KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je, čini mi se, presedan, da uprava preuzimane tvrtke ima negativno mišljenje o ponudi. (Ili je ono Pliva imala neprijateljskog…) ?!

al se naraslo ipak [rolleyes]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Korf je dionica koja će jedna od prvih uhvatiti svoj ATH.imam ga već dugo, skupio sam dobru količinu i ne mislim ga dirati prije 200kuna.
osim što vrijedi 5-6 puta više nego je trenutna cijena, tehnički po Kostolanyiju se prodaja iscrpila.bila je strahovita akomulacija, a ni kupaca ne fali.osim Bakića i Valamar mnogi su još zainteresirani za taj dragulj.

za početak scenarij kopija INe mi se čini vrlo vjerojatan ***obrisano***

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

KOlega Hafiz
Koga briga za Kostolanya kad kolega Loris kaže da je dionica prekupljena i da kratkoročno i dugoročno ide dolje [lol]
Neki stvarno ni slučajno ne mogu biti u pravu, nevjerovatno
I još ga podrži onaj koji ima znanje…uf uf kakva greška

sijem žito raste grahorica

Koliki je Bakiću prosjek kupnje, zna li tko????

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

KOlega Hafiz
Koga briga za Kostolanya kad kolega Loris kaže da je dionica prekupljena i da kratkoročno i dugoročno ide dolje [lol]
Neki stvarno ni slučajno ne mogu biti u pravu, nevjerovatno
I još ga podrži onaj koji ima znanje…uf uf kakva greška

Hm,
zanimljiva konstatacija ?
Rast ove dionice nije generiran redovnim pokazateljima fundamentalne analize i to ovdje nemože nitko opovrgnut, ali izgleda da pojedini imaju špekulatne informacije i imao rezultat na burzi.

Zašto ova dionica raste i dalje nemam pojma niti pratim, ali nemam ništa protiv, naprotiv !
Kada bi znao onda bi i malo pomogao u rastu !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Eto Loris da se podsjetiš da ne ispadne da muljam…poruka od prije svega 4 dana na razinama od cca 51
I opet teorije zavjere..kakve špekulantske informacije i rezultati na burzi?

Malo sam promotrio ovu dionicu jer vidim da je Nenad forsira.
Nije mi jasno zašto je forsira, a vidim i da govorite o njenom rastu, a TA kaže ;
prekupljena, RSI previsok, trend – dolje kako kratko tako i dugoročno ???

Što se dešava ?

sijem žito raste grahorica

I kaj sad će ponuditi 50 kuna po dionici umjesto sadašnjih 45 sam ce ove naivne navuci da se iskrcaju na razini od 57 kn. Budimo realni kolega.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Hopaaa pobježe ovaj s 3000 na kupnji..
kao da NE ŽELI KUPITI

a lukavo se stavljaju na ask sa po 500 komada

Koliki je Bakicu prosjek kupnje, zna li tko????

Ko je to ?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Koliko je prošle god zaradio korf?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Uprava kazala da je cijena znatno viša od cijene na burzi , pa to i ptice znaju, sječam se Lucidusa di je Jako dobio ogromne novce za Lucidus, mislim 150 milja eura a dao ponudu 50 kn na burzi, ljudi ne nasjedajte ovo vrijedi bar duplo više.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Koliki je Bakiću prosjek kupnje, zna li tko????

oko 180kn ja mislim

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

New Report

Close