Neki su cekali ovo na 50 kada je bilo 60-61…sada cekaju na 62-65 kad je cjena 70..Kad ce biti 80 cekat ce na 70…neki ljudi nikada ne nauce,a mozda samo vole cekati…DOduse vidljiv je sada iskrcaj malih spekulanata na oivim razinama kao sto se i ocekivalo tako da eto imat cete neko vrjeme priliku nadokupiti po ovim, jos uvjek povoljnim cjenama
P.S
Ljepe zelje i pozdravi ekipi koja nesmiljeno djeli jedinice na ovom topicu svima koji pisu pozitivno (/zztop,trik,kiko123 I ekipa)….Kada pogledam kako mi se zeleni na portfelju i koji je plus pored stavke KORF dodje mi da sam sebi dam jedinicu samo da mi vi budete sretni kao sto sam ja dok gledam taj plus…
Odličan podatak od Ba kica
http://trzistakapitala.wordpress.com/
što znači i procijeniti koji se skrbnički računi odnose na fondove, a koji na osobe, prodali nešto oko 150.000 dionica, a kupili oko 63.000 dionica (iz ove zadnje brojke sam oduzeo nekoliko ulagača za koje znam da su kupili imajući dugoročne namjere – oko 19.000 dionica);
– to su, uvjetno rečeno, oni ulagači među kojima mogu biti kratkoročni ulagači koji mogu imati kakav-takav utjecaj.
Znači ukupno špekulativnog kapitala na ovoj dionici je oko 44 000 dionice….
I to sada znamo, Hvala na tim podacima!
Uf, malko sam prerano izisao, nema veze, decki, uzivajete!
Evo jedne bitne vijesti, koja je važna za cijelo gospodarstvo posebno za turistički sektor…
EKSKLUZIVNO Ispunili smo sve uvjete: Kraj pregovora s EU 23. lipnja!
kolega bigboss, radi se o tome da mi smatramo da smo ispunili uvjete, a potvrda iz EU tek treba stić, pa malo smanjite doživljaj
nisam trader, imam cijenu koju čekam,i ima još puta do nje. međutim, drago mi je vidit malo usporenje jer ovaj rast od četvrtka jest prejak. podrška na 68-69 narednih 5 dana je dobra i onda ponovno može krenit kunu po kunu….naravno,gore!!!! i onda kada počne 2Q izvješće, pa 3Q vidimo se na 3 znamenke 😀
Oko ove kompanije se toliko dobrih stvari događa ( najviše mislim na početak razriješavanja vlasništva i realno pokazivanje vrijednosti kompanije), da se jednostavno mora sve skupa odraziti i na cijenu dionice.
U prilog cijeloj priči idu i eksterni uvjeti( nemiri na Sjeveru Afrike i faktor nesigurnosti u tom dijelu svijeta ali i šire), tako da turisti biraju bliže i sigurnije destinacije( tome u potvrdu ide izvanredan početak sezone).
Ako se u doglednoj budućnosti zaista planira prodaja cjelokupnog hotelskog biznisa( ali po pravoj cijeni) od strane većinskih dioničara, ne vidim boljeg trenutka od 1-1,5 godine, kad je hrvatska pred vratima ulasku u EU ali i kad hrvatska postaje svjetski turistički hit.
lp.
Skoro cijeli turistički portfelj koji korf ima je, oko 0,55 booka i raste, a korf je na oko 0,33 booka i raste.
Dakle gap između portfelja koji ima i samog korf će se u sljedećim danima, tjednima, mjesecima smanjivati.
Autor teksta ima dionice korfa i ovo nije nagovor na kupnju i prodaju.