KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa kako je krenulo,a limita se nema ,a još je petak,dva dana neizvjesnosti,mislim da niko ne bi želio biti bez korfa.Ponavljam sjetite se HG spota i leta sa par kuna na 150……….a mislim da su svi vidjeli i onaj nalog od 5000 na bidu-taj se mislim ne zahebava i očekujem njegov udar jer kupi 20 naloga sa prosjekom od 64.E to se zove matematika .

Kolega..Na stranu sve sto su vam kolege rekle na prosloj stranici, ali usporedivati HGSpot i KORF ?

Vidim da ste uzbudeni sto ste kupili KORF i neka ste, zaradit će te ako budete strpljivi, al cini mi se da vam je to malo prejako lupilo u glavu…Vani je suncan dan , otidite malo prosetati izbacite to iz sebe, a kada dodete doma samo pogledajte koliko ste u plusu i to je to….

Usporediti HGSpot i KORF…nevjerojatno

BTW

Cini se da je poceo iskrcaj burek investitora…Malo pauza na 63 pa idemo dalje …

...

Odličan komentar bigboss,a ovi dečki gore šta su skeptični,jeste vi valamarovi igrači.Vidim da sve znate ,a tržište pokazuje sve suprotno od vaše priče,ili ste samo dobre vile bez kuna u džepu.Neko hoće naše more,uzet će ga sigurno- kvesta kosta da kosta,a od 45 kuna može narasti i na 450 kuna,a može i pasti na 1 kunu.A pošto je Hrvatska pod povećalom EU,nađemo se objektivno na 200 i svi zadovoljni.

peyo

Kolega, sve vam jasno (doduše malo skriveno) piše desno na ekranu ove stranice – pod člancima…
Cijena ponude je 45 KN i u skladu sa zakonom – a trenutna cijena na ZSE je? Dakle? Dok god je cijena na ZSE viša od ponude, nitko od malih dioničara neće logički prihvatiti ponudu te time uštedjeti hrpu love direktnim-indirektnim momcima/potomcima austrijske monarhije…Do isteka ponude cijena KORF će se držati up (koliko? – čim više bolje za VLHO)… ako ne po osnovi neovisnih dnevnih špekulanata, onda po osnovi dovoljnog i neophodnog bid suporta samog VLHO do isteka ponude…
Navedeno je naravno samo moje tzv. skromno mišljenje…
Što se timinga tiče – samatram da je vrlo malo prostora za neku daljnju (kratkoročni period) veliku zaradu ovdje (mislim na one koji su ušli prije dan-dva…)
Sretno… Lp

Pošteno! Zahvaljujem na mišljenju, i sretno.

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

Hao ren isto su mi rekli i kad sam kupovao INU na 900 i kusur,budala baca novce i takve stvari,a kad sam se iskrcao na 3800-4000 više nikoga.Ne uspoređujem HG spot sa Korfom ,ali govorim o poletarcu od par sto posto.Matematika je tako jednostavna stvar za onoga ko ju razumije,i to je stari prokušani recept,koji se zove psihologija tržišta.Dalje prosudite sami.

peyo

a koliki su se jučer hvalili "uspješnom" prodajom na 60 kn [lol]

Svaka uspješna prodaja je dobra prodaja, za razliku od neuspješne ili nikakve prodaje.
To i jest cilj ove igre, uspješno prodati, odnosno kapitalizirati brojke u novac.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Evo ti haoren još jedan primjer psihologije tržišta-makneš se sa bida potjeraš na asku i dobri ljudi prodaju pošto poto,a sad opet tarapana.Puknut će mi novčanik ,a ti me tjeraš van da se ohladim,čekaj da napunim i drugi,pa imam cijeli vikend za šetnju.

peyo

Pa kako je krenulo,a limita se nema ,a još je petak,dva dana neizvjesnosti,mislim da niko ne bi želio biti bez korfa.Ponavljam sjetite se HG spota i leta sa par kuna na 150……….a mislim da su svi vidjeli i onaj nalog od 5000 na bidu-taj se mislim ne zahebava i očekujem njegov udar jer kupi 20 naloga sa prosjekom od 64.E to se zove matematika .

vidjet ćeš kuda će cijena čim prođe javna ponuda.ovo sad je samo zbog miniranja javne ponude
[/quote]

Da je miniranje u pitanju nebi digli cijenu na +60.Dovoljno bi bilo i na 50.Nitko ne bi prodao.

"Only dead fish swim with the stream"

Skoro nitko zapravo,uvijek se nađe neki biser,kao oni koji su prodovali na Molovoj ponudi.A cijena na burzi bila ohoho veća.

"Only dead fish swim with the stream"

Daj se Vas dvojica sa 2000 i 1000 maknite više da kupimo jeftinije.

peyo

ask prvih 20 komada 4406,prosjek 42,13.Ili tucite ili se mičite.

peyo

Kolega kad smo već kod podcijenjenosti KORF sa sadašnjom cijenom je 4x ispod nekadašnje ali pogledajte recimo TISAK on je 8x ispod nekadašnje. Tak da se nebi složio sa Vama da je to jedna od podcijenjenijih.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Kolega kad smo već kod podcijenjenosti KORF sa sadašnjom cijenom je 4x ispod nekadašnje ali pogledajte recimo TISAK on je 8x ispod nekadašnje. Tak da se nebi složio sa Vama da je to jedna od podcijenjenijih.

2 totalno neusporedive dionice

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close