O ovome sam nedavno pisao da je novo Belje, a mnogi su govorili da tu nema argumenata…Nakrcao sam se , naravno…. [wink]
Šta tu bloka nema?
Nema blokade jer je društvo pod preuzimanjem, kao i kod INE……
kao da imam svoju benzisnku pumpu a brojčanik se vrti u moju korist 🙂
jos je ovo sve nisko ali nemojte pisati nekakvih 200 kuna jer toliko ipak ne vrijedi.
Sam business vrijedi oko 70-80 kuna bio dionici a ostalo neznam koliko je.
Odgovor delxu.
Mislim da je EBITDA bio oko 170-200 milja kuna (ili nesto nize neznam)
Ako 1 milijarda duga.
Ostalo znas i sam racunati..
S tim da su marze za hotele jos uvijek jako niske i mogu samo rasti (pogledajte efekt Lacrome samo)
jedno pitanje za kolege dioničare….što mislite je li moguće da su u ova 2 dana (jučer,danas) odlučili u Valamaru skupljati i preko ZSE dok je još na ovim razinama upravo zbog očekivanog (dirigiranog) odgovoa uprave? da li, sukladno zakonu o preuzimanju smiju skupljati preko burze dok traje ponuda za preuzimanje? hvala!
Ovo je korisnih ivan napisao na temi vlho
Nakon ove priče sa KORF-om, mislim da će VLHO počet primjenjivat recept koji su iskusali na sebi, kupnja trezora i ponistavanje, itako si polako dizat udio u KORF-u a usput i povečavati vrijednost KORF-a a pritome uzimati veću naknadu za vođenje… Kune neće potrošit, a imati će sve veći i veći paket!
Treba dodati da je ovo smjer koji bi mogao podizati cijenu dionice, ali tako bi i udio VLHO samo rastao poništavanjem dionica, a i sam KORF ima dosta gotovine……..
@makijaveli
Nema blokade.
@jimmy55
Mislim da nebi smijeli kupovat. Ali to uvijek moze uradit neki njihov satelit.