kolega, matija pa pričekat ćemo.
nije džabe pola foruma ušlo tu, zaradit će se [thumbsup]
uzeo sam lovu i na validusu i na đuri, valjda ću i ovdje
Evo da priznam ja sam zgubio ak se to može tako nazvati, pokratio neki dan poziciju oko 1000 komada korfa po 40,5 i ušao u validus i ddjh -sve zajedno manja zarada nego da sam ostao u korfu.
[/quote]
Ja prije određenog vremena razmišljao da li bi bilo dobro prodati i otići u HT bar na kratko. Joj kako bi se sad znojio.
dobro je netko rekao, trebalo je ovo odmah prodati na 42-43 dok je bilo vruće, sad će opet nazad na 40 kn. drukeri su se na brzaka ukrcali i iskrcali, a ostali iznenađeno trepću okicama dok cijena pada [lol]
dobro je netko rekao, trebalo je ovo odmah prodati na 42-43 dok je bilo vruće, sad će opet nazad na 40 kn. drukeri su se na brzaka ukrcali i iskrcali, a ostali iznenađeno trepću okicama dok cijena pada [lol]
Al nije svejedno 39- 40 ili 42-43. Puno je slađe prodati po 100 kn.
a moj Antiša ima orat još do 100 kn…..
[/quote]
[/quote]
nikako nije svejedno, ovdje nema jačeg igrača koji će KORF odgurati ni preko 45-50 kn, a kamo li na 100. zato 99% malih ulagača ovdje samo lovi valove: nutra-van u jedan dan….a dugoročni bespomoćno gledaju kako ovi prvi uzimaju pare na "njihovoj" dionici u kojoj čame godinama
Zašto bi bili bespomoćni? Mogu i oni loviti valove posebno ako je to toliko sigurno da ne će rasti do njihovih razina. U zadnjih godinu dana su mogli uloviti+ 200% da su kojim slučajem odigrali idealno.
Kolega suzuki, buzuki, kako ste?
Ulazite u znanje a manje u švercani ronhil
pozdrav
[/quote]
Kolega umjesto da se zahvališ što sam te upozorio na vrijeme da ti se iskrcavaju,
ti me zoveš nekakvim valjda pogrdnim imenima i još za inat lupiš po asku i digneš dionicu 3% a ona drugi dan padne za 6%, i gdje si sad? Nećeš tako daleko dogurati
Kojekakvoće se ovdje pišu, ˝znalci˝ koji znaju da neće rasti…a znali su i na SNHO-u pa je otišao preko 100% i na nekim drugim dionicama da ne nabrajam…Realno je očekivati rast jer KORF vrijedi dosta više od ovog na čemu je sada…a daytraderi moraju imati jako puno sreće da bi nešto zaradili, a pogotovo od ljudi koji drže duže vrijeme i čekaju…a ako i zarade nešto onda dobar dio toga završi u đepovima brokera…daytraderi možda bi vam bilo pametnije kladiti se u kladionici, a ne ovdje ljude zamarati svojim ponavljajućim besmislicama koje pišete?
Je, krenula je s 24k kuna prometa…samo nastavak bi treba biti barem pola milje, no još je daleko 16 h, bumo vidli…