KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uf ovo moze u nebesa, ali ja sam ipak odlucio prodati danas, mozda ako padne u pon utorak na 65/66 mozda opet udjem, ali i ovako je dobro…svaka cast imaocima i sretno!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 164.898 2,21 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 136.457 1,83 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 95.225 1,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.271 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,17
+9316

Taj dan protrgovano 13.743

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ja sam isto danas izašao, bojim se tih naglih skokova nikada ne završe dobro, sretno bilo svima …

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Uf ovo moze u nebesa, ali ja sam ipak odlucio prodati danas, mozda ako padne u pon utorak na 65/66 mozda opet udjem, ali i ovako je dobro…svaka cast imaocima i sretno!

dionica nikad ne raste pravocrtno, pa neće ni ova tm više jer je puno ljudi nakrcano koji jedva čekaju da dođe na 70 kn da se iskipaju….zato treba sačekati hlađenje tko planira dokup, mislim da je tih 65-66 realno

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Rekordan Uskrs i dobar travanj – samo dobar uvod u zahtjevnu predsezonu

Izvrsni rezultati turističkog prometa, ostvareni za vrijeme Uskršnjih blagdana u našoj zemlji, povećali su u mjesecu travnju broj turističkih dolazaka za čak jednu petinu. Sve je to dovelo prva četiri mjeseca u turistički plus, u kojem je zabilježeno 12 posto više dolazaka i noćenja u Hrvatskoj“

http://www.mint.hr/default.aspx?id=6932

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Rekordan Uskrs i dobar travanj – samo dobar uvod u zahtjevnu predsezonu

Izvrsni rezultati turističkog prometa, ostvareni za vrijeme Uskršnjih blagdana u našoj zemlji, povećali su u mjesecu travnju broj turističkih dolazaka za čak jednu petinu. Sve je to dovelo prva četiri mjeseca u turistički plus, u kojem je zabilježeno 12 posto više dolazaka i noćenja u Hrvatskoj“

http://www.mint.hr/default.aspx?id=6932

Pogledajte si malo raspored/koncentraciju – dakle ne pozitivnu disperziju ovogodišnjih ljetnih/školskih praznika… ako ne kužite što vam želim reći onda ova tema nije za vas – naravno uz svo dužno poštovanje te uvažavanje svakog, pa tako i vašeg razmišljanja i nadanja… No, KORF nije vezan samo za planiranu fuzijsku Rivieru Adria d.d. & Co. zar ne… ili… sretno [thumbsup]

Samo sam cekao kada ce se ponovno javiti kolege trik, kiki123,ZZTop….jos cekamo Apoksimeona i Pacovku da nam dodju objasniti zasto KORF ne valja kao dionica

Decki nije vas bilo od kada ste za vrjeme javne ponude drukali kako cjena ide nazad na 45 cim prodje javna ponuda…di ste nestali?

Neozibljno je govoriti o tome da potpora tu stoji samo virtualno, da nitko ne kupuje nikakvu dionicu, kad neki ljudi zi TOP10 kupe po 10 000dionica u jednom danu, a u zadnjih mjesec dana su kupili skoro 60 000dionica….takodjer neozbiljno je govoriti o tome da su bolji rezultati vezani za raspored skolskih praznika , kada je sve svuda puno informacija o nevjerojatnoj predsezoni i o nagovjestaju odlicne postsezone…

Tko ima neke prave argumente neka ih slobodno iznese, ali mislim da je besmisleno da samo tu ovako jeftino drukate..radije sutite kao i do sada i u tisini djelite jedinice svima koji pisu pozitivno

...

dionica nikad ne raste pravocrtno, pa neće ni ova tm više jer je puno ljudi nakrcano koji jedva čekaju da dođe na 70 kn da se iskipaju….zato treba sačekati hlađenje tko planira dokup, mislim da je tih 65-66 realno
[/quote]

neće biti više 65-66 mislim …samo up..

[/quote]

Kad sam rekao da ce u nebesa, nisam time htio reci da ce u ponedjeljak zavrsiti na 80, vec da ima, kako mi se cini, dobru dugorocnu perpektivu, a ove sitnije oscilacije u medjuvremenu, kao sto je moguce kratotrajno hlađenje su pozeljne za sve nas, i one koji su ostali u poziciji i za nas koji tek planiramo ponovno uci.

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

a zašto bi ljudi izlazili ako vide da dionica jako raste???neprestano…možda će pričekati 80 pa taj ulaz od 65 nečeš dočekati..rekao sam možda..

alo prodaja! ima li koga!

ima al na ‘malo’ višim razinama

New Report

Close