KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav…zanimalo bi me dali mi se isplati ulaziti na 60+

postavi se ispod sve ispod 50 Kn je premija.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Evo pišu malo o Istri, spominje se naravno i Poreč 😉
http://www.hellomagazine.com/travel/201103305178/istria/croatia/adriatic-sea/1/

Bak ić je prodao 24.3.2011., ali je 25.3.2011. ponovo kupovao i biti će vidljivo večeras na skdd (napisao na svome blogu) kada je netko pokušao rušiti taj dan je bio s prometom od 3.252.095,96 Kn , vani se svijet jako oporavio i napreduje, kod nas će ova turistička sezona biti još bolja nego prošle godine, RIVP dobila je prestižnu nagradu, ove godine možemo očekivati još veće prihode, manje rashode i pri tome jaču valuaciju cijene. Ako Hrvatska završi pregovore s EU u lipnju, to će biti jak okidač za porast cijene(iako sada ima jako puno razloga da raste jako prema gore)….. Izvjesno je da ima dosta špekulanta na ovoj dionici, stoga moguće su velike oscilacije.

Evo ovo sam napisao jutros u 9:08 ……..
danas u skdd promjena 900+ u odnosu na jučerašnji skdd…… u top 10 128.166 dionica a ukupno ima preko 210 tisuća dionica u portfelju…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Bak ić je prodao 24.3.2011., ali je 25.3.2011. ponovo kupovao i biti će vidljivo večeras na skdd (napisao na svome blogu) kada je netko pokušao rušiti taj dan je bio s prometom od 3.252.095,96 Kn , vani se svijet jako oporavio i napreduje, kod nas će ova turistička sezona biti još bolja nego prošle godine, RIVP dobila je prestižnu nagradu, ove godine možemo očekivati još veće prihode, manje rashode i pri tome jaču valuaciju cijene. Ako Hrvatska završi pregovore s EU u lipnju, to će biti jak okidač za porast cijene(iako sada ima jako puno razloga da raste jako prema gore)….. Izvjesno je da ima dosta špekulanta na ovoj dionici, stoga moguće su velike oscilacije.

Evo ovo sam napisao jutros u 9:08 ……..
danas u skdd promjena 900+ u odnosu na jučerašnji skdd…… u top 10 128.166 dionica a ukupno ima preko 210 tisuća dionica u portfelju…..
[/quote]

I naravno, opet ima pametnjakovica koji ce ti zbog toga dati keca. Bože sačuvaj! [pray]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

evo izgleda ipak se oprezno kreće…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Kolega Terminatore smirite se , da ne bih morao slati T 1000 da vas dovede u red..
Kada će korf u prvu kotaciju?
ZaŠto mirovinci ne kupuju korf kada je to tako jeftino?

Hoce, samo je pitanje vremena.

"Na burzi je sve moguće - čak i ono što je logično." Andre Kostolany

dosad mi nitko na ovoj dionici nije ponudio ni zahvalu, a kamoli marendu. [sad]
em sam vam izanalizirao intrizičnu vrijednost (10kn) što sami baš i niste uspjeli napraviti,
em sam navukao xy da vam čuva bid i brani cijenu da pokaže kakao je njegov najveći.sad se zainatio.
a taman je krenuo prodavat.

Molim Vas, kad ste već bili tako dobri pa izračunali teoretsku vrijednost KORFa, da taj cijeli Vaš trud ne bi bio uzaludan biste li bili tako dobri da nam predstavite svoju analizu/račun ovdje na forumu! [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Kolega Terminatore smirite se , da ne bih morao slati T 1000 da vas dovede u red..
Kada će korf u prvu kotaciju?
ZaŠto mirovinci ne kupuju korf kada je to tako jeftino?

Kupovat će oni na 150-200,skupo im je sad,onda će se iskrcavat ovi što sad kupuju,pa mora to netko kupit.
Zar netko još misli da su mirovinski fondovi tu da bi zaradili!?Zašto bi se i trudili,njima je dovoljno 5-6% godišnje,tek toliko da pokriju inflaciju i njihove naknade.Svaki mjesec pristiže friška lova bez obzira na rezultate.
Oni služe samo za kupovinu državnih obveznica i dionica na ATH.

"Only dead fish swim with the stream"

…ZaŠto mirovinci ne kupuju korf kada je to tako jeftino?

Mirovinci kupuju samo skupe dionice. Kad KORF dodje na 250Kn onda ce oni uletiti i nakrcati se paketima KORF-a kupljenim od svojih (kucnih) investicijskih fondova.

-Ja se danas maknuo s kupnje
-sto cu kupovat skupa kad cu moc jeftino
-i ne ,nalozi nisu bili lazni
-dio cu staviti na skrbnicki, da mogu lakse prodavati

postovi nisu poziv na kupnju,prodaju dionica, sve sto pišem je moje mišljenje.svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna

a šta kaže vaš braco?
vidim da ga je malo probilo, ne inati se više?

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

New Report

Close