@ DELUX
Pa nije KORF da prodaje transformatore HEP-u po previsokim cijenama dok može, ovdi se radi o nekretninama.
Eto kao što rekoh svi veći nalozi su se povukli s kupnje 🙂 Sada će neku čupat kosu zašto su se toliko zaletili s kupovinom.
@ DELUX
Pa nije KORF da prodaje transformatore HEP-u po previsokim cijenama dok može, ovdi se radi o nekretninama.
su vama vrane mozak popile?
ili ste citali gluposti po raznim blogovima..
O kakvim vi nekretninama pišete.
onima zavedenim 3 x više nego po realnoj vrijednosti
kodt 80% toga izvozi i redovno isplacuje dividendu…
kakav hep?
a vi , sto cete vi?
kolko ste vi zaradili
Eto Loris da se podsjetiš da ne ispadne da muljam…poruka od prije svega 4 dana na razinama od cca 51
I opet teorije zavjere..kakve špekulantske informacije i rezultati na burzi?
Malo sam promotrio ovu dionicu jer vidim da je Nenad forsira.
Nije mi jasno zašto je forsira, a vidim i da govorite o njenom rastu, a TA kaže ;
prekupljena, RSI previsok, trend – dolje kako kratko tako i dugoročno ???
Što se dešava ?
[/quote]
NAs dva kao da pišemo različitim jezikom ?
Pa to sam napisao i maloprije potvrdio, gdje je problem ?
Jasno da KORF vrijedi 3-4 puta više od ove cijene, fino sam vam dao primjer LCDS koji se tržio po 15-20 kn, a Jako prodao te hotele po 160 milijuna eura, te dao ponudu po 50 kn, jasno je da je burza prevara i nasjedajte ovim lažnim dobročiniteljima koji vas žele osloboditi vaše imovine za siću.
Kolega koja dionica na našoj burzi nije podcijenjena? Pa pogledajte Dalekovod, stvarno presmiješno da se trži po toj cijeni a koje poslove su sve sklopili u zadnjih mjesec dana 🙂
Kolega koja dionica na našoj burzi nije podcijenjena? Pa pogledajte Dalekovod, stvarno presmiješno da se trži po toj cijeni a koje poslove su sve sklopili u zadnjih mjesec dana 🙂
Ako ništa drugo onda barem INA i HT više nisu podcijenjeni, to je valjda svakom jasno. A svakako da su zanimljiviji oni slučajevi koji nisu svima jasni… ja takvih vidim još nekoliko.
Ali većina je dionica još uvijek podcijenjena, mnoge od njih i zaista jako podcijenjana, to je istina – ali prema mom mišljenju niti jedna ne baš ovoliko kao ova, i to je razlog zašto sam nedavno odlučio ući upravo ovdje.
Ovdje se u zadnjih par dana skupilo svakakvih bisera i načitao sam se toliko gluposti koliko nisam u zadnjih godinu dana! Dajte ljudi koncentrirajte se i pazite što pišete!
Ovdje se u zadnjih par dana skupilo svakakvih bisera i načitao sam se toliko gluposti koliko nisam u zadnjih godinu dana! Dajte ljudi koncentrirajte se i pazite što pišete!
Slažem se sa Vama kolega, bezveze ljude navlače, nemože forum diktirati ritam tržišta, svi bi mi željeli da je visoko 🙂 jedno su želje a drugo je realnost.
Kako piše Baki(c) na blogu, ima preko 210 tisuća dionica korf, i kako kaže citat: izrazito vjerujem u budućnost ove dionice.