ovo je divota danas. sve lagano, nalog po nalog. novi nalozi ne dolaze na prodaju. imam dojam kao da smo krenuli pješke, pa ćemo krenut laganim trkom prije sprinta [thumbsup]
a još ljepše mi je što nas i vlho polako sustiže, kud ćeš bolje kad imaš obije dionice, doduže vlho znatno manje, ali sam rast korfa generira rast vlho i vlasnik obije može trljati rukice…
[/quote]
A još je ljepše kad za VLHO ima još manje prepreka, slobodniji put.
Josipović: Lipanj je realan rok
Josipović rekao je da je lipanj realan mjesec za završetak pristupnih pregovora s Europskom unijom.
Odlične vijesti, završetak pregovora, aktivnije postavljanje stranog kapitala….
Cini mi se da cemo se na ovim razinama malo zasutaviti,mozda amlo i pasti dok ne zavrsi izlazak "lovaca na 10%"…..
Sto se EU tice nebi ja tu puno nade polagao u neku renesansu burze samo radi EUa…Mozda kratkorocno spekulanti malo dignu burzu medjutim koliko sam upoznat i u Sloveniji su se nadali i cekali taj ulazak u EU a rast burze je bio 2% odnsono nije imalo nikakvog velikog utjecaja…..Neznam zasto ljudi misle da samo zato ako dobijemo datum za EU da ce strani fondovi nahrlit ko ludi i placati dionice ko pijani miljarderi..ako su mogli cekati godinama cekat ce jos malo i skupljati pomalo i nece sami sebi anpuhavati cjenu, a oni koji zaista i zele kupiti nesto ti vec siguran sam pomalo i kupuju
nema aska [tongue]
@Hao
Meni se ćini da se tebi krivo ćini 🙂
Bome se i meni cini da mi se krivo cini….a nije da sam nesreta zbog toga :)….Crobex prakticki na 0li a moj portfelj u plusu da mi se vrti…jos kada ADPL povuce jer mi je ulaz u nju dosta visok…Samo cekam da se ovja lik an KOEIu prestane lipariti samnom da dokupim KOEIa i ugasim gledalicu do jeseni
u međuvremenu se povećao i bid i ask, na bidu 18 milja a na asku 15 milja jedan veliki je došao na 100 kn…
na vlho ask 3x veći od bida….
[cool]
Ne bih bas rekao da ovo "mali" kupuju. Promet je finih 700kKn u danu kada je jedva 10 mil kuna prometa. Mozda su i neki fondovi bacili oko na KORF pa ulaze ili podebljavaju pozicije.
Istina, puno stvari ide prema tome da netko zeli podici cijene i KORF-a i VLHO. Mozda imaju neke dogovorene prodaje na visim cijenama pa i sami pumpaju bez da ulaze u blokade.
Vječno je pitanje tko je u pravu,kupci ili prodavači?
Na ovoj dionici u pravu su oni koji prodaju normalno .