KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po prvi puta sam danas ušao u ovu dionicu po 40,04. Činjenica je da lova iz ZAPI-ja ulazi ovdje i ovo Vam je klasično kontrolirano ukrcavanje, i to me privuklo. Na kečeve sam u svakom slučaju spreman. Izvolite! [cool]

U pravu si ti..to se već zna za ovu dionicu..i za vrijeme tzv.recesije je ona uvijek bila primamljiva sad je prilika tko ima lovu da kupuje..zarada zagarantirana..mora ona dostić cijenu brata blizanca SNHO.

Bravo! Vi meni jedinice, a ja +5%! [proud]

+70% kolega skoro pa pola portfelja mi je to. To su za moje pare oni slijepci iz Viktorije prodavali prošle godine pa sam morao sa drugima da se spašavam.
Još malo pa BMW made in Slovenija.

who dares, wins

Iskrcavanje

Kolega suzuki, buzuki, kako ste?

Ulazite u znanje a manje u švercani ronhil

pozdrav

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Bravo! Vi meni jedinice, a ja +5%! [proud]

+70% kolega skoro pa pola portfelja mi je to. To su za moje pare oni slijepci iz Viktorije prodavali prošle godine pa sam morao sa drugima da se spašavam.
Još malo pa BMW made in Slovenija.
[/quote]
Zlobnici ti daju jedinice-a ti uvijek bio vjeran KORFU…sad oni vide ono što si ti dugo pisao..i zloba radi čuda-a imaju priliku još jeftino kupovat..panika je kad pređe 100kn…

A sad malo po bidu da ne bi kojim slučajem u blokadu. Pametni ovi mirovinci! [thumbsup]

Iskrcavanje

Kolega suzuki, buzuki, kako ste?

Ulazite u znanje a manje u švercani ronhil

pozdrav
[/quote]

Na koju god temu dodete sve uvjek zavrsi na prepucavanju, molio bih vas bez podjebavanja, dobro je nekad i presutit [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Mislim da ovo mirovinci ne mogu kupovati do nekih 46. Nije provjereno.
Možda KD kupuje? Sad je povoljnije nego prošle godine…

who dares, wins

Samo vrijednost RIVP, JNAF, KOEI i LEDO što imaju u portfelju po sadašnjim cijenama je preko 80 kuna po dionici KORF-a.

Na ovoj cijeni dobivate sve u pola cijene: RIVP za 75 kuna, JNAF za 1500, KOEI za 240 i LEDO za 3200 + sve ostale dionice u portfelju besplatno

Zahvaljujem današnjem prodavaču [thumbsup]

Kak si samo Rabac ispustio…. [cool]

Ima li to veze s Slavoncem i Rapcem?

Korf je botomiran…

veliko preslagivanje pri dnu..
a fundamentalno stoji sjajno

Trebalo bi zbrojiti sve u vlasnistvu korfa i odrediti fer cijenu, koja je jedno 200 % veca o trenutne

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Samo vrijednost RIVP, JNAF, KOEI i LEDO što imaju u portfelju po sadašnjim cijenama je preko 80 kuna po dionici KORF-a.

Na ovoj cijeni dobivate sve u pola cijene: RIVP za 75 kuna, JNAF za 1500, KOEI za 240 i LEDO za 3200 + sve ostale dionice u portfelju besplatno

Zahvaljujem današnjem prodavaču [thumbsup]

Kolega Vi mi djelujete kao ne nekom kome vjerujem jerbo ste već bili u pravu za Kraš, koji vam je target?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pustite ga danas, jači je. sutra će shvatiti pa se povući naviše.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

A sad malo po bidu da ne bi kojim slučajem u blokadu. Pametni ovi mirovinci! [thumbsup]

nema to veze s mirovincima, ušlo je puno "brzog novca" od ekipe s foruma i potpuno je normalno da ide malo i po bidu…. svaki impuslni val rasta unutar sebe ima korektivne valove pada… bilo da govorimo o godišnjim, mjesečnim, dnevnim ili minutnim valovima

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close