Stvarno totalno shebana dionica…svi znamo da to vrijedi puno više…al raste i pada zadnju godinu totalno bez ikakvog pravila…
A kaj ovi koji sad kupuju i to dižu njih najmanje kužim…pa tjednima smo je kupovali po 45 i znali da je rizik ulaska minimalan pošto ponuda za preuzimanje ne može bit manja od 45 …a sad kao leti ovo nebu pod oblake…
Hm.. ne znam sumnjiv mi je ovaj rast…mislim da ću danas prodat bar 500 kom…predobra je ovo zarada u samo par dana…
Jedino što je meni zanimljivo jest kako ovaj ruku na srce ipak trenutni gubitaš raste vrtoglavo u dane prije najavljenog prosvjeda branitelja.Mogu si samo misliti kako jedno nema veze s drugim.
Sutra će biti plakanja na Korfu, ovo današnje istresanje znaci sutrašnji pad od 10%….
4 ure razlike između ova 2 posta?!
[lol]
[/quote]
Tocno, ali ovaj rast je prebrzo dosao, i znate sami kolega da nakon takvog rasta slijedi pad…
[/quote]
Vidite kolega vedran11 kako ste ugrozili svoju reputaciju sa dvije obične drukerske rečenice!
ps Osobno bi me to više pogodilo nego cjelokupna današnja zarada na KORFU
[bye]
Sutra će biti plakanja na Korfu, ovo današnje istresanje znaci sutrašnji pad od 10%….
4 ure razlike između ova 2 posta?!
[lol]
[/quote]
Tocno, ali ovaj rast je prebrzo dosao, i znate sami kolega da nakon takvog rasta slijedi pad…
[/quote]
Vidite kolega vedran11 kako ste ugrozili svoju reputaciju sa dvije obične drukerske rečenice!
ps Osobno bi me to više pogodilo nego cjelokupna današnja zarada na KORFU
[bye]
[/quote]
Kolega ing, vi ste jelenko, a moju reputaciju nije ništa ugrozilo, a vama je problem tu vecini kad netko pise razumno i istinito, a vi samo i dalje euforicno trabunjajte gluposti, imate moje postove od jucer pa ih dobro procitajte i analizirajte, možda nešta i zakljucite iz njih, i da ponovit cu opet da je ovo prebrzi rast korfa, i onda si možete zamisliti kakav će tek biti pad..
Kolega vedrane 11, još sam smogao dovoljno životne energije da Vam odgovorim!!!
Morate znat da nije sramota izać malo ranije iz dionice prije nego što nastavi rast, ali za mene je sramotno pisati ovakve drukerske postove unutar nekoliko sati kao ti jučer.
Samo je to razlog zašto sam Vam odgovorio, a ako mogu onako odokativno izračunat dodatnih 10 % ste ostali kraći!! Dakle i kao ulagač još puno pure trebate pojest..
[bye]
Stvarno totalno shebana dionica…svi znamo da to vrijedi puno više…al raste i pada zadnju godinu totalno bez ikakvog pravila…
A kaj ovi koji sad kupuju i to dižu njih najmanje kužim…pa tjednima smo je kupovali po 45 i znali da je rizik ulaska minimalan pošto ponuda za preuzimanje ne može bit manja od 45 …a sad kao leti ovo nebu pod oblake…
Hm.. ne znam sumnjiv mi je ovaj rast…mislim da ću danas prodat bar 500 kom…predobra je ovo zarada u samo par dana…
apsolutno se slažem, ovdje ima previše valova. Dionica je ekstra podcijenjena bila na 30kn, pa ju nitko nije htio i svi su vikali ide na 22…sad kad je počela radit svi su unutra i čekaju da se istovare.
Interes se povečao na kraju dana, nekom je u interesu veća cijena. [smiley]
A u ponedjeljak slijedeća runda.
Trgovina me podsjeća na trgovinu adpl-om od prije dva mjeseca [wink]
Mene na Belje od prije dva mjeseca. [thumbsup]
Pa kolega očito je nekom bilo u interesu da bude na 30 pa je lagano dokupljivao, sada kad se nakrcal krenule su informacije o tvrtki van. Zanimljivo je da se i interes pred kraj trgovanja pojačal. Znači da bi mogla osvanut jos kakva informacija.
Mislim da će ova dionica već sutra pasti na 45 kuna.Daklem šverceri bježte što prije da ostanemo mi koji nećemo izlaziti u naredne dvije tri godine. Mislim da znam tko kupuje i već je kupio dovoljno sutra vam je zadnji dan.