KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

(2) Burza je dužna donijeti odluku o privremenoj obustavi trgovanja ili isključenju iz trgovanja financijskog instrumenta, kada to zahtijeva zaštita ulagatelja ili taj financijski instrument više ne udovoljava pravilima burze.

da ne tražite…
uglavnom trla baba lan(ništa nisu rekli)

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Naknadno detalji????

Naknadno im mamu poškakljam neprofesionalnu, mafijašku

VALAMAR preuzima!
Vaš link

Tromjesečni prosjek?

Dom Holding d.d. – obustava trgovanja

17.1.2011 12:30:53

Obavještavamo da je trgovina redovnim dionicama KORF-R-A društva Dom Holding d.d. obustavljena temeljem članka 330. st. 2. Zakona o tržištu kapitala. O detaljima ćete biti obavješteni naknadno.

A šta imaju reći, cena je iz transkcije, 45 … ne očekuješ valjda više?

Heh, deco, deco…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

VALAMAR preuzima!
Vaš link

Tromjesečni prosjek?

Šta će ti tromeseni prosek, kada je on manji od cene sticanja. Cena će biti 45 i ćao bao dovidjenja dugari… eto još jedna hohstaplerska priča završila neslavno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

uf, kolega fotije, što me bije maler….nakon LRH 20% , toliko i ovde zarade i stop….morat ću pojačati uplate na lutriji, ovde nema sreće….

Kune nisu problem, kuna nema

… eto još jedna hohstaplerska priča završila neslavno…

Ovdje su tek presli 50%. Na VLHO vec godinama ne uspjevaju dohvatiti dovoljno za istiskivanje manjinskih dionicara uz malo-malo ponudu za preuzimanje.

Svima je jasno da ce oni okrupnjivati svoje vlasnistvo. Ne znam sto se dogodilo suprotno tome. Dat ce ponudu za preuzimanje po min cijeni, malo tko ce im se odazvati i to je to. Free float ostaje ispod 50% i trguje se i dalje. Kad bude love kupovat ce trezor pa ce onda ponistavati te dionice i tako dalje. Cudi me sto nisu i agresivnije prikupljali KORF kad je ovako nisko. Sad su platili 25M za nesto sto su prije 3 godine trebali platiti 125M.

Vaznije je kako ce se cijelo trziste kretati jer ce ono povuci i KORF za sobom prije nego sto ce ga povuci preuzimanje ili neki drugi investitori. Sve je ovo jos daleko od "kraja".

po 45, a dobro pitanje je koliko vise vrijedi.
Pustite sad imovinu, ima tu brdo dugova.
vredi vise, ja mislim da da ali jako tesko reci koliko.

Vjerojatno cu prodati veci dio, nemam pojma, vi?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ja ću se isto riješiti jednog dijela, možda prodam i sve ako cijena bude dobra. Srećom pa sam trenutno u plusu 15-ak posto.

VALAMAR preuzima!
Vaš link

Tromjesečni prosjek?

ide po 45 preuzimanje…. ja ću prodati, možda i na burzi čim deblokiraju jer ovdje više neće biti kruha [angry]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

po 45, a dobro pitanje je koliko vise vrijedi.
Pustite sad imovinu, ima tu brdo dugova.
vredi vise, ja mislim da da ali jako tesko reci koliko.

Vjerojatno cu prodati veci dio, nemam pojma, vi?

Kolega, na koje dugove se pozivate? Ja u izvješću vidim samo oko 23 mil kn dugoročnih i oko 11 mil kn kratkoročnih obveza. Ne poznam baš njihovu povijest, znam da je donekle komplicirana, pa ako može pojašnjenje. Hvala!

valmar ima manje izdanih dionica od domholdinga i cijena im je manja. zanimljivo.

Nije bolest sve što boli

New Report

Close