KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ponuda mora pasti.

to je jedini cilj ovog pumpanja cijene KORF-a na burzi….čim istekne rok ponude, cijena ide na 40 kn

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

eno onaj prosuo 3000 komada. ali kupnja se ne miče. hoću reć, nije bila lažna kupnja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ponuda mora pasti.

to je jedini cilj ovog pumpanja cijene KORF-a na burzi….čim istekne rok ponude, cijena ide na 40 kn
[/quote]
To je možda tvoj cilj da kupuješ po 40kn..malo si zakasnio jer konstantno kalkuliraš jer sam neznaš šta želiš..imaš Ingru,HT,itd pa tamo ti ostvari svoje želje..ova dionica vrijedi više od 100kn,pa ti razmišljaj koliko hoćeš duga je godina.

eno onaj prosuo 3000 komada. ali kupnja se ne miče. hoću reć, nije bila lažna kupnja.

pa normalno da nije lažna kada su skoro sve karte otvorene, još jedna velika karta je u vezi prikazivanja dobiti u korf, ali to će biti na kraju godine 2011. biti jasnije……..

a druga velika karta je pripremanje udaje kako Baki(c) kaže…

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kako je korf nedavno pokazao koei u portfelju, dugo ga je skrivao, zasto ne mislite da ipa i hrpu "groblja i kostura" koji su zavedeni po nekim nerealnim cijenama…tko zna koliki je stvaran book korf, moguce i duplo manji…uostalom i vlds je "imao book", pa gdje je sad, sjeti te se i đakovštine

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ponuda mora pasti.

[/quote]

to je i moje mišljenje. imam dojam da se iz dana u dan trude da uspješnost ponude bude što manja.

Ponuda mora pasti.

[/quote]
To je možda tvoj cilj da kupuješ po 40kn..malo si zakasnio jer konstantno kalkuliraš jer sam neznaš šta želiš..imaš Ingru,HT,itd pa tamo ti ostvari svoje želje..ova dionica vrijedi više od 100kn,pa ti razmišljaj koliko hoćeš duga je godina.
[/quote]
Ma jeli molim te
a po kojoj to računici vrijedi 100 kn?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ponuda mora pasti.

[/quote]
[/quote]
Ma jeli molim te
a po kojoj to računici vrijedi 100 kn?

[/quote]

Nebi se pono mešal ali ako ovo zadovoljava vašu znatiželju….

http://www.poslovni.hr/vijesti/uprava-dom-holdinga-cijena-koju-nudi-valamar-nije-primjerena-175353.aspx [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

ova dionica vrijedi više od 100kn,pa ti razmišljaj koliko hoćeš duga je godina.

Kako uprava kaže da vrijedi 265,10 Kn po dionici…. smatram da i više vrijedi pogledati samo dio hotela iz Dubrovnika koji imaju…… ovo je turistička godina i godina oporavka, turizam i prehrana top dionice u RH…..

http://www.valamar.com/hr/lacroma-hotel-dubrovnik?cid=google&gclid=CO2a7u3R5KcCFcUXzQod8l8V-Q

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Nisam baš nešto posebno oduševljen ovom valmar-ovom reklamom. Sve je vrlo prosječno, osim početne slike Dubrovnika.

zanimljivo da kad je bio na 30kn, a to nije tako davno bilo nije vrijedio ništa…

Fino se po asku udara..baš onako školski
Teško je tu biti pametan i još teže prepostaviti gdje će ali već sada se polako isplaćuje taktika..udahni duboko i uskoči
Neću puno o vrijednosti jer vidim da nema smisla i da ima dosta onih s već jasno određenim stavom bio on pozitivan ili negativan
ja sam stekao dojam da su se ovdje pokrenule nekakve stvari koje će biti teško zaustaviti i da bi nam korf mogao donjeti još pozitivnih iznenađenja u danima koji dolaze(prvenstveno na porast cijene mislim)
Jer kad gruda krene sa padine što dalje ide sve je veća i snažnija..a ovo se je počelo kotrljati opasno IMHo

sijem žito raste grahorica

New Report

Close