Jel ima KORF kakve veze sa LRH?
ne.
evo i naših burek investitora. 2 naloga prošla po 38,00. 370 i 280 komada u 15:42 i 15:43 i odmah su postavljeni na prodaju na 39,48 i 39,99.
S obzirom na reakciju na burzi, ne. Potraživanja od HFP-a su prepustili/prodali SNHO-u. Za šta, koliko, gdje, kako ostaje u domeni SF-a.
MM-ovi placeni burekom? samo se nadam da oni nece biti prvi i u shortanju [lol]
Čim netko ovo ovoliko pritišće nešto ni je u redu. Biti će i kontra reakcija bez gledanja u ikakve analize ili fundamente. Ovo je lažna rasprodaja. Toliko dugo sam tu da to mogu vidjeti iz aviona. Čudno mi je bilo u jutro kad je netko skinuo onog soma odmah netko stavi drugog, skinu i njega i onda mic po mic neka negativa ali baš za ništa. Lažnjak totalni . Da ne vidim još na par mjesta istu situaciju pomislio bi si da je zbog LRH, ovako pojma nemam koji je povod.
kolega verdi odgovor na vaše nedoumice sam pronašao na temi tehnička analiza:
Ne želim biti grub ali savjetovao bih ti da se ne hvališ. To djeluje u najmanju ruku sumnjivo.
A pogotovo mi je čudno što se hvališ analizama dionica koje imaju promet šaku riže.
Evo za primjer uzmimo KORF. Tvoja ciljana cijena postignuta je sa 12000kn.
Slično i sa DDJH i sa THNK. Šaka kuna.
Čovjek bi pomislio da upravo ti sa svojom lovom realiziraš svoje targete za svrhu da ti ljudi povjeruju.
Kad vidim ostvarene targete na likvidnim dionicama tipa HT, ATPL, ERNT, IGH i sl. (da ne nabrajam dalje) onda se javi. Pa tamo onda možeš manipulirati ako hoćeš baš ulupati milju kuna da dođeš do svog targeta.
Crobex nemoj ni spominjati jer on ionako nema veze s mozgom. Njegova definicija se ionako mijenja svako malo.
[/quote]
A dajte molim vas pogledajte ovaj komentar. Dakle, čovjek ne zna kaj bi rekao jer sam ja pogodila svoje prognoze i onda veli da sam ja kupovala i prodavala te dionice da mi targeti budu točni.
Mislim, stvarno ostanem uvijek začuđena kakvih sve fenomena ima.
***obrisano***
[/quote]
Ja nikako ne bi išao tako daleko da optužim bilo kojeg od kolege sa foruma da si on porihtava rezultate da bi ispao pametan. Prije bi to radili neki marginaši ili banke da se izdžepare međusobno.
Ali to nema veze ako si siguran u neke pojave jer će se to promjeniti kad dođe do kritične mase.
Pratim trgovinu na ovoj dionici več dugo i siguran sam da se tu nešto neprirodno dešava. Meni je to dovoljno i ne tražim za to nikakva dodatna objašnjenja.
Što te muči verdi?
Što te muči verdi?
Tu baš ništa osim strpljivosti. Imam i gorih pozicija. Ne samo gorih već i u minusu.
Moj target ni ti vremenski ni cjenovno još ni je dostignut.
Ja nikako ne bi išao tako daleko da optužim bilo kojeg od kolege sa foruma da si on porihtava rezultate da bi ispao pametan. Prije bi to radili neki marginaši ili banke da se izdžepare međusobno.
Ali to nema veze ako si siguran u neke pojave jer će se to promjeniti kad dođe do kritične mase.
Pratim trgovinu na ovoj dionici več dugo i siguran sam da se tu nešto neprirodno dešava. Meni je to dovoljno i ne tražim za to nikakva dodatna objašnjenja.
to je bila šala
[thumbsup]
S obzirom na reakciju na burzi, ne. Potraživanja od HFP-a su prepustili/prodali SNHO-u. Za šta, koliko, gdje, kako ostaje u domeni SF-a.
Ustupili su potraživanja SNHO ali ja nisam primjetio da im se nakon toga nešto promijenilo u bilancama. A s obzirom na iznos s kojim se barata to bi se itekako zamjetilo.
….Koncem ožujka 2004. Fond je od strane punomoćnika PIF Dom Holding obaviješten da
je pokrenut ovršni postupak radi ovrhe pravorijeka Stalnog izabranog sudišta donesenog u
veljači 2002.
Spomenutim pravorijekom arbitražno vijeće usvojilo je tužbeni zahtjev PIF prema kojemu
je Fond dužan prenijeti dionice sedam društava, koje su bile predmetom Ugovora o nadoknadi
dionica u programu kuponske privatizacije ukupne vrijednosti 85.940.708,- DEM, odnosno
327.966.930,00 kn……
Po ovome ispada oko 50kn/dionici pa nakon što se SNHO nagodi nešto bi trebao dobiti i Dom Holding.
ne.
evo i naših burek investitora. 2 naloga prošla po 38,00. 370 i 280 komada u 15:42 i 15:43 i odmah su postavljeni na prodaju na 39,48 i 39,99.
izgleda da su ovi naši burek investitori, iliti market makeri po bobu [lol] spremni opaliti po bidu ovih 370 i 280, već su ispod 39 s nalozima [rolleyes]