a ništa,onda ću kupit malo pa ćemo vidit kako ide………..
pitam se čiji je to skrbnički i za koga radi jer kupuje i prodaje konstantno zadnjih mjeseci i upravlja cijenom. i uvijek se vraća na pedesetak tisuća kom portfelja. onaj iskrcaj od 5000kom po bidu može biti samo njegovo maslo. ako je tomu tako izgleda da će nam rušiti cijenu još dolje. sjetimo se što je samo radio na 50,00
ali ono na 50kn smo ustanovili da je HAAB harao i to cisto da padne ispod radara (van top10) a kasnije nije nastavio rasprodaju vec samo utovar-istovar 🙁
kako lijepo netko skuplja, nema liparenja jer su mali u strahu, a svaku tisućicu svaki dan mu lijepo poklope bez neke velike muke. idealna prilika za jačeg investitora, pa do prije mjesec dana ako je čovjek stavio 1000, 2000 na bid ko roj muha su ga ispreskakali.
Ukoliko probaju delistati.
Prosjecna cijena KORF u zadnjih 3 mjeseca je 47,75 KN
Ne nasjedajte…
Valamar i Epima imaju manje od 40%
nemogu se provesti odluke bez 75% tako da mozemo i blokirati…
Valamar je to mogao napraviti jer Eltz ima preko 75%
Ukoliko probaju delistati.
Prosjecna cijena KORF u zadnjih 3 mjeseca je 47,75 KN
Ne nasjedajte…
Valamar i Epima imaju manje od 40%
nemogu se provesti odluke bez 75% tako da mozemo i blokirati…
Valamar je to mogao napraviti jer Eltz ima preko 75%
Ovo si siguran za ovaj prosijek?
Premda mi ta opcija u opće nije izgledna… ja sam mislio čak da je i manji ponderirani onako od oka.
Kolega, Eltz nema 75% nego je u dogovoru sa još njih troje odlučio da se dionica delistira, a oni svi skupa imaju više od 75%… To vam je recept, tako da iako Valamar i Epima imaju ukupno manje od 40% ukoliko se uspiju dogovoriti sa ostatkom klape i uspiju skupit 75% ne postoji mogućnost da se to ospori…
gdje će naći 75%, sa Savom imaju tek 50%, a FF je ogroman
^^
Ma ja to samo od iskustva sa Valamarom, nisam aludirao da ce se to dogoditi nego samo da znate kako se to radi [thumbsup]
90% ih je tamo glasalo za. Ako i tu skupe toliko onda ni ja nisam protiv.
Oni kaj su kupovali preko stotke i čekaju oporavak nebi bili baš oduševljeni.