KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kdo bo naslednji razglasil bankrot?
NFD holding
Finetol
Maksima Invest
Sava
Noben izmed naštetih

Vidi da je Sava u slovenskoj igrici.

who dares, wins

zato se i spušta cijena da bi odabrani mogli pokušati kupiti što povoljnije paket od Save.
Nadam se da Sava im neće prodavati.

Cijena se namjerno spuštala kao što sam i rekao, ali ne znam zašto su menadžeri Save pristali. Sigurno im nije ipak bilo toliko hitno ili su opet naša poznata balkanska posla.

zato se i spušta cijena da bi odabrani mogli pokušati kupiti što povoljnije paket od Save.
Nadam se da Sava im neće prodavati.

Cijena se namjerno spuštala kao što sam i rekao, ali ne znam zašto su menadžeri Save pristali. Sigurno im nije ipak bilo toliko hitno ili su opet naša poznata balkanska posla.
[/quote]
I jedno i drugo. Prati slovenski tisak Sava je u frci ozbiljnoj, a i prije su Slovenci tu nekaj muljali jer je onaj prijašnji slijepac od upravitelja Viktorije to rasprodavao tako da su ga morali otjerati i dovesti pojačanje iz Dežele. Po meni taj više nikad i ne treba raditi jer se je opario dobro. Ako nije onda je stvarno dilkan. Imam udjele u Viktoriji i kad sam vidio šta ovaj radi mozak mi je stao i jedini način da se spasim tamo od totalnog fijaska mi je bilo da se natrpam tu za sve što sam imao raspoloživo.

who dares, wins

da je galileo galilei živ možda bi sada napisao ipak se okereće nešto
ovako iz promatračke lože gledano nije baš sve rečeno u ovome KORF-u
bar se meni to čini možda i griješim..kad pogriješim pokrijem se ušima i šutim..

posjedujem dionice KORFA..
Kad će netko kupiti ili prodati ovu dionicu sam snosi rizik..

Slovenci su očito bili očajni, pa su morali prodati bilo kome po bilo kojoj cijeni.

Jedino ne znam zašto ste baš 100 % sigurni da su kupili Austrijanci. To čemo tek vidjeti. Možda se i netko između ubacio, onako kao na Ini, da se malo igra držanja ključnog paketa koji preteže za kontrolu… stoji na putu prema 50 % i 75 % kojega će oni dugoročno očito htjeti steći…

Lynx na KORF-u, ovo je dobar znak 🙂 Sigurno su i fundamenti ok. Ako zanemarimo enormno zaduženje u CHF-u…

nema veze glavno da se vrti

ako ide preuzimanje u što čisto sumnjam, računa se najviša cijena stjecanja makar jedne dionice, pa tromjesečni ponder može biti i daleko niži

Tocno.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Lynx na KORF-u, ovo je dobar znak 🙂 Sigurno su i fundamenti ok. Ako zanemarimo enormno zaduženje u CHF-u…

Fundamenti jesu vrlo zanimljivi. Cijena je staršno jeftina. Ovdje komentiran zato što se događaju zanimljive stvari. Ali ja nažalost nemam ovih dionica. Zašto? Zbog svojih problema u svojoj glavi 😀
Mene su ovdje mučile neke stvari uvijek, slično kao i na mnogim drugim stvarima, nikada se nisam odvažio ući nego radije uđem u neke druge stvari… ali što duže proučavam ovu dionicu to mi se više sviđa i to mi je više žao što nisam unutra – ali sad je kasno, nemam likvidnosti za ulazak… i nešto nisam dovoljno "raspoložen" (premda je i to možda nerazumno) da idem prodati nešto drugo kao "manje podcijenjeno" da bih ušao u ovo kao potencijalno više podcijenjeno.

U svakom slučaju čestitam vama koji ste unutra, žao mi je što nisam s vama. Tko ne riskira taj ne profitira… vi ste riskirali i vi ćete profitirati! [thumbsup]

Ovo možda ima neke veze sa onom oštetom od Ostoje? Kako god bilo da bilo šampanjac ne otvaram prije 100. Vremena imam na pretek.

To je još jeftino verdi…sjeti se šta si pisao prije par godina..200kn e to je već srednja cijena..samo što se sad gleda trenutne vrijednosti u recesiji firme..može ona puno bolje samo treba čekat i nezamarat se cijenama trenutnim..

Ovo možda ima neke veze sa onom oštetom od Ostoje? Kako god bilo da bilo šampanjac ne otvaram prije 100. Vremena imam na pretek.

To je još jeftino verdi…sjeti se šta si pisao prije par godina..200kn e to je već srednja cijena..samo što se sad gleda trenutne vrijednosti u recesiji firme..može ona puno bolje samo treba čekat i nezamarat se cijenama trenutnim..

[/quote]
Molio bih ako ko ima podatak da stavi na forum svu imovinu koju posjeduje Dom Holding. Hvala

rivijeru koja radi oko 100-150 milaj ebitda mislim i sa oko 1 milijarde duga.
+ nesto janafa mislim i to je to.
ostalo je sve sitno u usporedbi sa dugom na valamaru

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close