KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakvo kipanje po kupnji, zaista ne razumijem ove mazohiste koji se ne povuku na 45-50 kn pa tamo kupuju?! [undecid]

povući će se kad kupe zadovoljavajuće količine. To se zove kupovina u padu

Zar ne postoji tema VLHO?

svi mali su unutra.peyo, bigboss i svi sad stoje i čekaju da raste.čak je i Lynx popustio špekulantu u sebi.
ne vidim ko će ovo kupovati.xy ne može sam podići cijenu.prejaka je prodaja.
uostalom danima se trkelja na ovom cjenonovnom nivou i to, obzirom na tržište prilično visokim prometima.tipične odlike distribucije.kad ne može gore, zna se di će.
a budući fundamentalno vrijedi između 10 i 15kn,
(za male dioničare, većinskom, odnosno Valamaru vrijedi puno više) ne mogu točno ocijeniti, smjer je jasan.

Kazes 10,15 kn fundamentalno? Kako je dobro dok se ovakove stvari ne citaju svakodnevno. Milina jedna.
[/quote]

dobro, malo pretjerujem.
bliže 10kn, možda i malo ispod.
15kn jest 50% više na tu cijenu, ali s pozicije sadašnje precijenjenosti od 60kn, to je nevažno.

ili vi mislite da je evaluacija preniska???
pa šta je KORF dao svojim malim dioničarima?dividendu??porast kapitala??
u zadnjih 7 godina??

dok je recimo brodarima ULPL ili ATPL vrijednost kapitala narasla i po 10ak puta, uz dividende, ovdje se jedva pomakla 20%.HEJ!!!
znate li vi koji je to oportunitetni trošak??i to u godinama meda i mlijeka, kad će opet biti takve prilike??pa depozit u banci bi narastao 50% i više!!!

dok za t vrijeme gospoda iz Valamara uzimaju sigurnu naknadu za upravljanje i tako će nastaviti do 2229godine.a vi?šta će vama ostati??
lijepo saznanje da ste ponosni vlasnik dionice koja "po papirima" vrijedi 100-200kn, kao i da vam Valamar vrti lovu.
eto, zato valamaru to vrijedi možda i 100kn, a malim dioničarima relano nula kuna.
ovih 10 je samo špekulativna mogućnost da se stvari možda jednom promjene i većinski dioničar dobije napadaj samaritanskog ludila i podijeli s vama koju kunu.
doduše, nije ovo jedina takva firma, ali eto, sad je pod najvećim svjetlom reflektora.

***obrisano***

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Dobro ljudi kad ce to na nominalu dosadilo mi vise cekati….

Kad Valamar ukine svoj management fee…

Ovdje je stvarno postalo zabavno. I na ovoj temi, a malo sam gledao to danas pa vidim i na trgovanju 😀

Ovdje se može puno toga naučiti. Jedna od glavnih stvari npr. to da ljudi, barem u RH i sada, ne mogu biti investitori. U duši su špekulanti i gotovo, ne mogu se promijeniti niti da im se Isus ukaže i objasni im što je vrijednost.
Za investitore je takvo okruženje po definiciji dobro! 😉

Imam osjećaj da kad bi kupci iznenada povukli sve svoje naloge, stavili neki zafrkantski na par puta nižu cijenu da bi se ovim ljudima noge odsjekle, ne bi znali što da rade, krenuli bi lupati i po takvom bidu :rotfl:

Nekim ljudima jednostavno možeš pružiti zlatnik u ruci, reći im "poklanjam ti", a oni će ti: "ma nije, zezaš se, to je kamen, niti se ne žuti, meni izgleda sasvim sivo, zar ne?, ma siv je, obični je sivi kamen, nije zlatnik", i okrenuti će se…

Nekoga varaju oči, a nekoga um. Um zaista može proizvesti svakakve slike, da čovjek može i pored zdravih očiju ne vidjeti.

[/quote]
koliko iznosi taj management fee?
Da sam na njihovom mjestu ja bih si isplacivao 10 % minimum..
Nego imam jedno pitanje
koliko je korf imao dobiti prošle godine?
Koliko je imao pretprošle?
Kolika je dividenda bila?
Hoce li ove godine biti dividenda?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

kakve igre danas na korfu sa micanjem i vraćanjem potpore, netko pokušava istresti što se još istresti da, čak su i na ask stavili par hiljadarki kako bi pritisnuli na dolje….

ma kakav cash-r-a, 100% in

kakve igre danas na korfu sa micanjem i vraćanjem potpore, netko pokušava istresti što se još istresti da, čak su i na ask stavili par hiljadarki kako bi pritisnuli na dolje….

ili pokusava braniti cijenu a da pritom sto manje kupi, ha?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

mislim da je malo obratno…
ima puno bidova koji se spuštaju kad im se cijena približi, ili nestanu pa se pojave na stepenici niže.
ne znam jel bi to po hanfinom pravilniku bilo "navodjenje investitora u zabludu prikazivanjem lažnog interese za kupnju ".

[/quote]
koliko iznosi taj management fee?
Da sam na njihovom mjestu ja bih si isplacivao 10 % minimum..
Nego imam jedno pitanje
koliko je korf imao dobiti prošle godine?
Koliko je imao pretprošle?
Kolika je dividenda bila?
Hoce li ove godine biti dividenda?
[/quote]
Koliko je INA imala dobiti 2008, hoćeš reči da nije vrijedila?
Vaš link

Koji je razlog tvog pitanja na KORF-u?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pa kolege delux i apoksiomen, svatko gleda kako mu paše, vi očito želite kupiti inače neznam čemu vaš silni angažman na ovoj temi, a neki drugi su ušli na 50, 45, 40 kn pa gledaju to drugim očima…

ma kakav cash-r-a, 100% in

ja ne želim kupiti, ja samo vičem da je "car" gol.

a to što drugi hvale carevo novo ruho,a ruha nema, to je njihov problem
[yawn]

New Report

Close