Splićo zašto ovo raste pobogu? Da nije neki gap opet?
Očigledno ima još ljudi koji smatraju da će i korf profitirati hfp-snho nagodbom.
Ne znam šta ljudi misle ali znam da se ovo sustavno štopa na malom prometu. Vidjeti ćemo šta će biti kad se vrate veći investitori i promet dođe na neku normalu za ovu dionicu. Do sad sve što je štopano imalo je neki razlog no koji je ovde pojma nemam osim drastične podcijenjenosti.
Do jučer skoro nitko nije kupovao po 32 kn, a danas kad stoji malo "veći" nalog po 34 kn na bidu nitko ne želi prodati.
Tipična logika investitora: "neću po manjoj kupiti nego po većoj kad raste" [lol]
Akomulacija pri kraju, eksplozija blizu.
Post od 16.07 – da nebi bilo da vas se nije upozorilo.
Očigledno ima još ljudi koji smatraju da će i korf profitirati hfp-snho nagodbom.
[/quote]
ovo je kolega 100% točno, pa na svim forumima objavljuju kako korf i vlho dobivaju lrh, mislim da će i ht dobiti nešto dionica lrh-a [lol]
[/quote]
Ugovorom o ustupanju potraživanja Dom se nije ODREKAO svojih potraživanja tj. nije ih POKLONIO jer to je nemoguće.
Jedino što se promijenilo je to da će umjesto Doma potraživanja utjeravati SNHO, a ako SNHO uspije tada će se novci ili dionice naći na računu Doma ali umanjeni za trškove procesa i proviziju.
I logično je da SNHO vodi spor a ne svatko zasebno.
Korf je odradio SVOJIH + 20 % u zadnjih mjesec dana, sad bi mogo lagano nazad…
Da je u interesu kupcu kupiti po razumnoj cjeni nebi se postavljo za + 5 – 10 % OD najniže kupnje, al možda mu se i žuri…
Meni sliči na umjetno dizanje da se može nastavit iskrcavat iznad 30 kn
[/quote]
ovo je kolega 100% točno, pa na svim forumima objavljuju kako korf i vlho dobivaju lrh, mislim da će i ht dobiti nešto dionica lrh-a [lol]
[/quote]
Ugovorom o ustupanju potraživanja Dom se nije ODREKAO svojih potraživanja tj. nije ih POKLONIO jer to je nemoguće.
Jedino što se promijenilo je to da će umjesto Doma potraživanja utjeravati SNHO, a ako SNHO uspije tada će se novci ili dionice naći na računu Doma ali umanjeni za trškove procesa i proviziju.
[/quote]
dom holding je davno obeštećen i nemojte na tu temu molim Vas.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
dom holding je davno obeštećen i nemojte na tu temu molim Vas.
[/quote]
Jel možete reći kako pa da onda zavrsimo s tim!?
@ivan 1902
Dom nema nikakvih potraživanja iz nagodbe.
Ugovorom je ustupio sva potraživanja SNHO-u 2005.
Priča je gotova.
The end.
Pozdrav
Nije točno, obzirom da se radilo o USTUPU potraživanja, sva bivša potraživanja KORF-a sada pripadaju SNHO-u. To znači da je KORF namiren, a ako se dobro sjećam, bilo je to u dionicama nekih drugih tvrtki koje je imao SNHO i sada neće dobiti niti 1 lipu.
Naravno, KORH je prodao svoje potraživanje SNHO-u za priličan diskont jer je ishod spora tada bio neizvjestan i moralo se čekati par godina kao što se i dogodilo.
KORF neće dobiti ništa od SNHO-a niti od države kao niti VLHO.
The end.