nice, nice.
KORF + blokada!
Jesam li vam jutros najavio… pravi boom-boom tek slijedi zabog prethodno navedenog i najavljenog…
Na prodaji do 55kn 5452 komada, nakon toga 10 kom na 60kn. Sljedeća prodaja 1789kom na 90kn.
Ukupno kupnja 10 667kom. Ukupno prodaja 11 504kom.
Neko je skužio da se holding sa najačim turističkim portfeljem nudi na samo 0,3 Booka.
Ljudi su predugo čamili u KORF-u, nisu ludi da prodaju napokon kad je krenuo rast. Jučer se njih par zaigralo i popišilo lijepu zaradu.
balon se malo napirio, ići će ovo ispod 40kn. No nadam se da više neće na 30
[lol] [thumbsup]
Na KORF tek je počela/slijedi korekcija cijena na gore.
1.Naime neto vrijednost dionce po zadnjem FI za 3Q 2010 iznosi ravnih 200 KN tj. cijena dionica je tenutno samo 40 kn ili 20% od booka.
2. KORF je svoj kapital u 3 tromjesjećju 2010 povećao za čak 200.000.000 KN
Izvor: http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=KORF-R-A
3. Budući da je neto vrijednost dionece VLHO po osnovi zadnjeg obznanjenog FI cca nešto sitno ispod 100 Kn, a trenutna cijena dionice visokih 35 KN ili čak 75% od booka:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VLHO-R-A
logički je da će se cijena KORF sa VLHO uskoro uskladiti tj. da KORF ide debelo gore, jer kao što znate vlasnici KORF i VLHO su isti itd.
Nadalje: KORF je na zadnjoj skupštini u 2010 god. donio odluku o dokupu 10% dionica temeljnog kapitala ili točnije dokup od cca 750.000 dionica prije nego cijena KORF prekorači 30% prosječne cijene u prethodna zadnja 3 mjeseca prilikom kupnje.
Shodno svemu navedenom nije nimalo neočekivan ovako veliki jučerašnji rast te promet KORF-a tj. pravi skok izgledno tek slijedi.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Qdz9zeixq89jo4xUQHamjA==.pdf
Malo vam ne idu postotci [thumbsup]
A i VLHO je vlasnik KORF-a…
Ta odluka o kupovini vlastitih dionica ne znači puno, jer bi bilo logično da su kupovali na 32-35kn, neće valjda sad na 45kn…
mislio sam da ću umrijeti čekajući ovdje kad ono hop [lol]
Ivan1902@
a) jest fulao sam tj. ispravak navoda = NAV VLHO je nešto sitno ispod 50 Kn , a ne 100 KN
b) dio odgovora većeg rasta KORF- a vam je dobrano "između redaka" skriven i objavljen i na KORF stranici ZSE tj. odvdje, pa razlog skopčajte sami:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/SoKzbkKg0AhzD2e5q0Dtlw==.pdf
c) Nije bez raloga Ostoja bivšeg (nadalje navodno neslužbeni partner) Eltza & Co. krajem 2010 u Liburniju povukao/postavio bivše(neke i sadašnje) Rivieraše/čitaj VLHO
– Fraka Palmu (bivšeg predsjednika Uprave Riviere Poreč, a sada i "nadalje predsjednika NO Riviere" što bi logički trebao biti sukob interesa, a zanimljivo nije itd)
– Igora Šehanovića (bivšeg finacijskog direktora Riviere Poreč – sada član Uprave Liburnije)
– Giorgia Caduma (bivšeg direktora prodaje i marketinga Riviere Poreč- sada savjetnik S&M u Liburniji.)
Na pomulu je… itd.itd. – javno o detaljima što konkretno slijedi, neka netko drugi uskoro javno obznani.
Ivan1902@
a) jest fulao sam tj. ispravak navoda = NAV VLHO je nešto sitno ispod 50 Kn , a ne 100 KN
b) dio odgovora većeg rasta KORF- a vam je dobrano "između redaka" skriven i objavljen i na KORF stranici ZSE tj. odvdje, pa razlog skopčajte sami:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/SoKzbkKg0AhzD2e5q0Dtlw==.pdf
c) Nije bez raloga Ostoja bivšeg (nadalje navodno neslužbeni partner) Eltza & Co. krajem 2010 u Liburniju povukao/postavio bivše(neke i sadašnje) Rivieraše/čitaj VLHO
– Fraka Palmu (bivšeg predsjednika Uprave Riviere Poreč, a sada i "nadalje predsjednika NO Riviere" što bi logički trebao biti sukob interesa, a zanimljivo nije itd)
– Igora Šehanovića (bivšeg finacijskog direktora Riviere Poreč – sada član Uprave Liburnije)
– Giorgia Caduma (bivšeg direktora prodaje i marketinga Riviere Poreč- sada savjetnik S&M u Liburniji.)
Na pomulu je… itd.itd. – javno o detaljima što konkretno slijedi, neka netko drugi uskoro javno obznani.
Ma znam vise manje to sve, zapravo, ovo uopce nije ni tako jednostavna materija…
Za firmu koja se nalazi u Crobexu i koja bi trebala biti javno transparentna oko nje ima jako puno zakulisnih igara… I milijun firmi koje sve djeluju na adresi Miramarska c. 24, a sve imaju veze sa grupom VLHO-SNH-KORF…
Ali jbga, takva nam država…
Mene sada iskljucivo zanima razvoj situacije oko ustupa potrazivanja KORF-SNH jer od toga KORF moze iznimno profitirati, a time i VLHO…
Da nebi bilo zabune nemam KORF-a….
Ivan1902@
Bravo kolega – upravo tako nekako… vrlo blizu ste istine i sl. + neke dodatne prvenstveno povoljne za KORF/VLHO, a naravno radi uzajamnog partnersva i za SNHO koji bez KORF-a i VLHO neke buduće/tekuće stvari sam bez njih ne može odraditi itd.
Blizu su sam "svemu ovome, pa sam zato tek nakon više od godinu dana ponovu od početka prošlog tjedna u KORF-u.
Lp
Možda vam je promaklo ali meni nije,jutros prije blokade je očišćeno sve do 45kn,pazite što se događa u 1202h,na otvaranju u sekundi prođe nalog na prodaji nekih 400-500kom na 40kn.Prosudite sami o čemu se ovdje radi?Jučer iz ničega promet milju kuna?Mislite li da je ovaj nalog na 40kn nakon čišćenja do 45kn na otvaranju prošao slučajno?Nemojmo biti naivni.