Ma nema se šta tu mnogo misliti, neko se pridružio nalogu na 45. Ovime su po mojoj proceni Austrijanci preko epime i valamar grupe u potpunosti ovladali Dom holdingom, Osotoja je dobio LRH i time je cela igranka verovatno završena…
A možda sam i u krivu, no ovo je vrlo verovatan scenario.
dio je bio moj nisam stigel maknut ako je 125 kom na 46,95, sad mii je žao jel ovo bu dobra potpora kao ona na 23,00-24,oo
evo dečki uzeo sam malo s aska
skoro sam htio zatrejdati.
ma nema brate trejdanja i dobro da nisam
ide ovo prema stotki…
Da, ja nekako mislim da je ovom transakcijom umrla i poslednja nada za neki značajniji rast cene ako su se Austrijanci dočepali 50 odsto s ovih 4 odsto u tresoru. Moguće da izbegnu i javnu ponudu ili da objedine pakete na ovoj ceni i objave zajedničko delovanje pa daju ponudu.
No, kako god okreneš, ovo je onda mrtvo da mrtvije ne more biti….
Da, ja nekako mislim da je ovom transakcijom umrla i poslednja nada za neki značajniji rast cene ako su se Austrijanci dočepali 50 odsto s ovih 4 odsto u tresoru. Moguće da izbegnu i javnu ponudu ili da objedine pakete na ovoj ceni i objave zajedničko delovanje pa daju ponudu.
[/quote]
Ajde bar je mrtvo nakon rasta od 50% u kratko vrijeme… I da napokoj jedan tvoj post bez hartije i dinara.
S obzirom da TOP10 izgleda ovako:
RB Dioničar Broj %
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.028.028 27,16%
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15%
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 550.000 7,37%
4. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82%
Očito je to neka trampa između 1. i 2. (?!), jer je jedan poklopljen nalog u paketu imao 569.998 dionica, a to je više nego ima 3. Societe Generale…
Hm, hm.
Ne mora bit. 11.01. je proslo 29 329 kom. A tko je tad dokupio mozda cemo vidjet danas.
VALAMAR + EPIMA + ovo danas = 52,62%.
[/quote]
Ajde bar je mrtvo nakon rasta od 50% u kratko vrijeme… I da napokoj jedan tvoj post bez hartije i dinara.
[/quote]
Ovde se raspravlja o vrednosti i različitim scenarijima šta će da se desi nakon ove transakcije…. za djubrivo i alatke za uklanjanje istog, molim te lepo da otvoriš posebnu temu…
Lep pozdrav i ugodan vikend…
Ne mora uopće biti tako lose. I bratski Valamar je na 80-90% pod austrijancima i malo-malo daju javnu ponudu pa dionica raste i pada. Ako ovo jeste zajednicko djelovanje onda ce ici formalna javna ponuda na koju im se nitko nece odazvati. Prosjecna je dosta nize nego trenutna cijena.
Ako je neki novi igrac u igri koji nema veze za austrijancima – e onda to moze biti jako zanimljivo. I davno prije je ova dionica bila zanimljiva nekim EU fondovima pa zasto nebi bila i po ovoj cijeni. Uglavnom – vidjet ce se uskoro.
Po meni nema razloga za pesimizam. Bilo je i gore nego sto je danas 😀
šteta da se nisam postavio pa da me pokupe na 45 kn, možda još u pon. bude prilika [sealed]