KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koje ste vi naivčine još uvijek
pa vrlo vjerojatno je ovih 2000 od istog koji je postavio hiljadarke na bid.računa da mu to neće niko poklopit jer dolazi lova od HTa i sad čeka da mu male ribice pojedu ask.
ništa novo

moguće, ali ako želi utopiti tih dvije tisuće bilo bi puno pametnije da ih je usitnio, a ne staviti ovakvo strašilo od kojeg većini malih zatrese ruka…pa iz tog razloga malo sam skeptičan

zašto bi se zatresla, ovako kad je 2000 misle svi to je to, kad je puno manjih izgleda kao jaka prodaja.ma samo ti kupuj, nemoj da te ja priječim, kupovali su i validus po 29, eno im ga sad

zatresla bi se zato što veliki nalog ima psihološki učinak…korf je dugoročno dobra investicija i vrlo vjerojatno će strpljivima donesti solidnu zaradu…i kolega ja ne kupujem, ja sam svoju količinu korfa već uzeo, ali da imam slobodnog keša vjerojatno bi kupovao…kakve veze sad ima validus, nemoj me nasmijavat…totalno neusporedivo

zašto bi se zatresla, ovako kad je 2000 misle svi to je to, kad je puno manjih izgleda kao jaka prodaja.ma samo ti kupuj, nemoj da te ja priječim, kupovali su i validus po 29, eno im ga sad

Tebe da nezanima ova dionica tu nebi ni pisao gluposti…kakve veze ima neki validus sa ovom dionicom..za validus se nije ni čulo dok nije izbila afera podravka..a korf je dugo u fokusu mnogih dioničara..i nemoj mislit da tu nema malih koji dugoročno kupuju..a ne za 2-3kn zarade…Mnogi pravi korfovci se smiju na ovakva pisanja jer ih nezanima prodaja do određene cifre koju sami znaju..a to je ,,,,,, [bye]

Uspoređivati KORF sa Validusom jednostavno nema smisla.
KORF samo novca i kratkoročne financijske imovine ima gotovo 320.000.000 kuna,dakle više po dionici
nego je trenutna tržišna cijena!!!(konsolidirano izvješće za 2009).
Ima najveći turistički portfelj na Jadranu.
Sva društva u vlasništvu KORF-a su likvidna i utrživa.
BV je daleko iznad 200 kuna.
Validus nema gotovo ništa osim afera i ovršnih postupaka.
Pozdrav

zna li netko tko se ovdje istresa?

Mora otpasti dio onih koji su kupovali u onoj pretumbaciji.

who dares, wins

teško da mali prodaju po 1000 i nešto komada

Zašto ne, pa ni je to puno jer se je tako i kupovalo onaj dan. Uzmu ljudi 5% za tjedan dana i ide negdje drugdje loviti novih 5%.

who dares, wins

Cijena Količina Vrijeme
42,00 994 11:32:46
42,01 300 11:32:46
42,42 180 10:51:06
42,40 300 10:51:06
42,38 20 10:51:06
42,38 28 10:43:47
42,29 19 10:43:47
42,00 153 10:43:47
41,60 127 10:38:01
41,02 6 10:29:43
41,30 120 10:18:48

who dares, wins

sudeći po načinu skidanja sa prodaje teško da su mali…
a ovih 5% ne pije vodu..razlika je 1-1,5 i kad se tu još odbije proivizija brokera…
definitivno ne vjerujem u to…
s druge strane ne razumijem zašto se netko sada po ovim cijenama riješava KORFa, po mojem skromnom mišljenju to bi mogao biti poprilični promašaj i vjerojatno kad se završi ovaj igrokaz KORF će na više razine…

New Report

Close