kako nas netko nevjerojatno stopa na prodaji!
u top30 prodaje se vidi raspon do 55kn i tu se nalazi skoro 14k na prodaji od ukupnih 24k, strasno!!!
prodaja je znatnije podebljana u zadnje vrijeme no cini mi se da se ceka "masa" kako bi se dodatno pogurnuo rast ali tek kad se vidi da je uhvatilo maha.
heh 25 komada po bidu da se spusti cijena. čemu? pa ionako nema likvidnosti, tko će im se iskrcavati ispod 45 u znatnim količinama, pa nisu više ista vremena kao prije godinu dana. pumpanje bi bilo puno učinkovitije.
http://www.jutarnji.hr/nisu-platili-radove-za-hotel-koji-im-je-otvorila-premijerka/380783/
ne svidja mi se ovo.jeli ovo provjereno?
Oni su kao i svi poprimili "balkanski" sistem plačanja tj prolongiraj plačanje koliko možeš.
Iako ovo više ima veze sa VLHO-R-A nego sa nama.
Sa druge strane pogledaj dobit ove godine i okreni brigu na veselje,a sistem poslovanja prepusti njima.
Na ovoj dionici su sami pesimisti i desetak velikih "muljatora".Oni uvijek pred kraj rada burze spuštaju cijenu za par postotaka .???
tko proziva optimiste? evo me.. koliko ih jos treba dovesti da se jave i na parove prebroje? [wink]
i ja sam optimista na ovoj dionici po ovim cijenama….
šta više,dokupim svako malo nešto sitno
I ja sam optimist i vjerujem u veliki rast.
-visoka knjigovodstvena vrijednost u odnosu na tržišnu cijenu
-nika zaduženost
-znatna novčana sredstva(što je osobito poželjno u doba krize)
-odličan novčani tijek
-uz sve to vjerujem i u rast cijena nekretnina ulaskom u EU čime korf obiluje
Naravno ima i nedostataka a pogotovo je to gubitak koji ostvare skoro svaku godinu.
Nemojte se zanositi sadašnjim izvrsnim rezultatom za prvih 9 mjeseci jer sva turistička poduzeća
ostvare dobre rezultate u prvih devet mjeseci.Treba sačekat kraj godine.
Makar nadam se da će i oni za koju godinu uspjevat ostvarivat neto maržu oko 10% kao npr ISTT
evo proročki nagovještam oko cca 200 kom po bidu za koju minutu. mogao bi i na TV kao vidoviti milan, toliko je očito da ćemo zatvoriti na 44.