Šta je ovo, zašto nema trgovine, ako se ponuda i potražnja poklapaju?
Pa nije lijepo da ZSE blokira KORF, a da ga Hanfa ne blokira. Sada ga Hanfa treba blokirati dok se ne sazna cijena u javnoj ponudi.
Pa nije lijepo da ZSE blokira KORF, a da ga Hanfa ne blokira. Sada ga Hanfa treba blokirati dok se ne sazna cijena u javnoj ponudi.
[/quote]
Pa mislim da su već svi svatili koliko će da bude cena… dovoljan je samo pogled na kretanje cene u poslednja tri meseca i cenu po kojoj je Savin blok prodan Valamaru u petak.
Jedino iznenadjenje more da bude, povećanje cene u ponudi iznad cene transakcije u petak, no koliko je to zaista verovatno?
Haha kaj je sad? Uletili mirovinci sa boljom ponudom!?
A neko očito jako voli spekulacije ili možda priprema konkurentsku (protu)ponudu…. [lol]
No, jalov mu je taj poso.
Taman sam vas mislio pozdraviti ovdje kao novog dioničara, ali sam već prodao, + 10 % u tako kratkom periodu teba iskoristiti.
lp i sretno
Na forumu je gomila neiskusnih špekulanata + profići koji svjesno nagovaraju na prodaju da bi što jeftinije kupili.
Valamar je zakonom obavezan dati javnu ponudu. Cijena javne ponude je vrlo niska jer mu se pružila prilika da od Save koja je očito u problemima, jeftino otkupi.
Kako hrvatsko tržište narednih 3-5 godina bude raslo tako će i korf doće na realne razine.
Nakon završetka javne ponude cijena će dodatno odskočiti.
Korf će, ako ne do kraja ove, onda 2012. godine koštati debelo preko 100 kuna.