KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po 45, a dobro pitanje je koliko vise vrijedi.
Pustite sad imovinu, ima tu brdo dugova.
vredi vise, ja mislim da da ali jako tesko reci koliko.

Vjerojatno cu prodati veci dio, nemam pojma, vi?

Vredi to mnogo više od trenutne cene…. tu nema spora. No, obzirom na netransaparentnost poslovanja i vlasničke igranke Austrijanaca, po meni postoji značajna neizvesnost šta će da bude s akcijom u dogledno vreme. Drugim rečima, postoji veoma velik diskont na NAV, ali je pitanje kada će se isti otključati obzirom da će verovatno nakon preuzimanja akcija da pane ili stagnira, barem privremeno, šta če da umanji interes za ovom akcijom. Očekujem da će nakon ovog postupka, većinski nastaviti s otkupom akcija u tresor šta će neizravno uvećati vrednost ostalim akcionarima. Moguće je i da dodje do vlasničkog povezivanja Valamar Grupe i Dom holdinga zamenom akcija, šta može da uveća rizik od umanjenja vrednosti celog posla. Da imamo transparentnijeg te u tom smislu boljeg većinskog vlasnika, ja da imam akcije, ne bi ih prodavao. S druge strane, ako mislite da negde drugde možete bolje da kompenzujete rast cene odnosno da više zaradite u dogledno vreme, onda se zaključak nameće sam po sebi…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

VALAMAR preuzima!
Vaš link

Tromjesečni prosjek?

ide po 45 preuzimanje…. ja ću prodati, možda i na burzi čim deblokiraju jer ovdje više neće biti kruha [angry]
[/quote]

Bit ce tu kruha kolega, to znaju i oni. Odlično tempirana ponuda.Kriza je, sad misle jeftino dobit, zato i idu sa ponudom. Ipak ce tu ostati masu dionica u igri, a za moj dio ce morati ipak platiti malo bolje. Recimo za jedno 100kn bi im prodao.

Kolega, na koje dugove se pozivate? Ja u izvješću vidim samo oko 23 mil kn dugoročnih i oko 11 mil kn kratkoročnih obveza. Ne poznam baš njihovu povijest, znam da je donekle komplicirana, pa ako može pojašnjenje. Hvala!

[/quote]

Mislim da bi za bolji uvidjaj u vrednost cele kompanije i razinu zaduženosti trebalo gledati konsolidovani devetomesečeni izveštaj, jer nekonsolidovani more investitore navesti na krive zaključke. Lep pozdrav.

VALAMAR preuzima!
Vaš link

Tromjesečni prosjek?

ide po 45 preuzimanje…. ja ću prodati, možda i na burzi čim deblokiraju jer ovdje više neće biti kruha [angry]
[/quote]

Ne mora bit. Pogle valamar. Zadnja ponuda za preuzimanje je išla po 29,xx mislim, a sad možeš prodat po 41.

Only God, Muammar and Libya!

Kad bi se mogla odblokirati trgovina?

fotije
ma jasta, tako i ja mislim
ne verujem ovom hohstaplerima nista.
znam da firma brez njih mnogo vredi , koliko love uzmu na onoj naknadi za epik, ma zaboli glava.

***obrisano***

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kad bi se mogla odblokirati trgovina?

Piše u 14.30 danas

fotije
ma jasta, tako i ja mislim
ne verujem ovom hohstaplerima nista.
znam da firma brez njih mnogo vredi , koliko love uzmu na onoj naknadi za epik, ma zaboli glava.

nego zanima ma Neno, ako on proda i ja cu, mozda na blogu napise sta ce

Ja se ne bi nikako povodio za njegovim kupovinama i prodajama. Gledajući presek ulaganja koje drži u portfoliu, tu ima solidnih i dobrih priča, no ima i djubriva koje je čista kocka. Mislim da takve, često puta pogrešne i promašene premise, ne mogu urodit profitabilnom konkluzijom i dobrim konačnim resultatom. Da se razumemo, KORF ne spada u ove potonje.

***obrisano*** No, kako danas tehnologija omogućuje, ali doslovno, ceo svet na dlanu, a ulaganje para daje nebrojene mogućnosti gotovo svakoga dana, upravo zato mi nije jasno čemu preuzimanje tolikog rizika od pomenutog na nekim akcijama, kada postoji mnogo, ali zaista mnogo dobrih "priča" na ovome svetu.

Kolega, na koje dugove se pozivate? Ja u izvješću vidim samo oko 23 mil kn dugoročnih i oko 11 mil kn kratkoročnih obveza. Ne poznam baš njihovu povijest, znam da je donekle komplicirana, pa ako može pojašnjenje. Hvala!

[/quote]

Mislim da bi za bolji uvidjaj u vrednost cele kompanije i razinu zaduženosti trebalo gledati konsolidovani devetomesečeni izveštaj, jer nekonsolidovani more investitore navesti na krive zaključke. Lep pozdrav.

[/quote]

Ma i gledao sam konsolidirani pdf, ali sam tek sad uvidio da su u njemu i kons i nekons, a prvo se pojavljuje nekonsolidirani, za kojeg sam držao da je konsolidirani.

No, sad sam primjetio da su za tekuću godinu upisali stavke u pogrešne retke..
npr. pogledajte kolika im je UKUPNA PASIVA…. = NULA!

naravno.
gubitas a kad ono nude nesto kapitala.
svasta

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Šta je ovo, zašto nema trgovine, ako se ponuda i potražnja poklapaju?

Trgovanje se nastavlja bez limita u 14:30-14:45 po modalitetu predotvaranja, a od 14:45 počinje kontinuirano trgovanje.

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close