KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Haoren, hvala na savjetima stečenim vašim iskustvom na burzi.
Vidim dobronamjernost u vašim postovima. I zbog svega toga ću od sada početi investirati drugačije.
Neću skakati iz cvijeta na cvijet da si nogu ne polomim.
Više investiranje na burzi neću shvaćati kao kladionicu.
Ali ja bi novac koji sam uložio u dionice i koji mi je jedino što imam, ipak ostavio na burzi.
Molim Hao, da li je to dobro ?

Hoće tko prokomentirati one gubitke u izvješću? Evo ja sam prodao na 60 jer me šokiralo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Hoće tko prokomentirati one gubitke u izvješću? Evo ja sam prodao na 60 jer me šokiralo.

Ne znam tko to može komentirati u pozitivnom smislu, osim da je to vjerojatno zadnje takvo stanje i da se ove sezone sve okreće u drugom smjeru.

Točan odgovor je...

Ni prvi a vjerojatno ni zadnji loši izvještaj,KORF nije ni došao na 60 kn zbog dobrog poslovanja.
Gledaj to sa druge strane,ako ni ovo izvješće nije uspjelo srušiti cijenu dionice,što drugo može?
Dionica ne reagira na loše vijesti,što nam to govori?

"Only dead fish swim with the stream"

Ma ljudi Božji o čemu vi pričate?? Kojem sad izvješću? Odavno su poznati rezultati za 2010. godinu.
Ne valjda o kvartalnom? Prvi kvartal je kako bih ja to rekao "ne-operativni" kvartal ovdje. Tu nema prvog kvartala, ne radi se, turista nema, doma su.

Ovdje mora prvi kvartal izgledati ovako kako izgleda (više-manje, biti će naravno i tu dugoročno nekih promjena) a zarađuje se u 2. i 3. kvartalu. Za sada uglavnom u trećem, ali cilj je da jednako jak postane i 2. i uz male male promjene 1. i 4., ovdje se dolazi do zaista lijepe profitabilnosti na godišnoj razini.

Dakle 2. kvartal je onaj kojega prvog imamo na piku da se nešo s njim promjeni, ali 1. kvartal se ne gleda, još dugo.

Naravno. Ja sam samo naglasio da trenutno nemamo puno reći, nego da čekamo kraj sezone.

Točan odgovor je...

Riviera Adria: Valamar udružio hotele i napravio najveću hotelsku tvrtku u Hrvatskoj(dom holding većinski vlasnik)

Nakon procesa pripajanja, Riviera Adria bit će vlasnik 17 hotela, 8 turističkih naselja i 7 kampova, što s pribrojenim kapacitetima Dubrovnik-Babin kuka čini 17 posto ukupnih kategoriziranih smještajnih jedinica u RH u hotelima, turističkim naseljima i kampovima.

http://hr.seebiz.eu/turizam/riviera-adria-valamar-udruzio-hotele-i-napravio-najvecu-hotelsku-tvrtku-u-hrvatskoj/ar-2120/

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Svijetla budućnost za VLHO i KORF izgleda.

Točan odgovor je...

e sad akumulacija pa raketa….

ma kakav cash-r-a, 100% in

Sumnjiva mi je ta akumulacija, jedino je dobro ispala za dioničara broj 4 koji uredno kupuje, jer ovo mi izgleda kao presipavanje jedan drugom, nešto kao INA na 1800. Za pokupiti dionice ostalih treba malo podići cifru, kao na već spomenutoj [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Sumnjiva mi je ta akumulacija, jedino je dobro ispala za dioničara broj 4 koji uredno kupuje, jer ovo mi izgleda kao presipavanje jedan drugom, nešto kao INA na 1800. Za pokupiti dionice ostalih treba malo podići cifru, kao na već spomenutoj [cool]
[/quote]

Po tebi najmanje duplo. [smiley]

Točan odgovor je...

[/quote]

Po tebi najmanje duplo. [smiley]
[/quote]

oće oće, pa krajnje je vrijeme za skok…
dok neki tek probave današnje novosti pa shvate pozitivno značenje istih.

jedini problem je što svi misle, pa ovo je već puno raslo, prije 5 mjeseci je bilo na 30,00 kn….
misle da je sad skupa na 60,00, ali u međuvremenu se neki indikatori već ohladili, a dok shvate da je dobra kupnja i na 60,00 već će biti kasno…

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close