom pocela naglo rasti sada je to kao proizvod "reklame"..nebi islo bas iako je neupitno da je "reklama" imala i svoj mali ucinak

...

Ipak sam poklekao i izašao, čini se i ja prerano, no vidjet ćemo [embarass]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

evo još jednog signala za promjenu trenda prekrižio se MACD na vremenskom okviru od 1 sata.

Dakle, evo danas preknjižbe na ZLTO nakon 3 dana:
ZLATNI OTOK D.D./REDOVNA DIONICA ZLTO-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. DOM HOLDING D.D. 192.622 53,87 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 85.424 23,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 22.540 6,30 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. FERAVINO D.O.O. FERIČANCI 12.756 3,57 Osnovni račun FERIČANCI, HRVATSKA
5. GABRIĆ NIKICA 2.253 0,63 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VUKADIN ZVONIMIR 2.210 0,62 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. PETRIĆ ANTUN 1.440 0,40 Osnovni račun POŽEGA, HRVATSKA
8. KALČIĆ MLADEN 728 0,20 Osnovni račun TINJAN, HRVATSKA
9. ANIŠIĆ BORIS 555 0,16 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. BRUMNIĆ ZVANE 500 0,14 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 89,78

Sam Zlatni otok je svoje dionice prodao za 3,5kn više nego što ih je sam kupio u 5/2008 (dakle, zarada od 1,2kn po godini držanja ?!?!) i to ni manje ni više nego :

SUBJEKT
FeraVino d. o. o. Feričanci
Osnivači/članovi društva
NAŠICECEMENT, tvornica cementa – dioničko društvo, pod RUL: 1-3656,
Funkcija – jedini osnivač d. o. o.

Moram priznati da sam jako iznenađen. S obzirom na skoru "pretvorbu" HRBC i ZLTO u RIVP, pretpostavljao sam da je sam KORF ili RIVP kupio ovaj njihov trezorski paket, po "diskontnoj cijeni" od 1,2kn zarade po godini držanja, a kad tamo uletio netko sasvim deseti. Da ne spominjem općepoznate priče tko stoji u pozadini Našicecementa [lol]
Ne vjerujem da ovo nije bilo u dogovoru s upravom (RIVP/KORF/VLHO) jer je transakcija morala biti dogovorena, ali nije mi jasno otkud Ergović u ovoj priči i kakve pak on veze ima s Eltzom?

DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 168.080 2,25 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 136.457 1,83 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 95.625 1,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.271 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,22

+1700

Taj dan protrgovano
11.296

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

evo kolega veliki gazda ,nadam se da se neće uvrijediti,stavio današnju listu dugoprugaša ili top deset
lijepo..lijepo…

Možemo rasti i dalje, jer dionica je podcijenja, pogledajmo INA je 3 puta book iako je drugi sektor, KORF nema niti pola booka, a 17 posto ukupnog kapaciteta turističkog u RH, špekulativnog kapitala ima, možemo očekivati stagnaciju, ili malu korekciju cijene…. ako nastavi rast obradovati će sve dioničare

Ovo nije nagovor na kupnju i prodaju dionica, autor teksta posjeduje dionice.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

TUI dovodi 30 % više turista u Hrvatsku .

TUI dovodi 30 % više turista u Hrvatsku .

alal mu vera. stagnacija neka ovdje, ja kupio po 74 onih 100 kom, čekam još.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Hvala [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Evo malo hladanje u ove vruce dane kako se i oeckivalo…

Nego koji li se to pametnjakovic iskrcao na 72…..steta sto sam se nakrcao ADPLom i KOEIem pa nema vise kesha za dokup od drhtavaca

...

New Report

Close