Naravno da ima. Od 230 transakcija uvijek se nađe koja.No, pogledaj skok Rivijere Poreč. Pogledaj tko tu ima koliko vlasništva.
Nominalna cijena je 100 kuna,a u dokupu ostatka dionica sa tržišta može potegnuti i duplo.Cijena trenutna na zse je kao i sve ostale dionice debelo podcijenjena i ne znam zašto se ljudi tome čude.Prije velikog potopa plaćao sam IGH cca 13000 kuna po dionici a najviša je bila 16000.Sad je 2000.A hebiga tako se strefilo.Taman sam štopao đuru ,pa vidim tarapana,i evo me sa Vama.Sad treba kožu prodati šta skuplje.Ali mislim da će oni sami potegnuti po asku isto kao i na INI.Naše more je zanimljivo svima.Mogla bi ih i konkurencija preteći…..koja nemem pojma ,ali isto tako i na INI nije bilo konkurencije pa sa 2830 na 4000.Živi bili pa zaradili.
Još sam nešta zaboravio naglasiti,pa kako baš pred zatvaranje pregovora sa EU kreću kupovine,i to žestoke.Bit će tu svega.
Još sam nešta zaboravio naglasiti,pa kako baš pred zatvaranje pregovora sa EU kreću kupovine,i to žestoke.Bit će tu svega.
Ja sam se danas vratio nakon što sam prodao po 46 kada me slučajno zakačilo jerbo sam zaboravio da sam imao nalog na prodaji. Eto sad mi je jeftina po 60 [undecid], ali ko radi taj i griješi
Nominalna cijena je 100 kuna,a u dokupu ostatka dionica sa tržišta može potegnuti i duplo.Cijena trenutna na zse je kao i sve ostale dionice debelo podcijenjena i ne znam zašto se ljudi tome čude.Prije velikog potopa plaćao sam IGH cca 13000 kuna po dionici a najviša je bila 16000.Sad je 2000.A hebiga tako se strefilo.Taman sam štopao đuru ,pa vidim tarapana,i evo me sa Vama.Sad treba kožu prodati šta skuplje.Ali mislim da će oni sami potegnuti po asku isto kao i na INI.Naše more je zanimljivo svima.Mogla bi ih i konkurencija preteći…..koja nemem pojma ,ali isto tako i na INI nije bilo konkurencije pa sa 2830 na 4000.Živi bili pa zaradili.
@peyo, još mi niste odgovorili na pitanja iz prethodnog posta a već ste napisali nove nerazumljive tvrdnje.
Molim odgovore na one tužbe i uskoke, protiv koga, zašto…? Da li protiv svakoga ko pristane na ponudu i proda po 45, ko bi bio u sukobu intreresa?
Hvala na odgovoru
Jedan od razloga zbog kojeg je ovo trziste pravi jad i bijeda i što je većinu vremena prava muka ovdje trgovati je činjenica da ovdje na jednoj dionici jedan čovjek vedri i oblači. Bez obzira koliko je ovo i dalje podcijenjeno na 60, vraški dugo se čeka da se nešto pokrene i da počne kretati prema svojoj fer valuaciji. Ne nekim dionicama u PRTu je to posebno vidljivo i tamo se čami i čeka godinama da se nešto desi.
Primjer: još prije par dana se netko iskrcavao sa 6000 komada na 51kn i nakon što je iskrcao jednu trećinu, još nekih pola sata je ostatak naloga stajao na asku, dok ga nismo pokupili pretpostavljam dotični gospodin i ja.
Dakle, takav status quo je mirno mogao potrajat do kraja javne ponude, jer bi i dalje bilo dovoljno onih koji će radije isrkcat po 51-52, nego naravno po 45, dok on nije odlučio da će bit drugačije i krenuo dizat bid sa 2-tisućicama…..malo po malo, svakim danom sve više……
Onda je krenulo, kud on šumom, svi šumom…..
Pitanje je samo što će bit kad on krene drumom……
Evo vrag mi ne da mira pa sam provjerio nekretnine u Hrvatskoj u vlasništvu Valamara,pa prosudite sami zašto tako hoće 100% vlasništvo?
Valamar Lacroma Dubrovnik****
Valamar Dubrovnik President Hotel****
Valamar Club Dubrovnik***
Argosy Hotel***
Tirena Hotel***
Valamar Club Tamaris****
Valamar Riviera Hotel & Residence****
Valamar Diamant Hotel****
Valamar Crystal Hotel****
Valamar Pinia Hotel*** (ex. Valamar Luna)
Valamar Diamant Residence***
Valamar Rubin Hotel***
Valamar Tamaris Residence****
Fortuna Island Hotel***
Isabella Castle***
PinPical Hotel***
ia Residence*** (ex. Luna)
Zagreb Hotel***
Jadran Residence**
Apartments Sunset Lanterna**
Apartments Lanterna**
Apartments Pical**
Valamar Sanfior Hotel****
Valamar Bellevue Hotel & Residence****
All Inclusive Light Allegro Hotel***
Marina Hotel**
Miramar Hotel***
Girandella Tourist Village**
Mediteran Residence**
Albona Hotel & Residence***
Apartments Lanterna Rabac**
Sunrise Girandella Villas**
Valamar Koralj Romantic Hotel***
Luna Island Hotel****
E sada probajte izračunati jedno noćenje košta 90 eura.
Pa hebote jel mi uopće imamo svojih hotela.
Sad vidite zašto im je bitmo preuzeti i ovo.
Cijena dionice makar 200 kuna.
Evo vrag mi ne da mira pa sam provjerio nekretnine u Hrvatskoj u vlasništvu Valamara,pa prosudite sami zašto tako hoće 100% vlasništvo?
Argosy Hotel***
Tirena Hotel***
Valamar Club Tamaris****
Valamar Rubin Hotel***
Fortuna Island Hotel***
Isabella Castle***
PinPical Hotel***
Zagreb Hotel***
Jadran Residence**
Apartments Lanterna**
Apartments Pical**
Marina Hotel**
Miramar Hotel***
Mediteran Residence**
Luna Island Hotel****
Kolega, moj dobronamjerni savjet vama: kanite se onog u što nimalo niste upućeni -sorry, ali vaše tzv. znanje o KORF-u i Valamaru je = 0,01%. A o timingu vašeg ulaska u KORF da i ne pričam…
No, ipak sretno…
Argosy Hotel***
Tirena Hotel***
Valamar Club Tamaris****
Valamar Rubin Hotel***
Fortuna Island Hotel***
Isabella Castle***
PinPical Hotel***
Zagreb Hotel***
Jadran Residence**
Apartments Lanterna**
Apartments Pical**
Marina Hotel**
Miramar Hotel***
Mediteran Residence**
Luna Island Hotel****
ovo je brutalno…..kolega pogubit će te sve novce
Pa zato poštovani kolega i tražim da saznam više.Moje znanje do jučer je bilo čista nula,a ovo sam izvukao sa njihove stranice.Pa ako možete mi nešta više reći uvijek rado pročitam dobre riječi.Ne znam šta ste se našli uvrijeđeni,i ne znam sa kojim dijelom sam Vas uvrijedio.Ušao sam kasno ?Jesam,ali još uvijek je moguća dobra dobra zarada.Evo čitam postove i nigdje ništa konkretno,pa Vas molim da me prosvijetlite.Ali nisam znao da ne smijem ništa napisati,jer su se mnogi našli uvrijeđeni.Jednostavno sam jučer ubo i čekam jel to možda nisam smio,ili je korf samo za odabrane.Sretno i vama.
Praktički su sve dionice većih hotelskih kuća u Hrvatskoj podcijenjene (Plava laguna, Riviera, LRH, Maistra, Arenaturist, Turisthotel)…….
Ipak, treba uočiti da je dio turističkih kompanija u procesu restrukturiranja ili pred njim (Riviera, LRH, Arenaturist) pa se i od njih može očekivati ostvarenje boljih rezultata u budućnosti”
http://www.poslovni.hr/vijesti/turizam-spas-za-gospodarstvo-ali-ne-i-za-burzu-175541.aspx
Unatoč trenutnim procesima restrukturiranja, problemima sa zemljištima i nejasnom vlasništvu, Gladović kaže kako je realna vrijednost dionica turističkog sektora iznad tržišne.
To vidimo na primjeru ISTT-R-A gdje je P/B 1,92 a Korf raspolaže s 10 posto hotelskih kapaciteta Hrvatske pa je trenutni P/B 0,29. Kako kaže Gladović znači book bi trebao iznad tržišnog, to znači P/B od1,5 do 2… a to bi značio jako veliki porast cijene dionice….
Sada je u interesu VLHO da cijena jako raste…. što će biti vidjeti ćemo
Kolega, moj dobronamjerni savjet vama: kanite se onog u što nimalo niste upućeni -sorry, ali vaše tzv. znanje o KORF-u i Valamaru je = 0,01%. A o timingu vašeg ulaska u KORF da i ne pričam…
No, ipak sretno…
[/quote]
Dobronamjeran savjet? Ne vidim ga, ali kritiku vidim! Umjesto toga, mogli ste argumentirano podijeliti svoje znanje sa ostalima. Sorry, ali iz postova pojedinaca se može iščitati kao da su uvrijeđeni, jer ipak oni ovdje na KORF-u čekaju mjesecima ili više, a sada im dolaze kojekakvi padobranci oteti njihovo. Možda se prije kupnje mora prvo pitati?!?
A, što se timing-a tiče, mislite li da je sada prekasno?