KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega, matija pa pričekat ćemo.
nije džabe pola foruma ušlo tu, zaradit će se [thumbsup]
uzeo sam lovu i na validusu i na đuri, valjda ću i ovdje

Evo da priznam ja sam zgubio ak se to može tako nazvati, pokratio neki dan poziciju oko 1000 komada korfa po 40,5 i ušao u validus i ddjh -sve zajedno manja zarada nego da sam ostao u korfu.
[/quote]
Ja prije određenog vremena razmišljao da li bi bilo dobro prodati i otići u HT bar na kratko. Joj kako bi se sad znojio.

who dares, wins

dobro je netko rekao, trebalo je ovo odmah prodati na 42-43 dok je bilo vruće, sad će opet nazad na 40 kn. drukeri su se na brzaka ukrcali i iskrcali, a ostali iznenađeno trepću okicama dok cijena pada [lol]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

dobro je netko rekao, trebalo je ovo odmah prodati na 42-43 dok je bilo vruće, sad će opet nazad na 40 kn. drukeri su se na brzaka ukrcali i iskrcali, a ostali iznenađeno trepću okicama dok cijena pada [lol]

Al nije svejedno 39- 40 ili 42-43. Puno je slađe prodati po 100 kn.

a moj Antiša ima orat još do 100 kn…..
[/quote]

[/quote]

nikako nije svejedno, ovdje nema jačeg igrača koji će KORF odgurati ni preko 45-50 kn, a kamo li na 100. zato 99% malih ulagača ovdje samo lovi valove: nutra-van u jedan dan….a dugoročni bespomoćno gledaju kako ovi prvi uzimaju pare na "njihovoj" dionici u kojoj čame godinama

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Zašto bi bili bespomoćni? Mogu i oni loviti valove posebno ako je to toliko sigurno da ne će rasti do njihovih razina. U zadnjih godinu dana su mogli uloviti+ 200% da su kojim slučajem odigrali idealno.

who dares, wins

Neki nas pametnjaković sa jednom dionicom baci u minus 5%.

Iskrcavanje

Kolega suzuki, buzuki, kako ste?

Ulazite u znanje a manje u švercani ronhil

pozdrav
[/quote]

Kolega umjesto da se zahvališ što sam te upozorio na vrijeme da ti se iskrcavaju,
ti me zoveš nekakvim valjda pogrdnim imenima i još za inat lupiš po asku i digneš dionicu 3% a ona drugi dan padne za 6%, i gdje si sad? Nećeš tako daleko dogurati

Kojekakvoće se ovdje pišu, ˝znalci˝ koji znaju da neće rasti…a znali su i na SNHO-u pa je otišao preko 100% i na nekim drugim dionicama da ne nabrajam…Realno je očekivati rast jer KORF vrijedi dosta više od ovog na čemu je sada…a daytraderi moraju imati jako puno sreće da bi nešto zaradili, a pogotovo od ljudi koji drže duže vrijeme i čekaju…a ako i zarade nešto onda dobar dio toga završi u đepovima brokera…daytraderi možda bi vam bilo pametnije kladiti se u kladionici, a ne ovdje ljude zamarati svojim ponavljajućim besmislicama koje pišete?

izgleda da je ekipa s HT-a krenula na KORF [wink]

Je, krenula je s 24k kuna prometa…samo nastavak bi treba biti barem pola milje, no još je daleko 16 h, bumo vidli…

nešto se očito događa, nagomilale se ove silne tisučice na kupnju…ali za sad štopa ovaj s ove dvije tisuće…hoće li se maknuti i pustiti KORF preko 43kn???

New Report

Close