KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I sad je ista situacija. Vidiš da se nije ni otvorilo. Tih 25 milja je cca 10% sadašnje tržišne kapitalizacije i to nikom ništa ne znači. Kakvo tržište takvi i investitori.

Polako verdi ti bi da se sve to riješi preko noći-duga je godina a cijena sigurno neće biti 36kn ..Sami ste zaključili da je tu bilo nepravilnosti,kad se to sve razmota-ko kome treba vratit usluge tada će dionica sigurno preko 100kn min..Zato budi ladovina ovdje i čekaj…

[/quote]
Ma ne nego se čudim ljudima koji bi recimo investirali na duži rok a ne misle se baviti dnevnim špekulacijama. Ovo je za njih idealna stvar na duži rok. Kamate u banci padaju i kad uđemo u EU nikad se više neće vratiti na one razine. Nekretnine su tako tako od lokacije do lokacije i treba ulupati veliku lovu da bi nešto možda zaradio. Ovdje su fundamenti takvi da rizika nekog i nema. Samo kupiti i čekati da tržište odradi svoje.

who dares, wins

5.000 komada po bidu. sve raste a ovo stoji. to je teško izdržat [lol]

Bez panike sam ovdje već 9 mjeseci, mogu još 9 bez problema, ne dam bez plusa od 100%

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

malo pitaš. ja ne dam ispod 100 kn

Bez panike sam ovdje već 9 mjeseci, mogu još 9 bez problema, ne dam bez plusa od 100%
[/quote]

Svi smo kao jedan u ovoj dionici…..samo neka stižu vijesti bile dobre i loše..mi smo uvijek uz KORF i VLHO…

Tu je u zadnjih mjesec dana navodno 70 000 dionica promijenilo vlasnika dok je u top 10 došlo do neke neznatne promijene od cca 200-300 komada. Kako nemam dublji uvid u SKDD, a ne mislim si kupovati CD od njih jedino mogu predpostaviti da to netko jako ugrožen rasprodaje. Ili po načinu na koji to radi mogu opet prepostaviti da je velika većina transakcija prebacivanje iz šupljeg u prazno.

who dares, wins

danas je slobodan dan za trgovanje KORF..ili je preskupo

kao što sam rekao za đuru nekidan. dvije pozitivne blokade. ja se danas pojačao s 120 korfa i to protivno principima skinuo s aska. možda sam napravio glupost jer su neki još odlučni držati cijenu niiiisko sto se vidi po dva naloga koja su se odmah stvorila pretpostavljam od istog prodavača na 37. baš me zanima koliko su dionica spremni žrtvovati ako se javi jači ulagać na bidu??

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Ma loš neki MM je tu zadavio do bola. Dva dana se u opće nije trgovalo radi njegovih egzibicija. Prosipa se po svom bidu pa ljudi misle da će i po njihovom. Moš mislit.

who dares, wins

nestao plašljivac s prodaje [lol]

Ovo mi se jako sviđa, blokada a nema komentara, čini se da je ovo u čvrstim rukama, jako dobro

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ovo mi se jako sviđa, blokada a nema komentara, čini se da je ovo u čvrstim rukama, jako dobro
[/quote]

Kao što napisah..uživajte u danima koji slijede..moramo se i mi vratit na stare staze…

New Report

Close