Primjecujem da se na temi naslo puno nezadovoljnih drukera koji su prije koji dan pricali o tome kako dionica ide na 45 nakon isteka JP, a sada kada je ocito da to nije slucaj sad svoje nezadovoljstvo izrazavaju djeljenjem jedinica svakom pozitivnom postu, a 100tka svkaom negativnom…
BigBoss napise vjest kojom KORF dobiva preko 2miljuna kuna od dividende KOEIa, i napune ga jedinicama, a gore neki lik sanja o nekim lažnim nalozima i napunjen je 100tkama?
Kome se ne svidja ova dionica ne razumijem zasto cita ovu temu, ja npr bacim oko na INGRu cisto da vidim sto se tamo dogadja, ali ni u ludilu ne pisem postove ili djelim ocjene jer mislim da je to losa dionica, i samim time me ne zanima…
Ajd vise shvatite da dioncia nece padati ako vi ovdje podjelite miljun jedinica, niti ce rasti ako ja podjelim miljun 100tki , jedino sto ima utjecaj na cjenu dionice jest poslovanje tvrtke koje je po mom mišljenju sve bolje, a tek nam se bliži prava turistička sezona…
Ako netko ima argumentirano zasto bi dionica trebala padati neka to napise (mane u poslovanju, predvidanja za losu turisticku sezonu, nesto drugo), kolega BigBoss je napisao argumente zasto misli da bi trebala rasti, ali s optuzivanjem za laznu kupnju ljudi koji u mjesec dana kupe preko 25 000dionica tvrtke i postovima o raznim teorijama zavjere stvarno ispadate smjesni….
IMHO:
Ponuda je protekla upravo kako je Valamaru to odgovaralo: kupio je minimalni broj dionica od malih dioničara, a prepostavljam da je Volksbank skrbnički cijeli otišao Valamaru. Ako je to točno, onda je od malih dioničara prikupljeno tek 44.149 dionica, što je manje od 2 mil. kn.
Inače, ovaj Volksbank skrbnički račun pojavio se u TOP10 negdje u proljeće 2009. i bio je pasivan cijelo ovo vrijeme.
čišćenje na Korf-u
Sudeći po velikom broju dodijeljenih jedinica onima koji napišu nešto pozitivno o KORFU,većina je već prodala i drukaju za pad.Znači da je sve više dionica u čvrstim rukama.Jučer i danas nije bilo prodaje ispod 59 kn,još se skuplja do 60 kn,a nakon toga…
ne vidim neke jedinice ali vidim da je prodaja mršava a imamo i jakog kupca tako da nema frke, samo da se odlijepimo od razine 59-60 više i oslobodimo put prema višim razinama.
ne znam šta hoće ovi sa velikim nalozima na bidu, kupit sigurno ne žele jer samo stoje i čekaju Godoa. ajmo potegnite malo pa ćemo vam se pridružiti, ovako samo navlačite i budite sumnju.
"samo da se odlijepimo od razine 59-60 više i oslobodimo put prema višim razinama." (Kliring)
Uze mi riječ iz usta 🙂
ovaj sa 2900 je ipak samo maneken. ili?
i jedan promil legenda ali ne moram to posebno napominjati jer se nadam da si svjestan toga da jesi.
i jedan promil legenda ali ne moram to posebno napominjati jer se nadam da si svjestan toga da jesi.
Tko, jel’ ja? 🙂
DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 147.839 1,98 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 136.457 1,83 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. CREDO BANKA D.D. 95.225 1,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA