jel se sjećate kako je završilo kad je XY napucavao PTKM i isto ovako drukao ko na korf??
izvješće od 100milja minusa i pad cijene od 30% [lol]
roditelji djeci znaju reći "ako nemaš šta pametno za reći, onda bolje šuti"
Pa rekao je pametno cijena dionice od PTKM je bila oko 60 Kn, Baki(c) ju je počeo kupovati pa je cijena skočila skoro na 200 Kn….To je rast preko 3 puta…. Eto toliko od mene za danas………….
jel se sjećate kako je završilo kad je XY napucavao PTKM i isto ovako drukao ko na korf??
izvješće od 100milja minusa i pad cijene od 30% [lol]
A jel se sjećaš kako je završilo kad je XY "napucavao" VIRO i ADPL? [lol]
XY je dobro govorio za PTKM,ali tu nema pomoći,dok god je država vlasnik i političari guraju nos.Da su jedini na svijetu ti bi radili sa minusom.Kad bi se privatiziralo to bi bila sasvim druga priča.Ja bih prvi bio na kupnji.
Pa rekao je pametno cijena dionice od PTKM je bila oko 60 Kn, Baki(c) ju je počeo kupovati pa je cijena skočila skoro na 200 Kn….To je rast preko 3 puta…. Eto toliko od mene za danas………….
neće tako biti.
kupovao je on to i po 200kn [lol] ali to je nebitno za ovu priču.
nisam mislio na to, nego na napucanac 110-185kn, ljetos, a onda poslije toga vodopad i zazivanje institucija da rade svoj posao [wink]
Ušao sam danas,ali sam dobro promatrao kako se vozi.Prvo čeka da ask popusti,pa deri,treći put od jutros.A ako blokade nema jer je u preuzimanju,vrlo moguć scenarij INE.Nešta malo trejdanja,ali kupljeno jednostavno nestaje.Da li je moguće da kupuju već sada,zbog očitovanja uprave zbog preniske cijene????????
Čim nešto raste odmah tema živne 😀
A prije nego li je ova cijena krenula na taj svoj daleki put (kojega će tko zna kada stići, je realna vrijednost je još svjetlosnim godinama daleko) dok smo mi ovdje pisali čak i o skromnim (ne potpuno primjenjivim ovdje jer to nije "ZIF") stvarima poput "NAV" i čudili se takvoj razlici/diskontu obzirom na "kvalitetu imovine", načinu upravljanja/sinergijama, dok smo pričali o drugim stvarima koje su bliže realnoj vrijednosti dionice ("book" na kojega se svi rugaju, kao što to uopće gledamo… da to ništa ne znači…) tema je bila puno manje živa, i kao da nitko nije vjerovao svojim očima gledajući u te brojke/izvješća ili u čemu je bila fora??
Sad kad cijena raste valjda to daje ljudima i neku hrabrost, da uzmu nekonsolidirano izvješće u svoje ruke, pogledaju koliko tu ima čiste imovine, koliko obveza… da uzmu malo SKDD u obzir i provjere kolikog udjela u kojima firmama ovdje ima pa sami da izračunaju koliko ti udjeli vrijede umjesto da se pouzdaju u te mark-to-market vrijednosti u FI i to si onda usporede sa cijenom..
Mislim stvarno je smiješno da idete kupovati RIVP i slično po onim cijenama a ovdje dobijete to isto za manje para. Da idete kupovati KOEI, a dobijete ga ovdje kao gratis uz ostalo i sl.
Meni osobno je samo žao što naši mirovinci rasipaju mirovine naših roditelja i nas samih tako što idu izravno kupovati KOEI, RIVP i sl. (što je smo po sebi također dobro jer su to podcijenjene dionice!!) a neće iskoristiti priliku ovdje kupiti ih još puuno jeftinije indirektno.
Ušao sam danas,ali sam dobro promatrao kako se vozi.Prvo čeka da ask popusti,pa deri,treći put od jutros.A ako blokade nema jer je u preuzimanju,vrlo moguć scenarij INE.Nešta malo trejdanja,ali kupljeno jednostavno nestaje.Da li je moguće da kupuju već sada,zbog očitovanja uprave zbog preniske cijene????????
Joj ne, sad će ovamo i oni Kinezi iz Petrokemije!
Lijepo sam vam pisao u 11mj kupujte ovu dionicu..a vi komentirali da to nevrijedi više od 45kn…sad ćete kupovati po 70kn…uživajte trejderi
Vozi miško,ili si još uvijek samo promatrač??????????
Da li se sjećate HG spota prije 6 mjeseci na koliko je odletio u par sati?????????
Vozi miško,ili si još uvijek samo promatrač??????????
Da li se sjećate HG spota prije 6 mjeseci na koliko je odletio u par sati?????????
Koliko mi se čini kolega Misko je odvozio svoju dionicu uspješno
Kolega Peyo
Si prodavao holding možda?
Primjetio sam tamo pojačanu aktivnost i onih plutajućih 23xx kom
Ili griješim?