KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno, KORH je prodao svoje potraživanje SNHO-u za priličan diskont jer je ishod spora tada bio neizvjestan i moralo se čekati par godina kao što se i dogodilo.

KORF neće dobiti ništa od SNHO-a niti od države kao niti VLHO.

The end.

Kolega nemojte dezinformirati javnost glede KORF-a!
KORF je prvi dobio spor protiv HFP-a i to davne veljače 2002. godine pa tako nije bilo nikakve neizvjesnosti glede ishoda spora nego samo glede vremena kada će se to naplatiti.

Glede pravične nadoknade KORF-a od strane SNHO-a svi se upirete dokazati da je to izvršeno ali nitko baš nitko ne kaže KADA i ČIME!

Kako se radi o više stotina milijuna kuna to bi itekako trebalo ostaviti traga u bilancama no to se ne vidi osim nekih rezervacija u bilanci SNHO-a!

Ja nisam kupovao ovo očekivajući bilo kakvu naknadu od Snho ali sve jedno mi nije jasno kad je i čime Korf obeštećen. Tko to tvrdi onako decidirano neka izvoli i neke argumente iznijeti. Pošto se radi o brat bratu 300 Mkn jedina takva velika stavka u portfelju je Rivijera Poreč.
Pošto baš ovaj tren Jaca riješava Brione i bliži se treći Q koji je za turističke firme najvažniji mislim da nebi trebalo biti zime za dionicu.

who dares, wins

koliko se ja sječam korf je obeštećen, kao i vlho itd……nemojte širiti dezinformacije. No eto slobodno možete kupovati korf jer je meni bio jeftin i na 40

Neka onda netko već jednom netko kaže s čime točno je KORF obeštećen, negdje mora biti neki dokument…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Neka onda netko već jednom netko kaže s čime točno je KORF obeštećen, negdje mora biti neki dokument…

Zašto bi itko Vama bilo što "kazao"???
Ako Vas zanima ,pronađite sporazum o ustupanju iz 2005 i nazovite upravu Korfa.
Vrlo jednostavno,zar ne.
Naravno,siguran sama da Vas niti njihovi odgovori neće "zadovoljiti".
No tu Vam nitko ne može pomoći.
Pozdrav

Famozni Ugovor nikada nije objavljen .. tako da svi nagađate .. najbliže što se može doći Ugovoru je obavijest koja je svojedobno išla na VSE:

SN HOLDING
D I O N I Č K O D R U Š T V O

KOMISIJA ZA VRIJEDNOSNE PAPIRE
REPUBLIKE HRVATSKE
Bogovićeva 1a
10000 Zagreb

VARAŽDINSKA BURZA d.d.
Kapucinski trg 2/I
42000 Varaždin
Zagreb, 14. prosinca 2005.

Predmet: Obavijest o ustupanju potraživanja

Temeljem članka 106. Zakona o tržištu vrijednosnih papira, ovime Vas obavještavamo da su DOM HOLDING d.d., sa sjedištem u Zagrebu, A. von Humboldta 4b i SN HOLDING d.d., s sjedištem u Zagrebu, A. von Humboldta 4b sklopili dana 14. prosinca 2005 godine Ugovor o ustupanju potraživanja (u daljnjem tekstu: Ugovor).

Sklapanje Ugovora odobrili su nadzorni odbori obaju društava.

Ugovorom je DOM HOLDING d.d. u cijelosti ustupio SN HOLDINGU d.d. sva svoja potraživanja temeljem Ugovora o nadoknadi dionica u procesu kuponske privatizacije, temeljem arbitražnog pravorijeka, temeljem sporazuma s Hrvatskim fondom za privatizaciju, kao i sva potraživanja po osnovi naknade štete s tim u svezi.

SN HOLDING d.d.

Zašto bi itko Vama bilo što "kazao"???
Ako Vas zanima ,pronađite sporazum o ustupanju iz 2005 i nazovite upravu Korfa.
Vrlo jednostavno,zar ne.
Naravno,siguran sama da Vas niti njihovi odgovori neće "zadovoljiti".
No tu Vam nitko ne može pomoći.
Pozdrav
[/quote]

Kolega smješni ste! [lol]

Ne morate biti ljuti na mene, ovdje se samo radi o tome da nas očito postoje dvije grupe, jedna koja misli da KORF treba nešto dobiti iz sporazuma SNHO-a sa državom i Vas koji mislite da ne traba…

Kakav bi mene odgovor trabao zadovoljiti!?
Pa prvenstveno bi trebao biti odgovor, a ne ovo Vaše mlačenje prazne slame tipa "moj tata je jači od tvog tate"…
Ja samo želim da netko pokaže neki dokument u kojem se ili potvrđuje ili opovrgava moja teza…

***obrisano***

Situacija je naime takva da ugovor se ne može pronaći nigdje, već samo nekolicina članaka u kojima se navodi ustupanje potraživanja, nigdje ne piše, što, koliko, i za koju cifru!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ovo je zanimljivo, dionica i danas skočila 6,5%, a nitko ništa niti ne piše. Očigledno mora podosta gore da bi se ovo prodavalo btw.moj prosječan ulaz je 44 kune, baš me zanima dokle će ju podizati

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

neće kolega još puno, jer se treba istovariti sa zaradom. Prije jedno 3mj se intenzivno pisalo da će se pola foruma ukrcati na korf čim snho odradi svoje. Mislim da je snho svoje odradio i sad se samo čekalo da netko lupi po asku prvi kako bi ga svi ostali slijedili, no iskrcavanje ide prije vašeg targeta

Ovo je zanimljivo, dionica i danas skočila 6,5%, a nitko ništa niti ne piše. Očigledno mora podosta gore da bi se ovo prodavalo btw.moj prosječan ulaz je 44 kune, baš me zanima dokle će ju podizati

ide hlađenje, cijena je debelo pregrijana…

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

[/quote]
Gde gledaš tu temperaturu?

who dares, wins

[/quote]
100 godina je bila između 40 i 45, molio bih razlog zašto je cijena pregrijana, srušio ju pad BDI-ja ili joj je propao posao stoljeća u Crnoj Gori ili joj je možda pao izvoz zbog recesijom zahvaćene EU?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close