KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da će ova dionica već sutra pasti na 45 kuna.Daklem šverceri bježte što prije da ostanemo mi koji nećemo izlaziti u naredne dvije tri godine. Mislim da znam tko kupuje i već je kupio dovoljno sutra vam je zadnji dan.

tupsone sutra je subota……..

Ohoho. Šta je sad? Od kad ne pratim svakodnevno krenulo me opako. Multipliciranje na djelu.

who dares, wins

Niste pogodili intrinsic value ove dionice.

Kako mi je građevina srodna, došao sam do nekih novih spoznaja glede gibanja pojedinih dionica!

Promatrajući graf na KORF-u mogu zaključiti da sam na tragu otkrića nove konstatacije za tehničko kretanje cijene dionice, a ona je ŠTENGA – STEPENICA!

I na kraju presedan,
Molio bi kolegu Lojtru, da da blagoslov za ovu novu uzrečicu analize gibanja dionice!

ps Pozdrav svim tehničarima

[lol] [lol] [lol]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kako mi je građevina srodna, došao sam do nekih novih spoznaja glede gibanja pojedinih dionica!

Promatrajući graf na KORF-u mogu zaključiti da sam na tragu otkrića nove konstatacije za tehničko kretanje cijene dionice, a ona je ŠTENGA – STEPENICA!

I na kraju presedan,
Molio bi kolegu Lojtru, da da blagoslov za ovu novu uzrečicu analize gibanja dionice!

ps Pozdrav svim tehničarima

[lol] [lol] [lol]

Odlično ste to primjetili! Od prosinca 2010 lijepo se gradi stepenište, a ono vodi prema:
http://www.youtube.com/watch?v=BcL—4xQYA

hvala na jedinici mislio sam da si me već zaboravio.

strpljen .nagradjen….svaka cast… [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kao što kažete kolega, naše strpljenje je nagrađeno 🙂 Uskoro bi uzrečica mogla biti i odskočna daska.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Pobjegla prodaja [thumbsup]

Show me the Money!

Čini se da je završila euforija 🙁

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

još samo kad bi dividendu dijelili

Nisam baš uvjeren da je vrije3me za prodaju. [proud]

Show me the Money!

Pozdrav svima, kao što sam i prije predvidio poceo je raspad sistema na korfu, ovcice su ošišane, a sad slijedi potop. A kad sam govorio da je to prebrzi rast onda su tu neki bili pametni i mene pokusali diskreditirat, a opijeni euforijom nisu pogledali isitini u oci…

New Report

Close