KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Haoren

ma kupio nazad po 60. ovdje je kupnja jaka a dijonica ne reagira na ništa osim jakog bida

[tongue]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

21.04.

Prilika za istovar onima koji to žele [thumbsup]

Poslušali su te. Ne daju preko 62 i gotovo.
[/quote]

tko to ne da i zašto ?
[/quote]
Oni koji su prodali.
[/quote]

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Pogledajte semafor, pogledajte semafor…! (Kad sam ja sad pogledao – 65)

21.04.

Prilika za istovar onima koji to žele [thumbsup]

Poslušali su te. Ne daju preko 62 i gotovo.
[/quote]

tko to ne da i zašto ?
[/quote]
Oni koji su prodali.
[/quote]

[/quote]
ne razumijem. nisi shvatio stil humora ili misliš da sam tad ja prodao? Eno imam 2000 komada vlds pa opet ne pišem samo hvalospjeve. up up up

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

sve ide po planu….

eto preskočili i 65, idemo dalje….

ma kakav cash-r-a, 100% in

ovo je divota danas. sve lagano, nalog po nalog. novi nalozi ne dolaze na prodaju. imam dojam kao da smo krenuli pješke, pa ćemo krenut laganim trkom prije sprinta [thumbsup]

Ovdje je jako zanimljiva igra. Puštaju male da kupuju po sitno i dižu cijenu, a oni sa podrškom vjerojatno nisu kupili niti jedan komad. E da mi je malo više novaca pa da se i ja malo igram 🙂

Da stvarno s podrskom nisu kupili niti jedan komad….One sve 1000ce koje su poklapale velike naloge po bidu ranijih dana su bile samo virtualne…..kao i promjene u TOP 10 zadnjih mjesec dana

mafija sused, mafiijaaaa

...

ovo je divota danas. sve lagano, nalog po nalog. novi nalozi ne dolaze na prodaju. imam dojam kao da smo krenuli pješke, pa ćemo krenut laganim trkom prije sprinta [thumbsup]

a još ljepše mi je što nas i vlho polako sustiže, kud ćeš bolje kad imaš obije dionice, doduže vlho znatno manje, ali sam rast korfa generira rast vlho i vlasnik obije može trljati rukice…

na 65 je već i prava podrška nastala.

na 65 je već i prava podrška nastala.

ali se i vratila…
a veliki nalozi sa aska se makli i slobodan je put do 69….

i moglo bi potegnuti. momenat je dobar.

veći bid od aska za 4000 komada.

New Report

Close