KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je došlo vrijeme da korf krene u pozitivnom smjeru…još samo da se makne ovih nekoliko strašila…
zna li netko kolika je ukupna vrijednost imovine korf-a po dionici?

Zar neprimjećuješ da u ova 2 tjedna velike količine dionica se trgovalo..zar ti to nešto nepokazuje o firmi..netko zna šta kupuje.. [proud]

Šamaranje opet. Ajmo tovariši iskrcajte to pa da se nekud krene.

who dares, wins

Samo vrijednost RIVP, JNAF, KOEI i LEDO što imaju u portfelju po sadašnjim cijenama je preko 80 kuna po dionici KORF-a.

Na ovoj cijeni dobivate sve u pola cijene: RIVP za 75 kuna, JNAF za 1500, KOEI za 240 i LEDO za 3200 + sve ostale dionice u portfelju besplatno

Zahvaljujem današnjem prodavaču [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

krenulo, valjda neće stat prije 150 kunića [pray]

Iskrcavanje

Iskrcavanje

HAHAHAHAHAAH

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ajme bida! Znao sam ja čim je Brankica onaj graf opalila da će nešto da bidne.

who dares, wins

Jel ova Sava ona gumara iz Kranja?
Svako proljeće se Slovenci istovare i onda cijelo ljeto ide pesma.
Na planincah sončece sija,
na planincah sončece sija,
na planincah ločno je! [lol]

who dares, wins

Ovakvu likvidnost ne pamtim od 9.mjeseca prošle godine kad sam i počeo ulaziti u ovu dionicu.

Po prvi puta sam danas ušao u ovu dionicu po 40,04. Činjenica je da lova iz ZAPI-ja ulazi ovdje i ovo Vam je klasično kontrolirano ukrcavanje, i to me privuklo. Na kečeve sam u svakom slučaju spreman. Izvolite! [cool]

Bravo! Vi meni jedinice, a ja +5%! [proud]

Cepa korf gore

Kupio u zadnji cas, jucer mi Conan skrenuo paznju na njega

Hvala, imas pivo!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close