KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako nas netko nevjerojatno stopa na prodaji!
u top30 prodaje se vidi raspon do 55kn i tu se nalazi skoro 14k na prodaji od ukupnih 24k, strasno!!!
prodaja je znatnije podebljana u zadnje vrijeme no cini mi se da se ceka "masa" kako bi se dodatno pogurnuo rast ali tek kad se vidi da je uhvatilo maha.

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

heh 25 komada po bidu da se spusti cijena. čemu? pa ionako nema likvidnosti, tko će im se iskrcavati ispod 45 u znatnim količinama, pa nisu više ista vremena kao prije godinu dana. pumpanje bi bilo puno učinkovitije.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://www.jutarnji.hr/nisu-platili-radove-za-hotel-koji-im-je-otvorila-premijerka/380783/

ne svidja mi se ovo.jeli ovo provjereno?

Oni su kao i svi poprimili "balkanski" sistem plačanja tj prolongiraj plačanje koliko možeš.
Iako ovo više ima veze sa VLHO-R-A nego sa nama.
Sa druge strane pogledaj dobit ove godine i okreni brigu na veselje,a sistem poslovanja prepusti njima.

Na ovoj dionici su sami pesimisti i desetak velikih "muljatora".Oni uvijek pred kraj rada burze spuštaju cijenu za par postotaka .???

Strpljenja kolega,ima i optimista ovdje više nego što mislite.
[thumbsup]

tko proziva optimiste? evo me.. koliko ih jos treba dovesti da se jave i na parove prebroje? [wink]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

i ja sam optimista na ovoj dionici po ovim cijenama….
šta više,dokupim svako malo nešto sitno

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

I ja sam optimist i vjerujem u veliki rast.
-visoka knjigovodstvena vrijednost u odnosu na tržišnu cijenu
-nika zaduženost
-znatna novčana sredstva(što je osobito poželjno u doba krize)
-odličan novčani tijek
-uz sve to vjerujem i u rast cijena nekretnina ulaskom u EU čime korf obiluje

Naravno ima i nedostataka a pogotovo je to gubitak koji ostvare skoro svaku godinu.
Nemojte se zanositi sadašnjim izvrsnim rezultatom za prvih 9 mjeseci jer sva turistička poduzeća
ostvare dobre rezultate u prvih devet mjeseci.Treba sačekat kraj godine.
Makar nadam se da će i oni za koju godinu uspjevat ostvarivat neto maržu oko 10% kao npr ISTT

polako se slaže kupnja

evo proročki nagovještam oko cca 200 kom po bidu za koju minutu. mogao bi i na TV kao vidoviti milan, toliko je očito da ćemo zatvoriti na 44.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

obzirom na trgovanje zadnjih dana – hrabra prognoza [lol]

New Report

Close