KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

interesantno danas, najniža cijena 60 kuna…
pa ko kupuje, nije valjda da svi trejdaju…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Iz mog iskustava kad se ovako pumpa dionica (a o tome je rijeć jer netko očito prodaje i stavlja na kupnju velike količine da ne padne) nakon prestanka moglo bi poprilično potonuti…
mislim da je ovdje rizik sve veći

Milion jeli ononih 12 na kupnji tvoj nalog?

peyo

Iz mog iskustava kad se ovako pumpa dionica (a o tome je rijeć jer netko očito prodaje i stavlja na kupnju velike količine da ne padne) nakon prestanka moglo bi poprilično potonuti…
mislim da je ovdje rizik sve veći

Nekis u ovako pricali i kad je bila 52, ista situacija je bila s velikim nalozima na kupnji

...

ne kolega ja sam prodao jedan dio i sad čekam rasplet

Cijena VLHO sve veća i veća, RIVP sve veća i veća, korf sve veća i veća, još će i nelikvidne dionice u vlasništvu korf rasti, a kako raste vrijednost portfelja a najviše korf, VLHO sam raste više…….. To je baš organizirana gradnja…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Za nastavak rasta iznad 60 kn trebale bi stvarno doći neke značajno dobre vijesti, ne može se cijelo vrijeme samo pisati podcijenjeno-podcijenjeno-podcijenjeno i da svaki tjedan dionica zbog toga naraste 10 kn.
O "transparentnosti" firme i uprave bolje ne trošiti riječi, dobro znamo kakvi su igrači u igri…. [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

narastao je sa 45 na 60 bez ikakve nove vijesti, samo na temelju pumpanja…
a da je podcjenjen znalo se i na 30 pa ga nitko nije htio osim nas nekoliko…
a sad kad je odradio solidan rast svi spominju podcjenjenost…
mislim da će nakon pada ponovno neki spominjati korupciju, hanfu i tko zna što još…;))
a da su ovdje igrači to već svi znaju…

Ko tu koga hebe?

peyo

danas će opet biti 2 milje kuna prometa, tko zna koja je prava pozadina ove priče??

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

rekao sam ide polako prema dolje dok ne počne panika, a onda ode voz…

nakon što se makne ovaj sa ove dvije tisućice na 51 smo za čas

New Report

Close