KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta se petak ponavlja?

peyo

ajoj kad ovaj balon pukne kao SUNH malo prije (-41,26% !!)

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

po prometu između ht i ernt, otprilike gdje i treba biti ova (nova) bluechip dionica [wink]

kakva divergencija
totalno prekupljeno i silovano

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Čemu služe ove crtkarije? 😀

za kratkorocno predvidjanje cijena dionica na likvidnom trzistu.
Kod nas ima smisla ali na nekim stvarima i nema.
Tipa na Ini kolikoje vec morala ljosnuti?

nisam tehnicar tako da necu o tome.
Iako nije za odbaciti

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Živo me zanima, ako je ovdje silovanje kako izgleda crtkarija od INA-e, a nisam neš skužio da je u padu [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Mogućem dokupu…

Da si znao cemu sluze ne bi sredinom 2008 kupovao kad je crobex bio 3200 bodova…eto tome sluze, da se prerano ne kupuju dionice u padajucem trendu.

Aj sad jos onu tvoju cuvenu "autor posjeduje ovu dionici ili kako vec"..bljak

KORF loše izgleda, čini se da malo tko vjeruje u održanje cijene iznad 60 kn i da bi se mogao odigrati jači pad prema 50 kn

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

jutros se drhtavci prestrašili pa krenuli lupat po bidu, a kasnije kad je stigla potpora nitko neće da prodaje..

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close