KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i, dokle ide KORF danas? 65 KN? ili možda 70 kn? kad je bal nek je bal [lol]

Dali netko zna ;
Zašto na zse na listi ‘Dnevni limit trgovanja’ nema korf-a ?

du du du .. nema nam pomoći

Dali netko zna ;

Zbog javne ponude

Dali netko zna ;

jer je javna ponuda u tijeku

…iz postova pojedinaca se može iščitati kao da su uvrijeđeni, jer ipak oni ovdje na KORF-u čekaju mjesecima ili više, a sada im dolaze kojekakvi padobranci oteti njihovo. Možda se prije kupnje mora prvo pitati?!?

a čuj, stavi se u njihovu poziciju, mnogi su ulazili na 100-150 kn, a cijena je sad tek na 60 kn. kad cijena toliko poraste da dođu na 0, ovi koji sada kupuju imat će preko +50% zarade…treba razumjeti starosjedioce u ovoj dionici, nekima su već brade do poda [lol]

ovdje netko piše da je kasno ulaziti…
ok, padam u iskušenje da ga poslušam i da idući tjedan uđem po 70… [lol]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

ovdje netko piše da je kasno ulaziti…
ok, padam u iskušenje da ga poslušam i da idući tjedan uđem po 70… [lol]

Bolje nemoj, riskantno ti je to.
Pričekaj 100 …

a koliki su se jučer hvalili “uspješnom” prodajom na 60 kn [lol]

Pa kako je krenulo,a limita se nema ,a još je petak,dva dana neizvjesnosti,mislim da niko ne bi želio biti bez korfa.Ponavljam sjetite se HG spota i leta sa par kuna na 150……….a mislim da su svi vidjeli i onaj nalog od 5000 na bidu-taj se mislim ne zahebava i očekujem njegov udar jer kupi 20 naloga sa prosjekom od 64.E to se zove matematika .

peyo

Evo vrag mi ne da mira pa sam provjerio nekretnine u Hrvatskoj u vlasništvu Valamara,pa prosudite sami zašto tako hoće 100% vlasništvo?

Kolega, moj dobronamjerni savjet vama: kanite se onog u što nimalo niste upućeni -sorry, ali vaše tzv. znanje o KORF-u i Valamaru je = 0,01%. A o timingu vašeg ulaska u KORF da i ne pričam…
No, ipak sretno…
[/quote]

Dobronamjeran savjet? Ne vidim ga, ali kritiku vidim! Umjesto toga, mogli ste argumentirano podijeliti svoje znanje sa ostalima. Sorry, ali iz postova pojedinaca se može iščitati kao da su uvrijeđeni, jer ipak oni ovdje na KORF-u čekaju mjesecima ili više, a sada im dolaze kojekakvi padobranci oteti njihovo. Možda se prije kupnje mora prvo pitati?!?

A, što se timing-a tiče, mislite li da je sada prekasno?
[/quote]
Kolega, sve vam jasno (doduše malo skriveno) piše desno na ekranu ove stranice – pod člancima…
Cijena ponude je 45 KN i u skladu sa zakonom – a trenutna cijena na ZSE je? Dakle? Dok god je cijena na ZSE viša od ponude, nitko od malih dioničara neće logički prihvatiti ponudu te time uštedjeti hrpu love direktnim-indirektnim momcima/potomcima austrijske monarhije…Do isteka ponude cijena KORF će se držati up (koliko? – čim više bolje za VLHO)… ako ne po osnovi neovisnih dnevnih špekulanata, onda po osnovi dovoljnog i neophodnog bid suporta samog VLHO do isteka ponude…
Navedeno je naravno samo moje tzv. skromno mišljenje…
Što se timinga tiče – samatram da je vrlo malo prostora za neku daljnju (kratkoročni period) veliku zaradu ovdje (mislim na one koji su ušli prije dan-dva…)
Sretno… Lp

Pa kako je krenulo,a limita se nema ,a još je petak,dva dana neizvjesnosti,mislim da niko ne bi želio biti bez korfa.Ponavljam sjetite se HG spota i leta sa par kuna na 150……….a mislim da su svi vidjeli i onaj nalog od 5000 na bidu-taj se mislim ne zahebava i očekujem njegov udar jer kupi 20 naloga sa prosjekom od 64.E to se zove matematika .

vidjet ćeš kuda će cijena čim prođe javna ponuda.ovo sad je samo zbog miniranja javne ponude

Zašto dionice jako rastu kada nema krize, upravo jer prestaju biti špekulanti i postaju dugoročni investitori…… stoga najbolje je rješenje na bilo kojoj dionici da se zamrzne sav kapital kada kupiš dionicu, i pustiš da ti pomognu veći investitori tipa Bakić koji imaju kapitala ali i prijatelja. Najbolji primjer rasta dionica kada se isključi špekulativna trgovina od fondova je INA. Kada su se istisnuli iz igre špekulacije pada cijena je od 2830 do 4000, a sama cijena je u zadnja 4 i po mjeseca rasla (2,42 puta)! Koliko će cijena ove dionice rasti to ostaje na tržištu ali jedno je sigurno da je ova cijena povoljna za dugoročno ulaganje.. Toliko od mene za danas………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close