KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

39,07 36
39,01 100
38,75 145
38,71 100
38,70 100
38,60 240
38,59 100
38,58 200
38,57 122
38,52 20
38,51 500
38,50 200
38,40 500
38,21 182
38, Na jednom monitoru u opće ne vidi ovu tisućicu !!!
39,07 36
39,01 100
39,00 1000
38,75 145
38,71 100
38,70 100
38,60 240
38,59 Ovo su tu već optičke varke [lol]

who dares, wins

Pitanje za milijun dolara.
(prvo procitajte revizorsko)

Na temelju cega EPIC (ne valamar kao nakadu za upravljanje) izvlaci oko 30 mil kuna godisnje odnosno oko 40 kuna po dionici dividende samo sebi a ne svim dionicarima.

Tik tak, tik tak..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Na temelju cega EPIC (ne valamar kao nakadu za upravljanje) izvlaci oko 30 mil kuna godisnje odnosno oko 40 kuna po dionici dividende samo sebi a ne svim dionicarima.

Tik tak, tik tak..

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Preuzimanja-i-spajanja/Austrijski-Epic-za-Valamar-nudi-29-78-kuna-po-dionici

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Tik tak, tik tak..

http://www.poslovni.hr/146647.aspx

who dares, wins

Tko tu pije, tko plaća? Tko časti? Ajmo još jedna tura za sve prisutne.

who dares, wins

Tik tak, tik tak..

Pa koliko ja vidim, izvlače samo Valamar i Epima, gdje ste nasli podatak za Epic?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

molio bih kolege koji duže aktivno prate dom holding da napišu, ukoliko znaju, tko je iza skrbničkih računa 5.-9.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

12. Tretira li društvo na isti nacin sve dionicare? (ako ne, zašto?) DA
Temeljem kojeg ugovora i za koji posao EPIC dobija 4% salesa svake godine (Valamar je ok, ALI ePIC NIJE)
43. Postoje li ugovori ili sporazumi izmedu clana nadzornog odbora i društva NE
Temeljem cega se onda EPICU isplacuje novac?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

12. Tretira li društvo na isti nacin sve dionicare? (ako ne, zašto?) DA
Temeljem kojeg ugovora i za koji posao EPIC dobija 4% salesa svake godine (Valamar je ok, ALI ePIC NIJE)
43. Postoje li ugovori ili sporazumi izmedu clana nadzornog odbora i društva NE
Temeljem cega se onda EPICU isplacuje novac?

na to sam i ja riknuo

who dares, wins

Kolega Blueman ,kao i Vi primjećujem konstantno "istjecanje likvidne financiske imovine" KORF-a
povezanim društvima i unatoč trenutne velike fundamentalne podcjenjenosti dionice prije nekoliko
dana prodao sam poveću količinu dionica na 40 kuna tako da je više nemam u portfelju.
KORF je strogo kontrolirana dionica koja ne isplačuje dividendu,a ogromne količine novca "istječu" na
netransparentan način i mislim da je to svojstveno svim holdinzima proizašlim iz kuponske privatizacije.
Pozdrav

Svakako u redu, ako si siguan da će se moći kupiti niže, a kakvo je stanje na burzi, vrlo vjerojatno [thumbsup]

Kune nisu problem, kuna nema

Što se tiče dom holdinga mislim da stoji na čvrstim temeljima.osim turističkog portfelja,
tu su i udjeli u drugim hrvatskim firmama koji, su povezani sa turističkim sektorom. U cijena dionice KORF-A mislim da su uračunati su svi poremećaji u financiskom sektoru ili financiskoj krizi.Trošak kapitala,troškovi amortizacije turističkog sektora posljedica je negativnog poslovanja.Priča u financiskom sektoru još nije završena za one koji su išli u lov na“rendite“50-100-200%.Mislim da će mnogi u ovoj dionici naći sigurnu investiciju za svoj novac. Puno sreće za sve koji trguju ovom dionicom.

New Report

Close