KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ DELUX
Pa nije KORF da prodaje transformatore HEP-u po previsokim cijenama dok može, ovdi se radi o nekretninama.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Eto kao što rekoh svi veći nalozi su se povukli s kupnje 🙂 Sada će neku čupat kosu zašto su se toliko zaletili s kupovinom.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

@ DELUX
Pa nije KORF da prodaje transformatore HEP-u po previsokim cijenama dok može, ovdi se radi o nekretninama.

su vama vrane mozak popile?
ili ste citali gluposti po raznim blogovima..
O kakvim vi nekretninama pišete.
onima zavedenim 3 x više nego po realnoj vrijednosti
kodt 80% toga izvozi i redovno isplacuje dividendu…
kakav hep?
a vi , sto cete vi?
kolko ste vi zaradili

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Eto Loris da se podsjetiš da ne ispadne da muljam…poruka od prije svega 4 dana na razinama od cca 51
I opet teorije zavjere..kakve špekulantske informacije i rezultati na burzi?

Malo sam promotrio ovu dionicu jer vidim da je Nenad forsira.
Nije mi jasno zašto je forsira, a vidim i da govorite o njenom rastu, a TA kaže ;
prekupljena, RSI previsok, trend – dolje kako kratko tako i dugoročno ???

Što se dešava ?

[/quote]

NAs dva kao da pišemo različitim jezikom ?
Pa to sam napisao i maloprije potvrdio, gdje je problem ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Jasno da KORF vrijedi 3-4 puta više od ove cijene, fino sam vam dao primjer LCDS koji se tržio po 15-20 kn, a Jako prodao te hotele po 160 milijuna eura, te dao ponudu po 50 kn, jasno je da je burza prevara i nasjedajte ovim lažnim dobročiniteljima koji vas žele osloboditi vaše imovine za siću.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kolega koja dionica na našoj burzi nije podcijenjena? Pa pogledajte Dalekovod, stvarno presmiješno da se trži po toj cijeni a koje poslove su sve sklopili u zadnjih mjesec dana 🙂

Kolega koja dionica na našoj burzi nije podcijenjena? Pa pogledajte Dalekovod, stvarno presmiješno da se trži po toj cijeni a koje poslove su sve sklopili u zadnjih mjesec dana 🙂

Ako ništa drugo onda barem INA i HT više nisu podcijenjeni, to je valjda svakom jasno. A svakako da su zanimljiviji oni slučajevi koji nisu svima jasni… ja takvih vidim još nekoliko.

Ali većina je dionica još uvijek podcijenjena, mnoge od njih i zaista jako podcijenjana, to je istina – ali prema mom mišljenju niti jedna ne baš ovoliko kao ova, i to je razlog zašto sam nedavno odlučio ući upravo ovdje.

Ovdje se u zadnjih par dana skupilo svakakvih bisera i načitao sam se toliko gluposti koliko nisam u zadnjih godinu dana! Dajte ljudi koncentrirajte se i pazite što pišete!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ovdje se u zadnjih par dana skupilo svakakvih bisera i načitao sam se toliko gluposti koliko nisam u zadnjih godinu dana! Dajte ljudi koncentrirajte se i pazite što pišete!

Slažem se sa Vama kolega, bezveze ljude navlače, nemože forum diktirati ritam tržišta, svi bi mi željeli da je visoko 🙂 jedno su želje a drugo je realnost.

Kako piše Baki(c) na blogu, ima preko 210 tisuća dionica korf, i kako kaže citat: izrazito vjerujem u budućnost ove dionice.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-vrijedi-duplo-vise-od-ponude-valamara-175455.aspx

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Nisam dionicar, ali samo da Vam cestitam!
Uzivajte!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

New Report

Close