KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li je ovaj Korf toliko loš da će ga sutra prestići VLHO ili s njim trguju jako veliki /oprostite na izrazu / lopovi.?

Bakić promjenio poziciju. Kupio 10 000 kom u ne punih mj.dana. Ovaj što pritišće isto je nešto slab sa municijom jer vidim da je razdvojio onaj veliki nalog.

who dares, wins

Kakvi su ovo paničari kad prosipaju po ovoj cijeni ili opet se neki fond sa tuđim parama razbacuje?

Kakvi su ovo paničari kad prosipaju po ovoj cijeni ili opet se neki fond sa tuđim parama razbacuje?

Prije mjesec-dva sam predvidio pad KORF-a na 30 kuna što se i ostvarilo.
Razlozi za pad su više psihološke naravi.
Dionica nije atraktivna jer ne daje dividendu,a konstantno "izvlače" dobit kroz Valamar i
povezana društva.
Holding je netransparentan .
No svejedno ,dionica je extremno potcjenjena i na ovoj razini i niže prihvatljiva.
Pozdrav

Uff sad mi je odmah lakše kad si ti iznio ovako detaljnu analizu [lol]

Mene nitko ne treba uvjeravati da je ovo jeftino po 30kn, ja sam i danas kupovao. Cijena je sad takva zbog negativnog sentimenta na cijeloj ZSE i dok se to ne okrene gore, nema kruha nigdje, ali zato će poslije biti berba [yawn]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Kolega lakše Vama bilo ili ne," pogodio" sam kratkoročno kretanje cijene dionice i prodajom
paketa od preko 10.000 dionica na 40 kuna "uštedio sam" lijep novac.
Što se tiče analize ove dionice ,dovoljno je pogledati objavljena izvješća.
Pozdrav

GRAF KORF-A…. moguć je maleni odbijanac do 32-33kn i onda potop koji će mnoge zaboljeti…

26.11.2010 - Dan D

U izvješćima za ovu godinu vidim da su prihodi povećani, a da je gubitak povećan za 8 mln kn zbog puno veće amortizacije nego prethodne godine (amortizacija povećana za 12 mln kn)
Meni je izvješće za prvi kvartal bolje nego prethodne godine jer ima bolji CF. A bilanca im je za turiste vrlo dobra.
CF u 2009 je iznosio gotovo 100 mln kn, a što na ovu cijenu daje omjer P/CF 2 i gotovo da nema dionice s ovakvim omjerom na tržištu. No doći će sve na svoje, samo treba biti strpljiv.

GRAF KORF-A…. moguć je maleni odbijanac do 32-33kn i onda potop koji će mnoge zaboljeti…

Splićo brale opasan ti je ovaj graf. Više mi liči na neki nadrealizam. Linija dole, jedna gore, treća gdje bilo i eto slike [lol]
Još da je neki gap naći i bila bi za izložbu.

who dares, wins

Kolega lakše Vama bilo ili ne," pogodio" sam kratkoročno kretanje cijene dionice i prodajom
Pozdrav
[/quote]

Pa ako je tome tako, kako to da si imao 10.000 komada, a dionica ne vrijedi pišljive bobe po tvom pisanju? Malo si mi kontradiktoran.

Pozdrav
[/quote]
Zbog ovakvih i sličnih "bezveznjaka" KORF ima slobodan pad,a da nema nekog pravog razloga.

New Report

Close