Ovo je, čini mi se, presedan, da uprava preuzimane tvrtke ima negativno mišljenje o ponudi. (Ili je ono Pliva imala neprijateljskog…) ?!
al se naraslo ipak [rolleyes]
Korf je dionica koja će jedna od prvih uhvatiti svoj ATH.imam ga već dugo, skupio sam dobru količinu i ne mislim ga dirati prije 200kuna.
osim što vrijedi 5-6 puta više nego je trenutna cijena, tehnički po Kostolanyiju se prodaja iscrpila.bila je strahovita akomulacija, a ni kupaca ne fali.osim Bakića i Valamar mnogi su još zainteresirani za taj dragulj.
za početak scenarij kopija INe mi se čini vrlo vjerojatan ***obrisano***
KOlega Hafiz
Koga briga za Kostolanya kad kolega Loris kaže da je dionica prekupljena i da kratkoročno i dugoročno ide dolje [lol]
Neki stvarno ni slučajno ne mogu biti u pravu, nevjerovatno
I još ga podrži onaj koji ima znanje…uf uf kakva greška
Koliki je Bakiću prosjek kupnje, zna li tko????
KOlega Hafiz
Koga briga za Kostolanya kad kolega Loris kaže da je dionica prekupljena i da kratkoročno i dugoročno ide dolje [lol]
Neki stvarno ni slučajno ne mogu biti u pravu, nevjerovatno
I još ga podrži onaj koji ima znanje…uf uf kakva greška
Hm,
zanimljiva konstatacija ?
Rast ove dionice nije generiran redovnim pokazateljima fundamentalne analize i to ovdje nemože nitko opovrgnut, ali izgleda da pojedini imaju špekulatne informacije i imao rezultat na burzi.
Zašto ova dionica raste i dalje nemam pojma niti pratim, ali nemam ništa protiv, naprotiv !
Kada bi znao onda bi i malo pomogao u rastu !
Eto Loris da se podsjetiš da ne ispadne da muljam…poruka od prije svega 4 dana na razinama od cca 51
I opet teorije zavjere..kakve špekulantske informacije i rezultati na burzi?
Malo sam promotrio ovu dionicu jer vidim da je Nenad forsira.
Nije mi jasno zašto je forsira, a vidim i da govorite o njenom rastu, a TA kaže ;
prekupljena, RSI previsok, trend – dolje kako kratko tako i dugoročno ???
Što se dešava ?
I kaj sad će ponuditi 50 kuna po dionici umjesto sadašnjih 45 sam ce ove naivne navuci da se iskrcaju na razini od 57 kn. Budimo realni kolega.
Hopaaa pobježe ovaj s 3000 na kupnji..
kao da NE ŽELI KUPITI
a lukavo se stavljaju na ask sa po 500 komada
Koliki je Bakicu prosjek kupnje, zna li tko????
Ko je to ?
Koliko je prošle god zaradio korf?
Uprava kazala da je cijena znatno viša od cijene na burzi , pa to i ptice znaju, sječam se Lucidusa di je Jako dobio ogromne novce za Lucidus, mislim 150 milja eura a dao ponudu 50 kn na burzi, ljudi ne nasjedajte ovo vrijedi bar duplo više.
Koliki je Bakiću prosjek kupnje, zna li tko????
oko 180kn ja mislim