auh, koliko novih danas [lol]
danas smo unutra, sutra smo vani [thumbsup]
Zar brutalni kapital koristi jtrader??????
auh, koliko novih danas [lol]
zadnjih mjesec dana je bilo na lopate ispod 40kn,ali neki stvarno vole skuplje platit [lol]
Prica se po cijelom forumu kako je jeftino, a tada se sutilo.
zadnjih mjesec dana je bilo na lopate ispod 40kn,ali neki stvarno vole skuplje platit [lol]
Prica se po cijelom forumu kako je jeftino, a tada se sutilo.
[/quote]
Jaka ti lopata. Prebroj si promet… onak čist reda radi kad si već krenuo komentirati.
Zadnji puta je promet bio preko milijun kuna 15. i 16. 09.2009 godine, a cijena je bila preko 50 kuna.
Sutra očekujem takođe preko milje, kontrolirano.
[yawn]
[/quote]
tako je kolega, sutra neka ode na 43-44 i ja izlazim [wink]
[/quote]
Kolega, Korifej koji se tada još zvao Dom fond dugo vremena je bio na razinama 16 – 18 kuna, pa sam i ja kao i vi slično razmišljao. Kada je cijena došlo do 30 kuna sav sretan sam prodao sve što sam imao i nakon toga sa nevjericom gledao kako u roku 6 mjeseci raste od 30 do 160 kuna i gladio svoje magareće uši.
[/quote]
tako je kolega, sutra neka ode na 43-44 i ja izlazim [wink]
[/quote]
Izvrsmo trebaju nam takvi investitori, iskreno se nadam da ćete prodati prije blokade, a onda ponovno ući u petak nakon nove
otići će on i više od 43-44 [thumbsup]
to vrijedi!
ma hajde molim te, iste dionice i isti portfelj korifej ima godinama, pa sad na jednom vrijedi i sad će odjednom rasti na 50 kn??
pogledaj portfelj validusa i njegov BV pa stoji na 20 kn, tako će i KORF, još 1-2 kn gore, a onda masovni iskrcaj i opet nazad na 40-41 kn
ovdje nema velikog igrača koji bi ovo pumpao nego je prepuno malih kokošara sa 1000-2000 komada koji će uzeti svojih 7-10% i bjež van jer svi znaju da će ubrzo opet biti nagli pad, a pitanje je da li je ovaj što se jučer počeo iskrcavati završio ili ima još 50.000-100.000 komada za iskrcati. [rolleyes]
ma hajde molim te, iste dionice i isti portfelj korifej ima godinama, pa sad na jednom vrijedi i sad će odjednom rasti na 50 kn??
pogledaj portfelj validusa i njegov BV pa stoji na 20 kn, tako će i KORF, još 1-2 kn gore, a onda masovni iskrcaj i opet nazad na 40-41 kn
ovdje nema velikog igrača koji bi ovo pumpao nego je prepuno malih kokošara sa 1000-2000 komada koji će uzeti svojih 7-10% i bjež van jer svi znaju da će ubrzo opet biti nagli pad, a pitanje je da li je ovaj što se jučer počeo iskrcavati završio ili ima još 50.000-100.000 komada za iskrcati. [rolleyes]
taj što se iskrcfava za iskrcat imja još 550 000 kom
sad dali će sve iskrcat još ćemo vidjeti
i zato je glupo dizat cijenu kad je on odlučio da mu je 40 kn dosta (vjerojatno ga banka stisla pa rasprodaje za njega)
još cijeli tjedan smo tu il ćemo se vratit kad sve poklopi nazad do 40 kn
samo se jučer pojavio i netko ozbiljniji tko to želi po 40 pa je nastala frka
a mi mali sa par tisuća kom samo pomažemo
al kad se majstor istrese ide up
sretno svima