Gospodo, svatko ulaže najbolje sto zna jer nikome nije cilj popusit pare! No to i nema neke veze jer je ovo tema od KORF-a, pa vas molim lijepo, drzimo se teme! [thumbsup]
Pa, tema je da se Korf danas vratio u život (do ovog trenutka) 3,67 %. Priznajem da sam kupio iznad 60 i to me veseli.
Pa, tema je da se Korf danas vratio u život (do ovog trenutka) 3,67 %. Priznajem da sam kupio iznad 60 i to me veseli.
-Ma i ja sam kolega
-mi smo tu dugorocno, sta nas briga kolika je cijena-
-jos sam ja bubnuo par laznjaka na bid
-ako vidim da ce opet dolje, bez problema cu ih maknuti
-a mozda i prekasno shvatim da ovo nije dobra investicija
-pa bio sam ja i u validusu i na kraju pobjegao iz njega glavom bez obzira
–
ja sam vam pružao potporu na 30kn i to sa skoro 40% portfelja. U ovim igricama sam prodao cijeli vlho na 59-57kn jer mi je bio preskup. Za korf kažem da sigurno vrijedi više, ali sam se odlučio manit te dionice. Istina imam nešto sitno korf-a u portfelju, no to mi je samo radi praćenja
Uf , čisto ludilo od dionice..jučer kupovao po 54, a danas već + 8 %..mislim da polako kužim ovu dionicu..naravno dok se jednom ne zahebem i spušim malo jače..al za sad samo dobivam…
Evo nisam izdržao i prodao 30 % po 58,..
ovo jučer je bilo jedno ljepo klistiranje drhtavih, netko se je dobro pojačao i sada znamo da je još više dionica u čvrstim rukama, sljedeća meta 70,00 kn [cool]
P.S. Ovo što pričaš o vrijednosti totalno si pogriješio. Ovo je na ZSE jedna od dionica daleko daleko najveće vrijednosti za dioničare u odnosu na cijenu. To što vi mnogi to ne vidite – normalno je 😀 To tako obično i bude, ljudi ne vide najbolje stvari, zato je i moguća takva cijena u odnosu na vrijednost. Da svi vide cijena ne bi niti privremeno bila takva 🙂
Zašto misliš da ovdje ima nekakve vrijednosti za dioničare, ne daju dividendu, ne zarađuju ništa, ne razvijaju se njihov posao je upravljanje imovinom.
Ne želim blatiti KORF jer je po ovim cijenama još uvijek OK ali treba čekati da se "ohladi". Ovo je tipična špekulantska dionica za 4-5 godina vjerovatno će doći do 150 -200 kn.
Pošto si ti investitor na 200 kn je nećeš htjeti prodati jer ćeš misliti da vrijedi više, imovina itd…
I onda kod sljedeće krize i recesije za 5-6 godina ovo će ponovno na 20 kn. Na kraju nećeš ništa zaraditi, dok će netko tko investira u dividendne dionice ili growth firme u tom razdoblju isplatiti svoju investiciju!
I ja izašao, doduše malo sam i ja stavljao lažnih 1000-ica, ali to se valjda tako radi 🙂
Naravno želim vam da brzo ode na 70 i da svi zaradite. Ja sam uzeo samo 6% ovaj puta.
Raj za trejdanje
Jučer 95 % prometa po bidu danas 95 % prometa po asku, samo je razlika što je danas promet 60 % bio manji!
Zanimljivo!
Jučer 95 % prometa po bidu danas 95 % prometa po asku, samo je razlika što je danas promet 60 % bio manji!
Zanimljivo!
Zato jer je veći broj špekulativnih dionica povučen kupovinom većeg igrača……