Izgleda da je potpora pukla i da kreće pad KORF-a.
probilo sve XY lažne bidove.eno priznao je i na blogu da manipulira i stavlja gurače.
dobro je dok on ima municije da čuva svoje margine, ali šta poslije? [undecid]
Bajs: Good season expected
The booking for the coming tourist season is better than last year in most foreign markets
http://www.dubrovacki.hr/clanak/27410/bajs-good-season-expected
Bez obzira na trenutačnu cijenu korf bitno je da linijski cijene drugih hotela koji su u vlasništvu korfelja rastu, pa je tako jučer rasla dionica od HRBC, RIVP je imala nepromijenjenu cijenu od 230 kuna.
Korak po korak sve realnija valuacija, ali i tako će biti izbacivano, evo kako su prefrigrani ovi u vlho, prije preuzimanja paketa od save u ovim kriznim godinama konsolidirano izvješće
dakle 2009. i 2010 godina nije imala prihode cijele grupe firmi u 3q kada se iskazivao dobit od turizma jedino kada se gubitak trebao iskazati prikazivao se rezultat od 1q, 2q i 4q, a 3q totalno izbačen iz fokusa.
pogledati izvješća od 2009. i 2010.
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=KORF-R-A
a po svemu će 2011. transparetnije nego 2009. i 2010.
jer kako sam ranije napisao sada će im biti važnije da djeluju na rast cijene dionice….
bit će tu još padova. Gledam jučer strah na vlho-u. Prvi sam počeo prodavati, a mali su srušili cijenu na 54. Strah je prevelik i dionica sigurno ne vrijedi tolike novce. ATH na vlhou je bio 140kn, dokapitalizacija po 10kn, što znači da nitko nema veći prosijek ulaska od 75kn. Dakle vlho je debelo prekupljen i kad prvi udari po bidu ode to na 45kn
bit će tu još padova. Gledam jučer strah na vlho-u. Prvi sam počeo prodavati, a mali su srušili cijenu na 54. Strah je prevelik i dionica sigurno ne vrijedi tolike novce. ATH na vlhou je bio 140kn, dokapitalizacija po 10kn, što znači da nitko nema veći prosijek ulaska od 75kn. Dakle vlho je debelo prekupljen i kad prvi udari po bidu ode to na 45kn
Tek si prodao a već bi kupio, mogao si pričekati bar jedan dan sa drukanjem …
VLHO nije tema ali ipak… ATH je 154,99 i bio je prije dokapitalizacije po 10 kn.
Ali je i nakon dokapitalizacije (izglasana u 12 mj 2006. odobrena i provedena oko Uskrsa 2007.) cijena isla preko 100 kn. Mislim cak i do 150 kn.
Bit ce, kad navale svabe u velikom broju.. 🙂
kakvo kipanje po kupnji, zaista ne razumijem ove mazohiste koji se ne povuku na 45-50 kn pa tamo kupuju?! [undecid]
svi mali su unutra.peyo, bigboss i svi sad stoje i čekaju da raste.čak je i Lynx popustio špekulantu u sebi.
ne vidim ko će ovo kupovati.xy ne može sam podići cijenu.prejaka je prodaja.
uostalom danima se trkelja na ovom cjenonovnom nivou i to, obzirom na tržište prilično visokim prometima.tipične odlike distribucije.kad ne može gore, zna se di će.
a budući fundamentalno vrijedi između 10 i 15kn,
(za male dioničare, većinskom, odnosno Valamaru vrijedi puno više) ne mogu točno ocijeniti, smjer je jasan.
svi mali su unutra.peyo, bigboss i svi sad stoje i čekaju da raste.čak je i Lynx popustio špekulantu u sebi.
ne vidim ko će ovo kupovati.xy ne može sam podići cijenu.prejaka je prodaja.
uostalom danima se trkelja na ovom cjenonovnom nivou i to, obzirom na tržište prilično visokim prometima.tipične odlike distribucije.kad ne može gore, zna se di će.
a budući fundamentalno vrijedi između 10 i 15kn,
(za male dioničare, većinskom, odnosno Valamaru vrijedi puno više) ne mogu točno ocijeniti, smjer je jasan.
Kazes 10,15 kn fundamentalno? Kako je dobro dok se ovakove stvari ne citaju svakodnevno. Milina jedna.