Nenznam tko je uopce ocekivao dobar prvi kvartal u turistickom biznisu….Usao sam u ovu dionicu da budem u njoj naperiod od >>1g stoga prvi kvartal netreba zabrinjavat..vidjet cemo izvjestaj za 2gi i 3ci…
Kao sto vidimo danas se netko jako nakrcao KORFom i jedva cekam vidjet promjene u TOP10 u petak…..Izaslo je izvjesce s gubitkom a cjena ni makac to nesto mora znaciti zar ne? Doduse za ADPL je izaslo fenomenalno izvjesce pa cjena opet ni makac….Treba samo biti strpljiv i cekati
jedini problem je što svi misle, pa ovo je već puno raslo, prije 5 mjeseci je bilo na 30,00 kn….
misle da je sad skupa na 60,00, ali u međuvremenu se neki indikatori već ohladili, a dok shvate da je dobra kupnja i na 60,00 već će biti kasno…
Potpuno se slazem s ovim…na nasoj burzi ima pregršt špekulanata i čim dođe neka malo bolja vjest za KORF ili jos bolje, cim se desi mali skok cjene oni pocnu uletavati u dionicu kao muhe bez glave, a onda im ekipa koja se nakrcala na nizim razinama trpa (koliko trpa to ovisi o porastu cjene )…
Bilo je samo ove godine jako puno takvih primjera BELJE, LKRI, DLKV a ima ih sigurno i jos samo sto nisam detaljno pratio forum i burzu…
4. BA KIĆ NENAD 155.581 2,08 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
+111
Protrgovano za taj dan dionica 1.662
riviera-adria-pun-pogodak-za-dionicare-dom-holdinga
http://www.poslovni.hr/vijesti/riviera-adria-pun-pogodak-za-dionicare-dom-holdinga-178576.aspx
riviera-adria-pun-pogodak-za-dionicare-dom-holdinga
http://www.poslovni.hr/vijesti/riviera-adria-pun-pogodak-za-dionicare-dom-holdinga-178576.aspx
Da, pun pogodak. Ali baš da za VLHO nema tolike koristi… Sumnjam. [smiley]
U prva četiri mjeseca više od 70 tisuća turista(Grad Dubrovnik)
Samo u travnju na području grada Dubrovnika boravio je 44.621 turist ili 34 posto više nego u četvrtom mjesecu prošle godine, a ostvareno je 128.235 noćenja ili 31 posto više.
Najveći broj bio je domaćih turista, potom slijede gosti iz Francuske, Španjolske, Japana, Velike Britanije, Njemačke, BiH, SAD-a i drugi. (Hina)
Ja jučer još kupovao na 60,50. Ovo su oni dani kad se kao malecki dioničar osjećam velikim 🙂 Još da sam kupovao pola mjeseca ranije, ih!
* Važeći podaci za uredovni dan 04.05.2011 .
DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BAKIĆ NENAD 155.582 2,08 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 136.457 1,83 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 95.225 1,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.271 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,05
….+1, ali vrijedan…… [lol] [lol]
Izgleda da je napokon krenulo,sljepci progledali, nije dugo dugo bila preko 62 [cool]
Ja jučer još kupovao na 60,50. Ovo su oni dani kad se kao malecki dioničar osjećam velikim 🙂 Još da sam kupovao pola mjeseca ranije, ih!
Danas bi moglo biti vjetrovito, izgleda da netko prebacuje s jednog računa na drugi……..
63 Kn je dogovorna točka prebacivanja…
Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju….
Da li će probiti 63?