ma sve 5…
vidim počeli pucat živci, opet se lupa po asku… ko je prodao ispod 70 magarac…
i na vlho također… [cool]
a vidim da prodavačima nije do šale….
-dugoročno smo još uvijek u kanalu,
-kratkoročno još u petak probili trokut….
bit će još šanse za kupnju oko 70 kn pa vjerovatno i malo ispod
Bit će naravno šanse. [smiley] Ali otpori se ruše i kako sam ranije pisao, sve je manje onih koji kupuju za mali rast. S time i sve manji ask i sve bliže je 100kn. Na VLHO je još jedan veći zalogaj i dosta smo blizu već xxx,xx.
Danas nema promjena u TOP10…Danas protrgovano 18.486komada to je najvise likvidnosti u vise od zadnjih mjesec dana ..zadnji put se ovoliko trgovlao KORF-om 04.04 37.392 komada, dan poslje toga 15 000 i od tada zatisje…do neki dan 🙂
Zadnji put je cjena na ovim razinama bila 03 i 06.10.2008 i to uz likvidnost od jdeva 1500komada!!!
Mislim da je ovaj rast cjene na ovolikom prometu itekako dobar znak za dalje…
P.S
Ljep pozdrav "jediničarima" u publici…
Neće ovo prestati rasti tamo negde do 140kn. Logično je ako se firme u vlasništvu Dom Holdinga prodaju po 0,6bv da se i Korf prodaje po toliko. A to znači rast još najmanje 60-70kn. I onda neće biti skupo jer i 0,7bv je smiješno jeftino. E sad dal će to ići mic po mic ili na hoo-ruuk to će gospodin tržište odlučiti [smiley]
Imam dionice Korfa ovo nije nagovor na prodaju [rolleyes]
Neće ovo prestati rasti tamo negde do 140kn. Logično je ako se firme u vlasništvu Dom Holdinga prodaju po 0,6bv da se i Korf prodaje po toliko.
S time da kroz KORF dobivamo dvostruki diskont na stvarno vlasništvo – diskontirane su cijene imovine u portfelju, a povrh toga je diskontirana i cijena cijelog portfelja.
Tisućica se izmakla na granicu poz blokade. Mogli bi tamo i završiti [thumbsup]
Tisućica se izmakla na granicu poz blokade. Mogli bi tamo i završiti [thumbsup]
Hebiga, kolega……kad ja moram čuvati vlds. Sada vidiš kako mi je.
Imam i na vlds na bidu više stotica.
Bit će naravno šanse. [smiley] Ali otpori se ruše i kako sam ranije pisao, sve je manje onih koji kupuju za mali rast. S time i sve manji ask i sve bliže je 100kn. Na VLHO je još jedan veći zalogaj i dosta smo blizu već xxx,xx.
Raste KORF, raste i VLHO jedino sto je na KORFu neusporedivo bolja likvidnost nego na VLHOu….da s ikakvim ozbiljnijim novcima pokusas uc/izac u/iz VLHO stjerao bi dionicu u blokadu
jel vi vidite ovo na korfu? ovdje se skidaju ogromne količine s aska, sutra smo preko 80.