KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Bare

Zar nije najprirodniji dojam da mu to "daje na važnosti"? Kada netko apstinenciju prekine "zbog nečega" onda je to nešto valjda važno. Naravno, možda sam u krivu, možda si vrlo spontan čovjek pa si sasvim slučajno odlučio prekinuti i/ili sasvim slučajno odlučio da će prvi post biti upravo ovdje.

Nemojmo samo u ovom trenutku pričati koliko stvarno vrijedi ova dionica kad pobrojimo sve one PB,PS i šta ti ja znam već,to ne funkcionira tako ovih godina kod nas. [angry]

Misliš ovih zadnjih dvije godine i tri mjeseca koliko dugo nisi pisao na forumu? Mora da je ovo jako važno zapaženje koje si htio podijeliti s nama da te nagnalo da se probudiš iz dvogodišnjeg zimskog sna 🙂
[/quote]
Mi kad smo kupovali po 43kn njega nije bilo..sad se javio jer sigurno ima informacije o padu….smiješno..

DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 166.380 2,23 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 136.457 1,83 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 95.225 1,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.271 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,19

+1482

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Žao mi je šta sam Vas napustio,jednostavno nisam vjerovao u rast-izašao na 63 prije mjesec dana.Čestitam svima i siguran sam da zbog nadolazeće sezone ova dionica ide jako visoko,bez padova.Sretno i od srca želim da pređe sto i poništi zle jezike.Ja nisam vjerovao i sad bi se pojeo.Prodao cca 3000 komada na rate,doduše sa zaradom ali sad se tučem po glavi……….

peyo

krenulo

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ovima sto su jucer kapitalizirali. Ili da kazem kapitulirali.

Pratio sam ja ovdje valove ove godine i u vise navrata kapitalizirao. Al bi mi bolje bilo da nisam. Veci bi bio plus. Stoga sam jucer ujutro ponovno usao i ostajem malo duze.

Postoji u vjerojatnosti pojam Black swan. TA je korisna, ali ne uvijek. I ne samo oslanjanje na TA.

Preporucujem knjigu: The Black Swan The Impact of the Highly Improbable.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ovdje tehnička stvarno nije potrebna, a već je i nekoliko puta davala krive signale. Jednostavno zahvaljujući određenoj "kampanji" u ovoj dionici se skupio krug konzervativnijih ulagača, ulagača na dulje vrijeme i ulagača u fundamente. Evo i jutros kada je sve govorilo kako ćemo u malu korekciju to se nije dogodilo. Dovoljno je samo pogledati bid/ask i način na koji idu transakcije. Jutros je jedva prošlo par transakcija po bidu, činilo se da ćemo malo dolje , ali očito nitko nije htio prodavati. Nakon 10 min opet se nastavilo tući po asku i evo nas opet up. Jednostavno na ovim cjenama još uvijek je previše dionica u sigurnim rukama.

ovdje tehnička stvarno nije potrebna, a već je i nekoliko puta davala krive signale. Jednostavno zahvaljujući određenoj "kampanji" u ovoj dionici se skupio krug konzervativnijih ulagača, ulagača na dulje vrijeme i ulagača u fundamente. Evo i jutros kada je sve govorilo kako ćemo u malu korekciju to se nije dogodilo. Dovoljno je samo pogledati bid/ask i način na koji idu transakcije. Jutros je jedva prošlo par transakcija po bidu, činilo se da ćemo malo dolje , ali očito nitko nije htio prodavati. Nakon 10 min opet se nastavilo tući po asku i evo nas opet up. Jednostavno na ovim cjenama još uvijek je previše dionica u sigurnim rukama.

Ja sam ovdje izašao na 45, shvatio pogrešku i ušao na 60+ i priznajem, uopće još nisam niti izložen na asku

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

jotun koja TA je dala krive signale. Tijekom ovog rasta čak ni na 15 minutnom 4EMA nije pala ispod 8EMA. Tek je danas prvi put jedna svijeća pala u jednom trunutku ispod 8EMA. Jučer i danas pokazuje prve značajne znakove kolebanja u rastu i to tek na vremenskom okviru od 1 sata i dva sata jer su se počele gomilati Doji svijeće na ova dva vremenska okvira.

Istina oscilatori su u prekupljenom području na skoro svim vremenskim okvirima ali to može recimo na dnevnom grafu za SS trajati i više od godinu dana (tako da to i nije relevantno u tolikoj mjeri).

btw. prodao još u ponedjeljak jednostavno me bilo strah (ravnao se bolje vrabac u ruci nego golub na grani), a ne mogu stalno visit za trgovinskom platformom.

evo prvih najava promjena trenda na 15 minuta vremenskom okviru 4ema pala ispod 8ema, prvi put na vremenskom okviru svijeća završila ispod 8ema s izgledima da će i druga zaredom.

Kolega jotun je odlicno primjetio da na ovoj dionici nema puno spekulanata i "lovaca na 10%" nego su vecinom namjere ulagaca dugorocne…upravo zato kod naglog rasta vecinom sljedi stagnacija ili blagi pad …

Evo danas se netko svim snagama trudi spustiti cjenu ispod 75kn no bas mu i neide jer…pa nitko ne zeli prodati…..Stavljena je virtualna (a mozda i prava) brana od 4000komada na 77 i sljedi malo stagnacije da se polove svi panicari a onda idemo dalje….

U zadnja 3 dana protrgovano je sa 57 000dioncia…mislite li stvarno da ce kupci tih 57 000 sada te iste dionice ici prodavati po ijednoj manjoj cjeni od 74kn i bacati novce u vjetar, ili da ce radije drzati dionicu te ju prodati na mnogo visim razinama? Vecina onih koji su kupovali na <63kn, ako su imali u vidu samo 10-20% zarade davno su vec prodali ovu dionicu tako da neke velike bojazni od pada na 60 bas i nema…

...

Evo povecan nalog sa 4000 na 8000komada na 77 kuna…Ajde ak bas tako jako zeli izaci neka stavi na 73kn pa da vidimo koliko ce dugo izdrzati 🙂

Bas je zanimljivo gledati kako se netko sfve jace trudi rusit cjenu, ali nema zainteresiranih za prodaju

...

New Report

Close